Colectia de toamna - iarna 2005 (243)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Morning colectie,

La o gura de cafea sa va zic cum m-a dat gata miss: ne-a trimis o vedere de la parcul Asterix scrisa de ea:
" Chere maman
cher papa
je vais bien
je vous aime
bisous
Amalia

( scrisa cu litere de tipar si of course ca bunicii i-au dictat literele, insa mi-au dat lacrimile cand am citit)
Abia astept sa se intoarca!

Sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MIRI, sanatate multa lui David! despre frison nu stiu ce sa zic, si Serban facea cand era cu febra mare, dar convulsiile se manifesta mai socant, mai dur , din cate imi pot eu inchipui, doar ce am citit, nu am vazut asa ceva... CAMELIA parca a avut de-a face cu asa ceva la
Daria...
Va dorim racoare, ceea ce dorim si noi, e un cuptor apartamentul nostru...

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Miri, sanatate multa lui David! Convulsiile nu-s tot aia cu frisonul, in general dupa frison exista riscul producerii convulsiei, doarece creste febra brusc. Uite aici detalii mai explicite!
Sanatate multa!

Lavi, LA MULTI ANI! Sanatate multa, iubire si impliniri pe toate planurile alaturi de cei dragi!

Alinush, mortala Amalia! Cred si eu ca te-ai emotionat!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

La Multi ani,Lavi! Multa sanatate, fericire si bucurii alaturi de familia ta frumoasa!

alinush, oaaaaaaaaaaaaaau! asa performanta mai rar la 3,6 ani!missa studioasa

Joy, abia astept sa ne spui ca primele analize erau naspa. Ititin pumnii cu serviciul

Miri, sanatate maxima. Scoate antib cu 5 minute inainte sa i-l dai si arata-i ca nu-i de la frigi.

SI la noi s-a incalzit. Inca nu am dat drumul serios la AC, dar asta ne asteapta. Oricum este incomparabil mai bine ca la etajul 4 Acum stam la 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Lavi!

Si aniversari fericite tuturor celor care azi au mai implinit cate un an de casnicie (retin ca eram chiar multe in data de azi, nu nominalizez sa nu ma incurc ).

Miri, refacere rapida lui David! Cu febra pe caldurile astea, ma gandesc ca e oarecum normal sa faca frisoane, la cat de greu e sa adaptezi temperatura corpului. Si nu, nu e deloc de speriat ca in cazul convulsiilor. Sanatate multa!

Alinush, chiar emotionant, frumos gestul bunicilor. Asta e genul de lucruri care raman.
Voiam sa te intreb: de ce neaparat boeing si nu airbus? doar prin prisma recentului accident, sau exista statistici generale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lavi La multi anicu sanatate!

Miri si Andreea mi/a facut anul trecut ceva de genul asta...tremuraturi la febra mare..dar a tinut asa cateva minute..vreo 5..atunci ne/am speriat tare,dar apoi si/a revenit ca si cand nimic nu s/ar fi intamplat.Chestiile astea le fac unii copii la crestrea brusca a temperaturii..nu trebuie neaparat ca temperatura sa depaseasca 39 de grad ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ola,

Ioana noi stam la 9 deci Ac merge in continuu de pe la 2 pm!si no way sa ne putem muta mai jos prea curand

Sanatate bolnaviorilor ,,,,

Ai mei sunt in cada acum, ii tin acolo pana se incretesc, nu i-am scos afara dupa amiaza.

Corap, ce misto ca sunt copii la mare.abia astept sa mergem si noi!

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

am uitat: Amalia, fata e super dotata!!!!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Sal'tare si de la mine.
Lavi Sper ca te sarbatoresti frumos acolo la cabana si la fel de mult sper sa nu muncesti prea mult taman de ziua ta.

AndaImi pare rau ca ai fost bolnava si spor cu lasatul de fumat. Esti de admirat pt. ca stiu ca in Romania e foarte greu. Mie mi-e sa nu ma reapuc cind ajung acolo din nou.
Daca te incalzeste, pot sa-ti spun ca de 30 de ani, socrul meu tot fumator este, dar azi nu fumeaza. Chestia asta l-a ajutat foarte mult la pisic.

In legatura cu scutecul, nu va ingrijorati atita cu accidentele din timpul noptii. La virsta asta si mai ales vara cind au atitea activitati, dorm foarte profund si au accidente. Cred ca daca ele se intimpla in mod frecvent asta inseamna ca nu sint pregatiti sa li se ia scutecul. Daca au o perioada mai indelungata, atunci cred ca se poate.
Smaranda nu a mai facut noaptea de mai mult de un an, dar de scos scutecul i l-am scos abia acum vreo sase luni. Dar noi avem alte probleme. Ea are in mod frecvent perioade de accidente in timpul zilei. Pur si simplu ma innebuneste chestia asta, dar stiu ca nu am ce sa-i fac. Ea refuza sa se duca la baie, tine cit poate, se joaca si uita si apoi daca primeste un stimul, face pe ea. Asa ca noi oscilam intre perioade in care e ok si perioade in care face pe ea aproape in fiecare zi. Mai nou, saptamina trecuta a avut o saptamina in care a facut noaptea in loc de ziua. I-am spus ca ii pun scutec si nu a vrut sub nici o forma. Mai mult, o prietena de-a mea a stat cu ea de vorba 20 de min, a convins-o sa-si puna scutecul ca sa-i citeasca o carte si apoi Smaranda si l-a scos cind ne-am dus impreuna la culcare. Am trezit-o de doua ori noaptea si de-atunci am insistat sa stea pe oala inainte de culcare. SI vad ca nu a mai avut accidente. Dar stau cu emotii in fiecare noaptea.
Dar accidentele de noapte nu ma irita nici pe departe atit de mult ca cele din timpul zilei. Asa ca voi, dragele mele, stati linistite ca nu aveti nici o problema.

Sanatate bolnaviorilor!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pischi sa-ti traiasca Mirunica, am vazut pozele tare dulce e! Iar Alex e frumoasa ca o printesa

Lavi la multi ani fericiti!

Ferma de animale - wow, ce idee super, o s-o duc si pe Ilinca la toamna. Ca vara si-o va petrece la tara (unde e si acum).

Leea ce locuri frumoase ai vazut! Accepta jobul, ca e criza. Plus ca dupa cate cred eu, nu e o munca ce sa-ti ocupe mult timp, nu?

Joy wow, ce valori. Sa ne spui ce a zis dr.

Noki la ce hotel "tragi" de data aceasta in Antalia?

Bb_alinus bravo ptr mica scriitoare

Mergi la inceput