Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Pe langa intrebarea de mai sus, cu termometrele, vin cu mai multe intrebari legate de "voiajul" meu pe site-ul bebelusul tau:

Techila Spock de care vorbesti ca e super, e "Esential pentru bebelusul tau" sau "ingrijirea sugarului si a copilului"?

Centura postnatala va luati? Daca da, de care? Este si alta decat astea de chicco? Chilotei pentru sarcina cu centura vad ca nu mi-au fost necesari pana acum. Sper sa nu-mi trebuiasca pana la sfarsit, ca tare scumpi sunt...

Aspirator nazal ati zis ca v-a placut mult "batista bebelusului", cea care ziceati ca se pune la aspirator. Unde se gaseste de vanzare? Si o pompita din asta simpla oare n-ar trebui sa iau, pentru cand mi-e groaza sa aduc aspiratorul la bebe la pat? (daca aveti o pompita simpla buna, care v-a placut?)

26+

Raluk16, termometru am luat digital. Si la spital aveau digitale, mi se pare total gresit sa iei temperatura in fundulet, numai de dragul de a o vedea mai mare. Eu nu inteleg care e problema cu o temperatura mai mica. Daca copil are de obicei 36.4* la subrat, e clar ca e febra pe 37*. In fine, parere personala. Cand am fost in Ro a facut febra fff mare, iar soacra mea nu avea in casa termometru, asa ca sotul a fugit la farmacie si a luat unul care poate lua temperatura doar atingandu-l pe capul bbului sau in ureche. Eu i-o iau doar la cap.

Pompa de nas am luat una normala, cu bulb. Nu am folosit-o niciodata, pt ca Lisa nu a suportat sa ii pun ceva in nas si nu am vrut sa o chinui. Picaturi saline mai ii puneam, dar ne-am descurcat fara pompa. Aici nu exista "batista bebelusului", iar eu sunt de parere ca nu e naturala si secretiile nazale au rolul lor intr-o raceala. Daca e sa curga mucozitatile pe caile respiratorii in jos, e clar ca e caz de mers la medic, deci tot nu vad de ce ai chinui copilul acasa. In fine, fiecare face cum stie mai bine.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Techila si mie mi-au crescut niste bucatele de piele si mai aveam si o alunita pe un san care e cat china acum dar s-a mai discutat mai demult si au zis fetele ca e normal si ca vor disparea dupa nastere.
Ai grija doar sa nu le mai rupi.
Sper sa fie in regula ca eu sunt extrem de relaxata din acest punct de vedere....sper sa nu fiu o ignoranta fara limite.
daca ajungi la dr sa-mi spui si mie ce ti-a zis.

Cea mai fericita 32 + cu

Lutoniana si celelalte fete ingrijorate de alunite de sarcina. si eu am avut asa ceva la sarcina cu Lisa, in diverse zone, de la gat, la san, la pulpe. Unele au disparut, altele au ramas si s-au incetatenit . Tura asta mi-au aparut la sani, deocamdata. Si pe fata, sub ochii, pe laterala pometilor, niste pete vagi maronii, care arata ca machiajul prost pus . Sper ca macar de astea sa scap, ca restul sunt ok!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Melania, Cristina, Techila, Sabina, Adi multumesc mult ca v-ati luat din timp sa imi spuneti din experienta voastra

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neata feteleeee!

Iau si eu o cafeluta de la Sabina, ca tot imi place mie mai rece.
Gata, am terminat si eu cu plimbarile.. a fost mai putin obositor decat ma asteptam si sunt incantata ca am inceput si noi achizitionarea de lucrusoare pentru puiutul nostru drag;
Am reusit sa citesc ce ati povestit de joi pana azi...mai am de recuperat capitolele de saptamana trecuta (cred ca sunt destul de multe ca voi aveti spor fantastic in timpul sapt);
Nu o sa mai raspund la subiectele deja discutate (probabil mi-ar fi si greu sa-mi aduc aminte cine, ce si cand a spus); sunteti bine, sanatoase..asta este cel mai important; un singur lucru spun: m-a suparat tare atitudinea fostei noastre colege vis a vis de Monica, careia ii trimit un buchetel virtual de flori de camp; sper ca tipa respectiva sa nu mai apara pe aici

Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimineata! Eu in loc de cafea mai bagam o doza de cola dar am renuntat pt ca ma agita cam mult.
Anco, eu am vazut husa de ploaie si in Real. Voi nu aveti Real in Alba?
Am crezut ca o sa folosesc caruciorul de la primul copil dar cum am tot spalat husa parca e prea tare sezutul si spatarul.
Eu am o nelamurire cu perinile astea de gravide. Cum dormiti pe ele, adica unde le asezati?

29+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Buna dimineata raluk

Am vazut ca intrebai de perna pentru gravide..ti-o recomand din tot sufletul!!! aseara am incercat-o pt prima data...minunea lui Dumnezeu!! (poti sa o pui in diverse pozitii care sa te ajute cand stai intinsa-eu am dormit o parte din noaptea trecuta cu picioarele pe ea- plus, cred ca va fi la fel de utila si cand alaptam copilasii);

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Buna dimineata si tie Diamar!

sa-ti zic si eu din "vasta" mea experienta cu perna de gravide..forma ei seamana oarecum cu o banana (sau daca vrei cu un arc din acela de plastic pe care il aruncam in copilarie si se intorcea tot la noi..bumerang), deci nu o intinzi perfect...asa, si pozitia cea mai buna este cu ea intre picioare...in felul acesta sprijini si burtica si piciorul (care altfel ar sta mai jos decat burtica si ar deranja); pernuta este suficient de mare incat sa iri pui ci capul pe ea...sper sa fiu coerenta in explicatii.
a doua pozitie: pe mijloc are niste sforicele, de o parte si de alta, pe care le legi intre ele..apropii capetele cum ar veni..asa, si in pozitia aceasta ti-o puti pune sub picioare ca sa fie cu un nivel mai sus..eu am dormit jumate de noapte asa si nu mi-au cazut deloc picioarele intr-o parte sau alta, cum se intampla cu perna normala;
Tot asa stransa, te poti aseza cu spatele pe ea cand vrei sa stai intinsa si sa te uiti la tv, de ex;
Mentionez ca perna este destul de tare, adica nu se lasa, cum se intampla cu cele de puf;
Atat stiu eu deocamdata despre ea..

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna dimineata,
dupa ce ca am adormit la 2 (din cauza necunoscute mie) m-a si trezit un nene de la firma de paza la ora 8 care mai avea si chef de vorba. paznicii patrupezi au inceput sa latre ca fiarele de a sarit tot somnul. si era racoare,numa bine de dormit. mi-a inceput bine saptamana.
dana15, perna ta tot asa ca a mimikai este? fac sondaj ca tre sa imi dea azi soatz comanda....
ma bag sa ma uit la o stire ceva, poate mai adorm inainte sa se trezeasca fiarele imburticate

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata burtici!

Sunt happy ca azi facem 29 de saptamani, iar incepand de saptamana viitoare incepem numaratoarea inversa cea cu AMR (au mai ramas...) Ce repede fuge timpul... si eu abia astept sa il cunosc pe puiutul din burtik mea.

Am vazut ca ati scris vreo 2 capitole in weekend, asa ca am ce citi... ce spor !

Va pup si revin

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:
dana15, perna ta tot asa ca a mimikai este? fac sondaj ca tre sa imi dea azi soatz comanda....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Techila din pacate nu stiu cum este perna lui Mimika..oare este poza cu ea in album? (apropo, va rog sa imi trimiteti si mie parola de la contul comun si de la webshots)
a mea este una relativ ieftina (aprox 120..in Cluj, la Premaman este cam 230) cumparata de curand din Ungaria; are o husa copilaros colorata pe care o poti da jos si spala;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput