Colectia de toamna - iarna 2005 (243)
Raspunsuri - Pagina 5
bianca_mo spune:
MARIA ALEXIA, eu nu ma trezesc noaptea sa il duc la baie pt ca Serban nu face niciodata pipi noaptea . il pun la pipi inainte de somn, si nu s-a intamplat decat 1 data sa ude patul, dupa ce a baut foarte multa apa intr-o seara, asta in conditiile in care e fara scutec de noapte de mai bine de 6 luni.
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban
maria_alexia spune:
Da, dar al meu bea vreo 250 ml lapte chiar inainte de culcare, plus ce apa mai bea seara... Rarisim gaseam scutecul curat. De fapt, de o vreme chiar il trezesc noaptea si-l duc la baie, mort de somn cum e ... Ceea ce mi se pare cam nenatural, de asta intrebam.
Noki_Lara spune:
Maria, pai asa a fost si la noi o luuunga perioada de timp: ii puneam pampers noaptea si-l gaseam full dimineata. Apoi am renuntat de tot, prin ianuarie parca. Da' deja la varsta asta nu e ok dupa parerea mea. Sarah bea 330 ml de lapte seara si se scoala odata noaptea, ca regula, undeva in jur de 1, ma striga, o duc la baie, face pisu si nani la loc. Dar sunt si nopti in care nu se scoala deloc. Eu zic ca e ok asa. Nu ma deranjeaza.
Cat despre articol, mi-e si frica sa-l deschid.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
alexandrina spune:
Si mie mi se pare nenatural, nu vad cu ce ar ajuta in dobandirea continentei. Stiu ca majoritatea au scapat de mult de scutec, vroiam doar sa stiu daca mai sunt totusi, ca eu mai am rabdare.
Mihai a avut 2 mari perioade in care am zis ca am atins telul, insa s-au dovedit a fi temporare. Si programul de lichide seara e constant: un pahar de lapte si putina apa.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alexandrina spune:
Bun, noki scoase nasul din carti si zise ca nu-i bine. Va rog frumos niste sfaturi atunci, cum sa procedez. Sa iau scutecul? O saptamana sau cum?
Edit: Mentionez ca am mai incercat asta in vreo 2 randuri, fara rezultat.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
Noki_Lara spune:
Alexandrina, stai, ca nu e musai sa NU fie bine. Mie asa mi se pare, ca la varsta asta pot sa constientizeze nevoia de pisu si sa ceara la wc. Posibil sa ai niste accidente de pipi in pat, dar eu asa as face: as avea o discutie cu el, i-as explica ca e mare si ca trebe sa cera la wc noaptea, sa te strige si sa mergeti impreuna. de fapt, asta e strategia pe care am plicat-o si eu in ianuarie. Cred ca a facut de vreo 2 ori pisu pe ea, da' acum e ok.
E chestie de obisnuinta, zic eu.
Maria - am deschis totusi linkul, da' vad ca e vechi. Nu pot sa imi imaginez cum e cu 6 copii. Nici nu vreau, cred. Da' m-a durut sufletul pentru Rufus, nu stiam de problema asta a lui. [:-(]
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
anda77 spune:
si nichita face pipi in somn, inclusiv in ala de dupa pranz. dimineata pampersul are 2 kg. stiu copil de medici, are pampers la somn si are 4 ani si putin. eu nu ma agit inca.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
bb_alinus spune:
Seara buna si de la noi!
Lavi caut de imi sar ochii ceva in Creta si nici pe last minute nu gasesc! Intalnire placuta cu fetele!! Si la multi ani!!!!! Sa ne spui cum a iesit tortul!
Noi nu mai avem pampers si cu mare mandrie o spun, desi cred ca am fost printre ultimii insa acum vad ca nu prea are accidente...In schimb in primavara cand am inceput dezpampersarea facea in pat noaptea si nu stiu ai vostri cum sunt dar a mea dormea neintoarsa, nu o deranja deloc ca era uda pana in gat!
Tania, ce fain, ai copii mari gradinitari! Sper sa ii placa Anei! Succes!
Joy ai inceput serviciul?
