Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Anca, si noi mai iesim prin oras cu David, dar eu n-o pun la socoteala decat daca ne si oprim la vreun parc unde sa alerge Voda liber (asa cu Voda i s-a tras de la mare, tanti la care stateam cazati asa il alinta. eu cred ca i se potriveste porecla, cu o completare: Tzepes-Voda, ca la cat ne chinuie cateodata... imi vine sa ascund din casa scobitorile, creioanele si toate uneltele cioplitoare ).
Poate iesim intr-o seara, dar sa se mai domoleasca un pic caldura asta, ca transpir si daca stau degeaba, dapai sa mai alerg dupa copil...

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Saby are o slabiciune pentru scobitori, ca tot veni vorba . Iesim cand vreti, va asteptam si pe la noi, avem tobogan si aer conditionat .

Subiectele zilei: suzeta si biberon nu am avut, pampers inca avem cand doarme si cand nu stam in casa, face si la olita si la wc, depinde cum are chef in momentul respectiv.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

apropo de olita, noi regresam lamentabil . nu mai vrea, si pace! eu am grija sa avem la indemana o olita, ca acasa sta doar dezbracat si pana de curand se ducea singur cand ii venea, se aseza pe olita si facea. acum, cum o vede in camera, o ia frumusel si o duce la baie.
nu-l prea misca nici ideea de a face "ca baietii mari, la wc". uneori vrea, dar vad ca s-a nesimtit brusc, nu se jeneaza sa faca pe unde apuca. nu inteleg ce s-a intamplat asa brusc, n-am decat sa il astept sa-si revina, cu forta n-am cum sa-l tin pe wc sau pe olita.

de suzeta, biberon si degete in gura am scapat, n-am folosit niciodata. adica suzeta a avut vreo 2-3 saptamani, nu i-a placut.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vivela acum am vazut ca am scris oarecum in acelasi timp (a se citi ca am inceput eu sa scriu mesajul de cand hau su talalau).
Petrecerea cu copii a fost f faina dar si obositoare. Poze nu am f multe intrucat nu a avut cine sa ne faca. Deoarece au fost copii apropiati de varsta cu DAria am inceput pe la 9 dimineta si am terminat pe la 13,30, sa nu le stricam programul de somn. Au baut suculet de portocala stoarsa din pahar cu paiul. Erau tare haiosi ca se uitau unii la altii cum sorbeau, s-au jucat cu baloane umflate/de sapun, au dat si un pic din poponeatza, de-astea.
Am mai avut piure cu copanele de pui si o tarta cu visine. Au mancat destul de bine pt ca s-au indemnat unii pe altii.

Noi am scapat de suzeta la un an si 6 luni dupa ce i-au iesit toti caninii (recunosc ca a fost si meritul Lunei ca m-a ambitionat povestind aici ce si cum a facut ea).
Biberonul il folosim la lapticul de diminetza/seara si, sincer, nu ma deranjeaza fiindca bea laptele in max 5 minute si apoi mi-l aduce.
De pampers zic si eu ca Anto, cred ca vom scapa la gradi de el
Apropos de asta am mai vizitat astazi alta gradinitza si am fost incantata. M-am hotarat sa-i fac exudatul si copro. pt a o inscrie. In prima luna doar pana la 13.

Despre noi ce sa va mai zic. Ma uimeste pe zi ce trece. Imita unele actiuni pe care nici nu-mi dau seama cand le-a observat. DE ex astazi si-a luat ochelarii de soare si si-a sters lentilele pe tricou.
Insa are si momente, parca din ce in ce mai dese cand ma scoate din minti. Astazi a trebuit sa tin un pistol din acela de face baloane in mana cca o ora sa traga ea mereu de...(nu stiu ce-i ala) sa iasa baloanele. Cum ma ridicam, ca doar ma plictiseam si eu, incepea circul.

Gata fug ca ma intreaba sotul ce compun aici?

Sanatate multa Cristianei si lui Davidut.
AAa, uitam. Si mie mi-a placut freza lui Ines. Sucara. SE intrevede o femeie puternica.

