Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 6
meems spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina869 Meemsy ( asa de mult imi place cum iti spune Roxi! ) |
si mie imi place.
Va multumesc tuturor pentru aprecierile pozelor
Lavi, LA MULTI ANI!!! si numai fericire, sa te uiti cu satisfactie la tot ce ai dobandit pana acum si cu incantare la tot ce va sa vie. Petrecere frumoasa alaturi de fetitele tale, si o imbratisare virtuala de la noi
Da, Lavi schimba prefixul, suntem nascute in acelasi an.
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Mai, voi sunteti sigure ca Lavi schimba prefixul? Eu nu cred, parca asta a fost anul trecut. Oricum, Meems, tot ai partenera de trecut macazul anilor, in persoana mea.
Maria, nasoala treaba cu "testarile" persoanelor venite in vizita. Vezi? De-aia la noi nu chem pe nimeni.
---
M-am intanit cu Corapina grabita spre serviciu, la semafor la Romana. E full de treaba si pleaca soon la Barcelona. Again.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
Noki_Lara spune:
Io asa zic ca Lavi e mai mare cu un an ca noi. Asa ca ramanem noi doua si tortul.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
ilenutza spune:
Neata la cafea!
ref. la pampers, eu imi aduc aminte ca il sculam pe la 11.30-12 noaptea pe Victor sa il pun la olita, asa adormit cum era.daca nu facea, il puneam peste o ora.si apoi dimineata cerea singur cand se trezea.este o perioada de tranzitie dar cred ca nici daca il tii cu scutecul nu ajuta.te chinui putin dar asta este.apoi se trezea singur la pishu, ma striga.sau il vedeam ca se foieste, sau ma uitam la putza sa vad daca e umflata.cert e ca a fost o perioada destul de solicitanta dar eram focusata pe treaba asta si maocupam de el in sensul asta.Acum face singur, noapte, zi, pe mine nu ma mai cheama sa il ajut.
Lavi , la multi ani pe forum!
sase copii, brrr...o stiam pe mamica asta de la alte subiecte.
Mey tinericilor, ce va dati aere pe aici , vreti sa spuneti ca noi astea cu prefixu' suntem batrane???????
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
crissy77 spune:
Lavi, la multi ani!
anda se lasa de fumat. Eu am aproape o luna, dar tot simt nevoia . Ma ajuta f. mult faptul ca sunt in vacanta, stam mult pe afara si-mi trece. De kg care s-au pus deja nu amintesc
Ina, acum sunt spatii special amenajate pt fumat, nu se mai fumeaza oriunde.
bb_alinush, vad ca o tineti tot intr-o vacanta. Spor la cautari.
alexandrina, maria, pipi inainte de nani, lapticul baut mai devreme. La inceput il trezesti tu pt pipi, apoi o sa-si formeze el reflexele.
Noki, tot toceala? Te apucasi de fumat ?
madau, eu ajungeam la Socola cu atatea necazuri pe cap....
Tania, , ambii copii institutionalizati.
Ioana, pai si ce te opreste? Luati corturile in spinare si... go for it! Cununati din nou? Dovlecei cu mujdei, buna idee. Avem in gradina (dovleceii).
coralia, anda, sanatate la puiuti.
ilenutza, in ultimul timp nu i-am mai cumparat jucarii.
leea, bine ai revenit!
roxi, de ce? Esti la dieta?
catutza, concediu placut.
Scutecu de noapte: l-am scos de exact un an. Doar cateva accidente. La inceput se trezea noaptea sa faca, acuma face dimineata dupa ce isi bea laptele.
Branza topita: cumparam cand avem de mers la drum lung. Uneori mai mancam si in casa, din comoditate. Si am reteta de branza topita facuta in casa.
Cosmaruri: cred ca are si Elise, se mai trezeste plangand uneori noaptea (si nu zice ca o dor piciorusele).
Iesirea cu cortul: suuuuuper, copiii s-au simtit extraordinar de bine. Cu picioarele goale prin iarba, la pielea goala, mancat si facut nevoi in natura, alergat si tipat fara sa-i certe nimeni.
Pupici.
Cristina & Elise-Stefania
anda77 spune:
fetelor, vreti sa mergem sambata dimineata cu copii la o ferma de animale speciala pt copii?? singura din romania? unde pot calari ponei extrem de ponei, adica chiar pitici, sa mangaie iepurasi si alte animale, sa hraneasca animalele si sa cumparam lapte proaspat de la vaca?
eu merg sambata aici:
http://www.fermaanimalelor.ro/home
este ferma unei prietene, deci ii fac putina reclama, totul e curat (are si ea 2 copii integrati in ferma:)
nu e scump, 5 lei de adult sau de copil peste 2 ani. calarirea poneiului costa suplimentar 1 leu pe minut. eu dau 5 lei pe 5 minute pe o ratza mecanica in parc...
si daca va duceti singure in alta zi, puteti sa va recomandati ca-mi sunteti prietene sa aveti prioritate la coada la ponei:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Anda, imi ploua in gura dupa ferma, da' plecam la mare. V-ati reparat?
Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah
anda77 spune:
90% eu, 80% nic.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
alexandrina spune:
anda, pentru mine copii de medici nu reprezinta un etalon. Parerile voastre insa le citesc cu multa luare aminte. Daca zicea toata lumea ca de cel putin jumatate de an erau cu problema rezlvata poate incepeam sa ma stresez. In situatia data, voi fi doar foarte atenta ce masuri iau in continuare, dar de trezit noaptea nu o sa ma trezesc ca mi-e peste mana. Si nici nu pot sa mut laptele mai devreme ca nu suntem langa stana atunci.
Mihai nu se trezeste cand ii vine pisu, in schimb cand ii vine prima perioada de somn usor si se simte ud se trezeste plangand. La un moment dat de aceea i-am pus scutecul inapoi, ca sa poata dormi mai mult dimineata, pentru ca el de amiaza nu doarme si sa-si faca norma in timpul noptii.
Maria pai si Dr. Sears are vreo 8 parca si a ajuns la aceeasi concluzie si si-au scris articolele in baza multiplelor experiente cu ei. Si mi se pare normal sa fie asa, eu vad asta la mine in ograda cu doar doi. Chiar undeva am citit ca un domn (nu stiu cu ce acreditari) ne incuraja sa lasam copiii sa se formeze liberi in mediul in care cresc pentru ca personalitatile lor oricum se vor forma dupa linia individuala. Scuze pentru citatul extrem de aproximativ. Oricum n-am studiat de tot ce vroia dansul sa zica din lipsa de timp, si-acum am ratacit linkul.
Noki nu era vorba numai de vizite, cred ca Maria se referea la contacte sociale in general. E imperativ necesar sa ne detasam de gura si parerea tertilor. Eu am casa aproape permanent cu fundul in sus, niciodata nu apuc sa le pun pe toate la loc, ma focusez pe timpul petrecut cu ei (eu si un stres acum ca-mi intra timpul de concediu in sac), nu mai am timp de impresionat pe nimeni.
Ajutata fiind si de zodie sunt o persoana cam perfectionista si mult impresionata de parerea celorlalti (si emotiva pana in fundul sufletului). Copiii m-au remodelat, si procesul continua. Zica lumea ce a zice!
cristina si ce zice cand se trezeste, doar plange?
Dintr-un mail:
“Era o dimineata aglomerata la cabinet cand, in jurul orei 08:30, intra un domn batran cu un deget bandajat. Imi spune imediat ca este foarte grabit caci are o intalnire fixata pentru ora 09:00. L-am invitat sa se aseze stiind ca avea sa mai treaca cel putin o jumatate de ora pana sa apara medicul. Il observ cu cata nerabdare isi priveste ceasul la fiecare minut care trece.
Intre timp ma gandesc ca n-ar fi rau sa-i desfac bandajul si sa vad despre ce este vorba. Rana nu pare a fi asa de grava… in asteptarea medicului, ma decid sa-i dezinfectez rana si ma lansez intr-o mica conversatie. Il intreb cat de urgenta este intalnirea pe care o are si daca nu prefera sa astepte sosirea medicului pentru tratarea ranii... Imi raspunde ca trebuie sa mearga neaparat la casa de batrani, asa cum face de ani buni, ca sa ia micul dejun cu sotia.
Politicoasa, il intreb de sanatatea sotiei. Senin, batranul domn imi povesteste ca sotia, bolnava de Alzheimer, sta la casa de batrani de mai bine de 7 ani. Gandindu-ma ca intr-un moment de luciditate sotia putea fi agitata de intarzierea lui, ma grabesc sa-i tratez rana dar batranul imi explica ca ea nu-si mai aduce aminte de 5 ani cine este el... Si-atunci il intreb mirata: “Si dvs.. va duceti zilnic ca sa luati micul dejun impreuna?“. Cu un suras dulce si o mangaiere pe mana, imi raspunde: “E-adevarat ca ea nu mai stie cine sunt eu, dar eu stiu bine cine este ea“.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).