Ma intorc la cautarile mele, ca ma doare capul. Eu am gasit deja un hotel tare fain dar barbatu-mio era sa faca criza cardiaca cand a vazut ce scor are asa ca mai caut, desi mi-e gandul si compar tot cu el . Sincer l-as convinge dar deja biletul de avion e de 3 ori mai scump decat daca l-am fi rezervat mai dintimp, plus ca nu vreau sa zbor cu Airbus, trebuie sa fie musai Boeing - si cum se pare ca nu sunt singura care gandeste asa....ei bine totul e full sau extrem de scump.
Stie cineva unde e plaja cu nisip fin in Creta?
A calatorit cineva cu Olimpic Airways sa imi spuna cum e? Desi io am in cap ideea mea, are flota veche de 20 de ani plus ca e airbus....nu cred ca mai pot fi convinsa sa ii iau .
Ina869 spune:
Anda, la toamna va merge al preschool, doua zile pe saptamina si a doua vineri din luna de la 8:30- 15.
Cami, Meemsy ( asa de mult imi place cum iti spune Roxi! ) Roxi, Lavi,Ioana , multumesc ptr. aprecieri la adresa pozelor.
Alinus
Citat: |
Si da cu repetatul, sa stii ca le intra bine in cap ce le spunem, mie missa cand ii zic ca e frumoasa cu rochitza x; sau cu fundite, etc, imi zice pe un ton foarte plictisi si evident " stiu" |
asa si la noi, este foarte sigura de calitatile ei ( recunosc, io i-am bagat in cap ca este cea mai frumoasa, delicata,desteapta, sociabila, scumpa, glumeata , etc.fetitza)
Si missa ca sa atraga atentia of course, a cantat si in engleza si in olandeza lucru extrem de rar in Franta deci va dati seama ce fetze au facut cei din jur dar si ce umflati in pene au fost bunicii cu o asa nepoata. |
bravo Amalia! mai, pe mine m-a dat gata de cind am vazut-o cum isi scrie numele pe tablitza, dar ea asa a fost de mica, studioasa, pe la 4 luni tin minte ca avea deja o revista in brate.
Pischi, voi trei aratati superb! nici nu zici ca abia ai nascut. dulceata mica Miunica este o papusica, ce mult imi place poza unde este infasurata ca o sarmaluta!
Cata concediu placut!
Meems, frumoase pozele cu tine si surioara mai mica.
Lavi
Ina, Alinus si Nati e printesa, mai precis Alba ca zapada. |
Lavi, merci ptr explicatii, nu stiam despre brinza topita, dar nici nu cumpar.
Aoleu, ce patisi la Putna! tare drag mi-a fost sa citesc despre aventura ta, pachetele ca acela primeam si eu in tabere, cind mergeam pe munti si plecam dimineata cu grupul, ah, ce viata, citeodata imi doresc sa devin copil din nou doar ca sa mai savurez momente care stiu ca nu se vor mai intoarce niciodata.
Mandy bun sosit din vacanta!
Maria
eu chiar ma cugetam ca puiul nostru nu prea are prieteni. Nu stiu cum se face dar prietenele mele au tot fetite, baietii cu care interactioneaza el sunt in principal cei de la gradi |
Coralia, vezi ce repede trec lunile? astazi doua luni, ca maine doi ani. sananate Andreei!
Leeo, tu esti varianta romaneasca a Catherinei Zeta-Jones , arati superb, superb! iar Tudor sanatos si voinic, tare frumusel este. Ma bucur ca ati avut un timp frumos alaturi de cei dragi, o meritati din plin.
Anda, bravo ptr. progresele uriase! inca putin si o sa te consideri nefumatoare. stiu ca dureaza cca un an ca sa se curete plamanii de la ultima tigare. taica-meu are 17 ani de cind s-a lasat si mi-a spus ca uneori tot mai pofteste. Eu am 7 ani smoke free si evit sa vad tigari in jur si nici nu stau pe langa cei care fumeaza. a dispartut demult "pofta" dar, you never know. cind m-am lasat fumam cel putin doua pachete pe zi ( aici pachetul are 25 tigari in ro parca 20 ) cind mergeam la cite o petrecere si trei, pina cind mi-am dat seama ca tigarile au pus stapinire pe viata mea prea mult si am renuntat dintr-o data la ele. a fost simplu fiindca mi-am dorit-o mult de tot atunci. am mai avut o tentativa in perioada sarbatorilor de iarna si nu am rezistat prea mult in mijlocul prietenilor mei fumatori - anturajul este cel mai periculos.
de curiozitate, se mai fumeaza in birouri, ca pe vremuri?
