Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Neatza, girls!
Am citit in urma si mi-au rasarit cateva intrebari:
Perna gravidei e buna si dupa nastere? Eu dorm acum cu una mare intre picioare
si e ok, ma cam chinui s-o trag dupa mine cand ma intorc, insa.
Batista bebelusului & termometru: e nevoie de ele imediat dupa nastere, la cateva zile? Sau e vorba de termen mai lung? Eu ma tot gandesc sa nu cumpar multe lucruri inainte ci sa le iau pe parcurs, cum am nevoie de ele.
Centura aia se poate folosi din spital? Sau tre sa se vindece oleaca operatia (eu nasc prin cezariana).
Gata deocamdata! Revin!
Pupici cu sclipici!
32+
Natalia
Fragutza spune:
Si un mesaj cu semnatura actualizata
!
Manga, sa ai mare grija! Porti o masca, da?
33+
Natalia
Dana15 spune:
| Citat: |
Perna gravidei e buna si dupa nastere? Eu dorm acum cu una mare intre picioare 32+ Natalia |
Raluca, cu siguranta voi folosi perna si dupa ce nasc..o voi imparti cu fetita
Dana 28s mamica mandra de

Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila alex, ce nu merge la uaiarles? verifica si tu mufele alea sa fie bine bagate....e pacat sa fi in concediu si sa nu mearga forumul . de care uaiarles ai? nu ai vreun priceput care sa nu aiba ce face si sa chemi sa te ajute?Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa.....am niste nervi de nu mai pot, sicer....treaba sta cam asa.....am 3 laptopuri in casa - pe cele 2 pe care nu prea pot sa le folosesc (unul este al soatei de la servici si celalalt nu il tine bateria si e greu de mori) merge wireless-ul, iar pe asta mic si nou noutz pe care mi l-am luat special ca sa fie ptr mine NU merge de ieri, nu stiu ce are, nu a umblat nimeni la setari, a mars bine merci pana acum.....imi vine sa imi tai venele!

Si nu am pe cine sa chem....grrrrr...

Asa ca, am bagat mufele direct si am lasat laptopul pe masa in bucatarie, si din cand in cand arunc cate un ochi pe aici....pana la urma ma duc sa scot rablamentul ala de 100 de ani, sa vad daca mai merge macar si in priza.

----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
alex25 spune:
Si ca sa nu fiu total pe langa subiect, scriu si eu despre perna aia minunata...eu am mai scos din umplutura ptr ca mi se parea ingrozitor de incomoda si de tare, dar in rest o folosesc la greu si abia astept sa o fac si dupa nastere cu bbelusa in brate!

