Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 7
corap spune:
eu am fost acum vreo 3 saptamani... poate 4 la ferma! abia o deschisesera, nu erau toate animalele. e pe-acolo si un "bancomat" de lapte...
am vrut sa va scriu dar am uitat, ca-s cam cu gramezi de lucrari pe mine.
copiii mei sunt cu bona la mare.
a... pampers - lui andrei ii mai pun ocazional, ca si el e de-ala care doarme beton si nu s-ar trezi sa zica de pishu nici daca ar balti pe el.
in principiu e la latitudinea lui - isi exprima seara dorinta de a dormi cu pampers sau fara. accidente n-a prea avut (o data la pranz), dar pp ca ii confera o stare de confort psihic pampersul.
anais pastreaza inca pampersul de noapte, dar ocazional si-l mai scoate
salutari tuturor, imi pare rau ca n-am timp de stat pe-aici, mai arunc cate un ochi dar no way sa pot raspunde.
PS - e o draguta sarahlina, n-o mai vazusem ed mult
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
roxisialexia spune:
hello!
anda, super super tare! vreau si eu sa vin....
cornelia mai ramane pentru astazi?
pisu noaptea, alexia a renuntat la pamapers noaptea cred ca aproape de un an. si din cate citesc numai baietii sunt cei cu probleme, eu as incerca sa ii las fara pamapers mai ales acum cand este foarte cald, olita langa pat si trezit la maxim o ora de la culcare pentru a face pisu.
leea, mama mama ce rochite ...iti vin super bine, parca ai 18 ani
roxisialexia spune:
multumesc pentru aprecierile la adresa kinderilor
cami, daca o pui langa sarah arata mai mare , dara sa eu zic ca este on grafic pentru varsta ei
lavi, noki, pai vedeti cum trece timpul si nu ne-am mai vazut, matei a crescut e musai sa ne vedem in curand. in weekend vad ca sunteti ocupate, poate saptamana viitoare si mergem la iarba verde ori mogosoaia ori acolo unde ai fost noki. propuneti voi.
(dar vorba laviniei, toalete curate au?)
joy04 spune:
helou fetelor.
Nu am apuct nici acum sa ma uit pe poze, doar apuc sa deschid mail-ul si asa ramane....
Nu am inceput munca, trebuia sa primesc luni telefon dar inca il astept...parca nici nu mi-as mai pune sperante.
Lavi LA MULTI ANI CU SANATATE!
Anda sper sa te poti lasa de fumat. Tot asa ca tine m-am lasat sieu, cand am incercat sa le las "din prima" intram in sevraj...numai gandul ca NU MAI AM VOIE sa fumez ma innebunea. Asa ca te inteleg si-ti tin pumnii. Si sanatate tie si lui Nic.
Acum, sa ma plang si eu nitel. Le-am facut analizele piticilor si am ramas socata: Vlad are colesterolul 200 (si 200 este limita superioara) si Alex are transaminazele ca de hepatita. Le-am repetat, maine erg sa le iau dar sunt varza.
Mi-aduc aminte ca Madutza avea probleme cu Orlando, ii iesea la eco ficatul marit, dar nu-mi amintesc daca si analizele erau aiurea.
Acum, ma duc sa-mi iau vreo 2 clatite si sa ma uit la poze.
alexandrina spune:
joy dar esti sigura ca-s limitele pentru copii pe analizele acelea?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
corap spune:
roxi, ramane pentru azi dar iti dau un telefon, ca acu sunt ca o matza cu paru' electrocutat si sper doar sa supravietuiesc pana diseara.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
margelute noi de 1 mai
crissy77 spune:
alexandrina, cand nu o dor picioarele, atunci cand o intreb de ce plange, imi raspunde simplu: "paaaang". Dar o mai aud vorbind prin somn "aia e ciocolata mea", deci sigur are si cosmaruri.
Joy, sanatate la puiuti. Poate nu e asa grav cum iti imaginezi. Si Doamne-ajuta sa primesti telefonul ala.
Chiar, madutza parca nu a mai intrat de mult.
Diseara la 6 mergem la dansuri. V-am spus? Elise e tare incantata, si eu la fel. Mi-e draga instructoarea, e tinerica si lucreaza frumos cu ei: incalzire (care e ca o joaca), dans, jocuri si iar dans. Si e doar 5 lei ora
Cristina & Elise-Stefania
miri__b spune:
hello
de la noi vesti proaste. fi-miu o tine pe febra de duminica, are rosu in gat, azi a facut si diaree, ia si antibiotic de 2 zile, si tot face febra in somn si in timpul zilei.a avut si 39.5.
voiam sa va intreb ca zinoapte tremura, fara sa aiba febra.e asemanator frisonul cu convulsia?
intre febre e ok, mi-a zis ca nu ia antibiotic ca e de la frigider si i-a spus dra ca nu are voie rece.
e prima data pe saptamana asta cand ma asez la calculator, si am mai intrat o data sapt trecuta, darv n-am apucat sa citesc tot.
madau spune:
Anda detaliaza te rog cu poneii, putem merge oricand, sau e vreun program pt calarit? Nu stiu daca ajungem sambata, dar e bine de retinut
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
Noki_Lara spune:
Roxi, Sarah ramane cu mama la Duni, asa ca saptamana viitoare sunt plod-less. Plus ca eu am examen lunea cealalta. Asa ca o sa sar distractia. Da' recuperam dupa aia la greu, ca noi plecam la mare abia pe 24 august. E drept ca mai plecam si la Bistrita, da' nu stiu cand exact.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!