Tania, ce bine ca Ana s-a adaptat repede , imi amintesc cind erai gravi cu ea si-l pandeai pe Stefan cu lacrimi in ochi, pe sub ferestrele gradinitei.
Frumos a spus Lavi, " al doilea vine imbunatatit! " asa este, ai mare dreptate! sau ne schimbam noi si devenim mai putin stresate?
Madaule scump, nasol de tot cu inundatia
Alexandrina, Maria, de ce nu incercati sa le dati lapticul cu doua ore inainte de culcare? si la culcare un sandwich, ceva.
chiar nu stiu ce sfat sa va dau, noi am renuntat la bibele de seara si la scurt timp si la pampersul de seara ( la cel de zi din iunie, anul trecut, inainte de venirea lui Bobby le lume) , totul s-a petrecut rapid, a avut de vreo doua ori accidente si cam atit. dar am fost si eu ferma pe pozitie - ea imi cerea pampersul si nu i l-am dat, i-am spus ca nu mai avem bani sa cumparam.
Lavi si celelalte leoaice, bine draga, v-ati sters zilele de nastere care erau pe listuta colectiei, pai cum sa stim cind sa va felicitam?
Lavi , petrecere frumoasa cu printesele tale, sa ai o zi de nastere de neuitat ( faci 30, parca? - daca nu este secret, fiindca stiu, varsta si kg. unei femei sint strict confidentiala si respect asta ).
La multi ani si un pogon de bani, sanatate, fericire, dragoste si la cit mai multe vacante in locurile pe care ti le doresti!
fug la culcare, am o zi plina, va pup.
Life is not the way it's supposed to be... It's the way it is.
The way we cope with it, is what makes the difference.
maria_alexia spune:
'Neatza la o cafea vesela (emoticonul cu cafeaua e cam turmentat ).
Odata cu scutecul de noapte: si al meu doarme neintors chiar daca e ud . Si nu s-a trezit veci sa se ceara la baie din somn. Cred ca o sa-l trezesc eu sa-l pun la wc, si-asa sunt in picioare caci imi da Anuca semnalul de vreo 2 ori pe noapte. Si eu cunosc o gramada de copii care au dormit cu pampers pana la 4 ani . Dar la noi, cum spuneam, pampersul de noapte chiar nu mai e util, in caz ca face pp face ff mult si tot uda patul.
La noi lapticul inca e legat de ritualul de adormit, il cere si la somnul de pranz. Si i-l mai las, caci de-abia a inceput si Ana sa accepte lapticul - asta deja il consider un mare pas spre intarcare - sper sa reusesc s-o facem asa, pe nesimtite, cat mai curand.
Lavi, iti dorim in avans La multi ani fericiti, sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi voua . Si eu parca retin ca anul asta schimbi prefixul, nu ? Hehe, punct de bilant si cotitura
Postarea aceea in care o mamica de 6 (!!!!) practic constata ca poti avea copii cu comportamente extrem de diferite, chiar daca ii cresti la fel, mie mi s-a parut extrem de interesanta. Si socanta constatarea ei.
E binecunoscut faptul ca trebuie sa te porti cu fiecare copil altfel, in functie de temperamentul si nevoile lui. Dar principiile raman aceleasi. Nu s-a intrat acolo in detalii, din pacate, caci tema de discutie era alta, dar se pare ca va trebui sa ma impac cu ideea ca nu putem forma copilul pe care ni-l dorim, cu toate eforturile.
Serios, eu resimt foarte puternic, din toate partile, presiunea de a demonstra ca avem copil cuminte. Ceea ce in multe circumstante sau momente ne e imposibil de demonstrat De cate ori suntem in vreo companie, mai ales cu persoane mai varstnice, parca suntem la exemen: ia sa vedem ce fel de parinti sunteti voi, cum se comporta copiii vostri? Urasc chestia asta!