Editez ca am uitam sa va pun linkul cu cele cateva poze de la petrecere
http://picasaweb.google.com/ddanagh/Petrecere2Ani#

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

concurs de ratustewww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=5" target="_blank"> dd1 si dd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

carla,..am citit la albinute despre pataniiile voastre de pe autostrada,te cred ca abia te-ai abtinut,io nu stiu de aveam asa tarie..mor cand face crize de isterie

mai eu am o problema cu lumea din jur,pe toti intereseaza daca fii-miu are pampers..ma enerveaza comentariile "asa mare si cu pampers"..io nu-i mai suport simt ca usor usor devin violenta..mai, dar care-i baiul,ce e asa nasol ca inca are pampers?!..el nu realizeaza cand face pipi,se uita asa uimit intre picioare ca-i curge ceva..pe olita nu vrea,ta-su care e cu capu' rau il ia ,ii arata cum se face la wc dar pe fii-miu il intereseaza altele de prin baie,nu-i prins deloc de proces..si de obicei e atent la detalii...ufff,ca nu pot fi mai transanta.

seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna seara fetele!
In primul rand La Multi Ani lui Aaron si celorlalti sarbatoriti de pe 21,22 si 23.
Sunflower ma bucur sa aud ca sunteti mai bine...daca vreodata te bate gandul sa ajungi la Bucuresti cu el la un ORL-ist ti-l pot recomanda cu foarte multa caldura pe cel care m-a tratat pe mine in adolescenta cand am avut problemele...nu este un medic in varsta, acum cred ca are spre 55 de ani, dar este un tip super, specializat pe ORL copii (are cabinet propriu, dar profeseaza si la spitalul Militar si la Grigore Alexandrescu...deci este specializat pe copii)
Vivela..v-am admirat in poze...frumos craiul tau de pica, iar tu ai niste ochi absolut fenomenali!
Vio...s-a lamurit misterul disparitiei tale...te si iti tinem pumnii sa gasesti ceea ce-ti doresti!
Timi si zi asa...va plac orgile!Iti inteleg senzatiile ca si eu am patit una similara cu fi-mea care in timpul slujbei de cununie a fostei sefe a sotului a inceput sa cante cot la cot cu corul bisericii de se uita lumea la noi ca la urs!Cat despre palarii...ce sa zic...noi avem o adevarata pasiune pentru ele...asa ca...facem colectie!
Arhdy multa sanatate si sa va faceti bine repede. Acelasi tip de viroza l-a avut Catinca in primavara, dar la noi s-a mers, dupa ce i-am facut analizele, direct pe Augmentin!
Nicosa-ti traiasca baiatul sa fie sanatos si norocos!
Loredanasi voua va doresc multa sanatate si sa scapati repede de pacatoasa de stomatita. Super frumoase pozele!
Alina.a
Andreaa dulcica si frumoasa foc printesa ta.
Georgimaica nu-ti mai bate capsorul cu "tata mita" care zice...ce conteaza...pana la urma tot o sa scapati de pampers...

Despre noi: tati a plecat azi-noapte...adica avea avion la 7...fi-mea a fost toata ziua turbata ca-l vrea pe tacsu..iar eu...am strans toata ziua dezastrul ramas in urma lui...si a mea...si a fi-mii...ca zilele cat a fost el aici n-am facut altceva decat sa ne plimbam de colo colo pe la prieteni, prin parc...etc. In zilele astea Catinca s-a culcat numai dupa 11.30 ca de', ne cam uita Dumnezeu pe unde ne "propteam". Una peste alta a fost foarte frumos, dar pentru el va fi greu ca acum nu mai vine pana la ziua Catincai in tara. Sper ca zilele astea sa reusesc sa bag si masina in service ca deja m-am saturat sa ma uit cum zace in garaj, iar socrul meu si-a declarat in final neputinta de a o repara. Ma gandesc cu groaza ca or sa ma "tapeze" astia de bani ca pe nu stiu ce...dar asta este! Estimatul service-ului unde vrem s-o bagam este de maxim 50 de milioane...daca depasesc un leu peste banii astia..cum am scos-o din service o vand.
In alta ordine de idei vedeti pe unde va duceti cu copiii ca azi in parc am vorbit cu vreo 3 mame care tocmai si-au scos copiii din spital...cica circula o enteroviroza groaznica si sunt pline spitalele. Eu una am decis ca de maiine gata, nu o mai duc la nisip! Oricum aveam de gand sa imprumut abonamentul unchiului meu de la clubul unde se duce si s-o duc pe fi-mea sa o invat sa inoate...asa ca ne vom petrece timpul pe acolo...
Va pupic, noapte buna

Oana siCati mica (1 an si 9 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

buna dimineata
Cu o noapte inainte am reusit si noi sa dormim, dupa 4 nopti fara somn. Ieri s-a simtit mai bine, nu a facut temperatura si stand de atata zile in casa, am scoso si pe ea la plimbare. Nu ne-am jucat, doar ne-am plimbat in brate sau in carut. Azi-dimineata s-a trezit cu 38 cu 9. Am zis ca innebunesc.
Sper sa scapam cat mai repede.

