Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)
Raspunsuri - Pagina 9
alex25 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sunt in concediu medical saptamana asta, asa ca o sa fiu cu ochii pe voi, dar se pare ca cineva nu este de acord, pentru ca nu imi merge wireless-ul la laptop, imi vine sa mor, ba chiar am si bocit de dimineata, pentru ca eu ma plictisesc tare in casa si nu sunt fan TV, asa ca acum stau in bucatarie pe scaun, unde cu chiu cu vai am reusit sa trag un cablu de la modem.....imi vine sa urluuuu!!!

Si vorba Techilei, uite asa mi-am inceput eu ziua bine, sa nu mai vorbim de saptamana.....si nici nu are cine sa imi umble la laptop, ca noi nu ne pricepem....aaaaa, clar astazi o sa o tin numai intr-un bocit!

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
techila spune:
http:// bebelusultau.ro/detalii.php?cod=AR01
dana15, asta e a mimikai. tu de unde ai luat-o? adica un link direct(ca pt prosti asa, sa pricep si eu)
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
techila spune:
alex, ce nu merge la uaiarles? verifica si tu mufele alea sa fie bine bagate....e pacat sa fi in concediu si sa nu mearga forumul
. de care uaiarles ai? nu ai vreun priceput care sa nu aiba ce face si sa chemi sa te ajute?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Dana multumesc mult de detaliile cu perna 
Si tocmai am realizat ca azi intru in trimestrul 3! Iupiiii 
27+ 
kiki_cri spune:
Buna dimineata !!!
Eu am fost in weekend la mama acasa...asa ca de asta am lipsit 2 zile de pe forum
.
Cristina
, cum mai e Andreiut? Am citit mai in urma ca se simtea destul de rau.
Manga
, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa.
Lutoniana

ma bucur ca ai terminat in sfarsit cu munca
.
Selen
ma bucur ca grasunica ta e ok si acum esti linistita
.
Pe Anco trebuie sa o felicit pt minunata pereche...sau ma rog sa fie ce vrea ea
.
Aaaaa, am uitat sa zic ca m-am uitat la pozele Iulikai Ce frumusete de fata! Si ce burtaaaa maaaare
.
Mai citesc si revin.
KIKI
29+
si 
Poze KIKI
MangaGirl spune:
buna dimineatza,
va salut si eu rpd, ca trebuie sa ma pregatesc de serviciu. 

. unde mai pui ca aici guvernul zice ca femeile gravide ar trebui sa evite aglomeratiile si transportul in comun din cauza gripei porcine. deja mor oameni sanatosi. adik a murit un copilas de curand. mi-e frica, dar nici nu pot sa cer sa stau acasa pana in septembrie, ca nu accepta nimeni.
sper ca D-zeu o sa ma pazeasca. cred ca pe iarna se agraveaza situatia.
am plecat sa-mi fac pachetul. xx
MangaGirl :-)
29+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
Techila, Raluk..multumesc pentru parola

am vazut perna de pe site..da, exact ca aceea este si a mea (numai ca este galben cu portocaliu + berze cu bebe in cioc
); si pretul mi se pare tare bun; Techila din pacate nu am site ca am cumparat-o din magazin, dar iti zic..sunt identice (husa, poliester..etc..etc)
Dana 28s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Noapte buna, Iulika ![]() Mie mi s-a facut o foame teribila la ora asta... acum nu aveam nimic, si imediat m-a luat o senzatie de gol in stomac si lesin...Mai voiam sa va intreb, cele care faceti prelevarea celulelor stem la cord blood center: am scris si eu mail si mi-a trimis modelul de contracte sa-l studiez. N-am rabdare sa citesc Va spun si eu noapte buna ![]() 26+ ![]() |
Eu nu am sesizat nimic "ciudat" in contract...si noi am bifat ca vream in 3 rate...si am semnat
KIKI
29+
si 
Poze KIKI
Dana15 spune:
Alex un
sa treaca supararea; poate se rezolva pb cu laptopul..
Manga o zi buna la servici!
Dana 28s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kiki_cri spune:
Dana, asteptam pozici cu ce ai achizitionat pe bebelina ta
.
Alex, nu mai fi suparata...
asa e prima zi acasa...ca esti obisnuita sa fi tot in priza![]()
KIKI
29+
si 
Poze KIKI

acum nu aveam nimic, si imediat m-a luat o senzatie de gol in stomac si lesin...