Aaa, si sa nu uit, diseara ma duc si eu la un workshop la care m-a inscris mama, se cheama "Emotii de mama" si este tinut de o tipa care este psiholog, si vine si soata cu mine, asa a promis, sper sa fie interesant si sa revin cu detalii.![]()
----------------------------------------------
Alexandra
29+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
claucia spune:
Buna ziua de dimineata,
Multumim de cafea
Si eu intru in clubul mamicilor ingrijorate cu puiuti bolnaviori...a facut si Alessiuta mea o laringita frumusica, probabil virala luata de prin parc.
A inceput cu mucisori de vineri, noaptea i se inflama gatutul si fiecare respiratie e suierata, plus ca se trezeste din lipsa de aer, nu poate respira nici pe gurita ca lumea, mamicile care au trecut prin asta stiu cat e de scarry.
Azi noapte prima noapte cand a putut respira cat de cat pe nas (infundat dar a putut) si nu s-a mai auzit respiratia aceea suieratoare, a dormit mai bine insa azi dimineata la 7 avea 38 temperatura. Am vorbit cu sora mea (care e medic ORL) si a spus ca temperatura sosita la 4 zile de la debut cand nu a mai facut deloc inainte (adica nu este temperatura de viroza, aceea ar fi fost in primele 2 zile) inseamna ca este posibil sa se fi suprainfectat bacterian, ceea ce ar insemna antibiotic.
Oricum vine sa o vada astazi dupa amiaza si daca pare ca e infectata ii dam antibiotic, daca nu, mai asteptam si maine. Of. Asta inseamna ca oricum stam in casa (si ieri am stat) si urmatoarele zile.
Gata, m-am descarcat, sper sa nu iau si eu, de mine ca de mine ca sunt mare si suport, copiii (acum si cel de pe drum) e rau sa ia ceva ca nu putem sa ne doftoricim cum trebuie...
Termometru: ca tot am experiente recente (de azi dimineata cu el). Noi am avut cat eram mici digital plus suzeta. Digital pt fundulet (nu se baga in fundulet ci se despart asa bucisoarele si se pune acolo si se lasa inapoi, ma rog, cam plastica exprimarea, se ia temp si asa, nu se baga nicaieri) sau suzeta pentru inceput pentru ca nu isi dadea seama ca era o forma mult mai ciudata. Si aceea lua destul de bine. Acum, de cand ne-am marit avem unul de ureche cu infrarosii, este extraordinar, deci o perioada nu l-a vrut deloc si a plans, de la un moment il accepta si il scoate ea din cutiuta, il pune inapoi, imi arata unde sa il pun in urechiusa
, e de acord, colaboram. Si e fff rapid, cateva secunde numai, si la un copil suparat acele cateva secunde sunt un tur de forta.
Batista bebelusului: noi am folosit-o cu succes in primele luni, pana pe la un an, poate si mai tarziu, era vitala. Copiii atat de mici, bebelusii nu pot respira pe gurita. Este si f mic gatutul si nici nu stiu cum si rezulta nopti multe de plansete si nasuc infundat chiar si la niste banali mucisori. Ziua ca ziua, pot curge linistiti pe fatuca, dar noaptea e jale ca nu pot dormi. Si ce bine poate curata si ce crocobauri ies de acolo...
Acum insa, treaba este ca nu a acceptat-o niciodata, cat era mai mica era mai usor de pacalit, de tinut, etc. Acum e mai maricica si nu suport sa vad groaza in ochisorii ei si sa se zbata in halul in care o face...asa ca folosim o pompita de la Nuk (cu un motoflen marecare nu se baga in nas ci acopera complet nara si trage bine) Cea de la Chicco nu a fost asa de buna pt ca are capul fff mic, intra in nas si nu prea trage asa de tare.
Hai ca m-am lungit, sorry, am vazut poze frumoase cu burtica mare de Sabina si inca odata m-am topit in ochii Erikai - de mogaldeata migdalata...
Clau
31+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
Dana15 spune:
Alex pe unde ai reusit tu sa mai scoti din umplutura pernei?! are oare un fermoar pe care nu l-am vazut eu? mie imi este ok cu ea asa tare, dar ma gandeam ca ar fi tare bine daca as mai putea sa-i schimb bilutele;
Si ce titlu interesant are workshopul la care mergi! ce pacat ca nu sunt si in Cluj! banuiesc ca trebuie sa-l platesti, nu?
Dana 28s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
tulibu spune:
neata fetelor!
Am lipsit ieri, am fost in vizita la socrii. unde m-am umplut de nervi, sa va povestesc....
minunata mea soacra a tinut neaparat sa imi povesteasca cum a pierdut ea o sarcina la 6 luni si ceva, cum e de ingrozitoare nasterea, nu va povestesc ce mi-a zis ca nu-s nebuna, si asta dupa ce data trecuta mi-a povestit cum i-a murit un bebelus, l-am intrebat pe sot daca a luat-o razna sau tine neaparat sa ma transformm in paranoica? Soacra-mea e f batrana, are 73 de ani, pe al meu sot l-a facut la 40, asa ca de aici diferenta de varsta.
Sincer nu cred ca o face intentionat, vrea sa ne arate ce eroina e ea, dar pe mine tot ma scoate din toti pepenii.
Ioana
25+ 

bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

!