Va pup.

Mergi la inceput

neata,

intru scurt, am trimis copilul la gradi cu taica-su, mai devreme ca de obicei, le fac acolo un exsudat in masa (eu le-am propus, pentru situatiile cand sunt mai multi cu rosu in gat). al meu pare sa fie ok, nu se vaita de nimic.

diana, uf, ce rau imi pare de Cristiana...cred ca totusi plimbarea ii face bine, adica oricum, mai bine decat sa stea in casa. noua doctorita lui david ne recomanda sa iesim, chiar daca are febra, sa interactionam mai putin cu copiii, dar sa stam totusi un pic la soare si la aer.
, faceti-va bine!

dana, nu merge link-ul :( .
cred ca a fost frumos la petrecere, sunt tare dulci la varsta asta cum petrec ei...
succes cu gradi

eu nu stiu cum o sa-i fac ziua lui david (va fi pe 2 sept), de la 1 sept il mut la gradinita de stat (am gasit loc, yeeeee , pare ok). ma gandeam sa-i fac o mini-petrecere de ziua lui si de la revedere cu fostii(actualii) colegi, s-ar simti si el mai bine cu copii pe care ii cunoaste.

oanamada

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna,
Diana, avand in vedere antecedentul vostru cu convulsia, te cred cat iti e de teama sa faca febra mai ales asa mare. si te inteleg perfect, caci stiu ce inseamna o zi fara febra, dupa multe cu, tragi speranta ca e bine, ca merge tratamentul, ca ai scapat, si apoi febra revine. am patit de 2 ori in ultima luna. sper din tot sufletul sa se faca bine Cristiana, sa va puteti odihni si bucura de sanatate. curaj!
Loredana, mi s-a rupt sufletul cand ai povestit cum i s-au umflat gingiile lui David si cat de rau il doare. Dragul de el, cu siguranta din cauza durerii nu poate manca, si cred ca ii da si o stare foarte proasta. va doresc din suflet sanatate multa, sa se faca bine repede!
oanamada, Denis e bine, merge din nou la cresa, e foarte vesel. multumim pentru ganduri si pentru info despre doctor. sper sa nu fie nevoie!
eu la servici am multa treaba, de aceea va rog sa ma iertati ca nu va raspund la fiecare asa cum mi-as dori, sa va multumesc ca ati fost atat de atente fata de problemele prin care am trecut, sa urez fiecarui copilas "la multi ani", sa vad pozele si va spun cat imi sunt de dragi strumfii...
ma bucur ca o vad activa pe alina.a, dar as vrea sa ai grija si de tine, mami draga, am vazut-o pe scumpica de Alexandra de Andreea.C, pe surioarele Sarah si Ines, pe Saby si Larisa, am citit ca Oaana e atat de puternica si curajoasa incat singura se lupta si a reusit sa iasa din starea proasta, am citit de frumoasele petreceri de 2 ani ale strumfilor si de vacantele petrecute prin tara, prin strainatate, pe la tara, am vazut ca draga de Luna se va gandi la Denis pe 30, asa cum si eu ma voi gandi la Cosmin si de asemeni azi de dimineata, nu stiu de ce m-am gandit la Mamii si la alex pe care ii pup!
Va spun, citesc tot, sunt cu gandul la voi, dar nu reusesc sa mai si sriu atunci cand vreau. va doresc multa, multa sanatate si o vara frumoasa, lipsita de griji!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, micutza mea are puseu de crestere, cea mare are puseu de obraznicie, nici nu stiu daca e geloasa, e criza de la 2 ani sau e de la masele, dar ma scoate din minti tot mai des, cum mai zicea o mamica.

Georgi, , sa stii ca n-am avut rabdare cu Saby, i-am tras niste ghionturi peste picioare cat am putut ajunge la ea, ca eram la volan, si mi-am facut planuri de cum o sa-i fac fundul varza acasa, desi n-am batut-o niciodata . Cand am ajuns in lift mi-a zis "Saby e cuminte" si m-a pupat si n-am mai avut ce face...

Voiam sa mai spun cate ceva dar mi-au fugit ideile, tin minte ca voiam sa-i trimit pupici Dariei ca este foarte dulce in poze si Oaneimada, ca stie ea de ce .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput