Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ralucapaun... termometrul sau batista bebelusului nu sunt pe lista de "obiecte obligatorii" la sosirea acasa a bebelusului, dar daca bebe nu se simte bine (Doamne fereste, poate contacteaza vreo viroza, vreo chestie de prin spitale... ca totul e posibil) cu siguranta iti vor fi trebuincioase. Este bine sa stii ca le poti gasi intr-un anume loc si in caz de nevoie, iti trimiti sotul cu lista...

Despre perna de alaptat, ea poate fi folosita si pentru a sedea pe ea in cazul unei epiziotomii f dureroase dupa nastere. In locul pernei se poate folosi si un colacel de inot pe jumatate umflat (il puteti lua cu voi chiar si la toaleta ca este f comod).

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Da, asta era si planul meu, i-am pregatit o lista, am salvat linkuri cu produsele si cum am nevoie de ceva stie exact de unde sa ia...sau cel putin asa sper, ca se va descurca.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Claucia multumesc mult. Si sa va insanatositi repede, sa nu fie nevoie de antibiotic

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare !!!!
Techiloooo nu mai dormi ca s-au dezlantuit asa cum ai spus si nu le mai opreste Dumnezeu pe albinute
Am dormit si eu juma de ora in plus si uite ce-i aici...rupere....
Dana15 asteptam poze cu ce ai luat si bun regasit sincer ....nu te lasa mai prejos, vad ca ai inceput recuperarea la greu....
Devyla esti o dulce si o simpatica atat in poze cat si in ceea ce scrii. Si am vazut si eu prima data in viata un videoclip japan
Adimercedes mie mi-au iesit alea numai pe sani...dar sper sa ne treaca la toate
Raluka tu nu te lasa cu intrebarile baga mare ca asa imi place cum te informezi tu despre toate
Claucia multa sanatate la papusica si e minunat ca ai pe cineva in familie in sfatul caruia sa te increzi si sa vina sa o vada pe aia mica. Multa sanatate !!!
Alex sa nu-i dai foc laptopului ca uite al meu si-a revenit...sunt baieti de treaba totusi.
Manga te rog eu nu te agita ca e o mare vrajeala (dupa parerea mea) si se face mai mare tevatura si tam tam ....Au si cumparat acum 150 de milioane de vaccinuri ...si trebuie sa le vanda si ei cumva. Si in plus mai stiu ceva dar iti trimit pe PM dupa ce veau cafeluta.
Si mai stiu si pe cineva al carui copilas a facut si nu are absolut nimic. Revin cu amanunte dar iti garnatez ca dupa ce au terminat cu aviara, cu porcina..o vor gasi pe aia ovina, canina si pisicina.....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

asaaaa, BATISTA BEBELUSULUI, am vazut la prietena mea care are o fetita de 4 luni, ca e mana ceresca, pt ca piticuta a racit usor si fornaia de mama mama, saracuta cred ca avea cateva zeci de grame de mucisori in nasuc, dupa ce folosea batista ziceai ca nu are nimic, asa de bine functioneaza.
ma apuc sa caut si eu termometre si alte asemenea.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

asaaaa, BATISTA BEBELUSULUI, am vazut la prietena mea care are o fetita de 4 luni, ca e mana ceresca, pt ca piticuta a racit usor si fornaia de mama mama, saracuta cred ca avea cateva zeci de grame de mucisori in nasuc, dupa ce folosea batista ziceai ca nu are nimic, asa de bine functioneaza.
ma apuc sa caut si eu termometre si alte asemenea.

Neata Tulibu ma bag si eu sa-mi dau cu parerea....
Eu nu am sa cumpar asa ceva....ca mi se pare ca asta curata prea bine tot si nu mai lasa nimic in nasuc care sa protejeze de un praf sau un microb....ceva similar cum e si cu urechile ca nu trebuie sa ne curatam oglinda zi de zi pt ca acea ceara are si ea rolul ei de protectie pt timpan.
DACA si numai daca va raci Bebitza am sa folosesc o pompita dinaceea mica si vad eu ce iese...am mai vazut la cumnata mea ca-i tragea mucisorii afara cu un betisor de ureche.....care chiar o gadila pe fetita si radea.
Ma gandesc ca astfel ii mai ramane cate ceva pe acolo ca sa o protejeze.
Am si eu ideile mele si tin la ele, acum nu-mi dati in cap.
Si in plus deocamdata nu am nici aspirator ....dar chiar nu as lua batista bebelusului daca as avea.

STIU ca poate mai tarziu nu voi mai sti ce sa fac si o voi lua ca sa rezolv copilul, asa cum spunea Diana ca sa facem liste cu ce zicem acum ca nu facem si mai discutam noi.....dar poate cine stie....

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Techila nu te mai codi atat.....comanda perna ca e minunata..eu dorm cu ea de pe vremea cand nu aveam burtica mare.....abia eram gravida.
Daca ai bani si iti permiti e buna; eu daca nu o primeam cadou nu as fi avut bani sa mi-o cumpar.
O poti folosi si la alaptat si la stat bebelusul pe ea...si pt tine...
E minunata si dupa parerea mea.
Nu stiu zau cum am sa renunt la ea dintre picioare...ca sa-l reprimesc pe sotul meu acolo
Si va rog sa ma iertati pt ultima remarca dar nu m-am putut abtine

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

aaa, bineinteles ca pana la urma vom vedea pe parcurs ce vom face si ce vom achizitiona, dar vorba ta acum de dam cu parerea, mai ales noi cele care nu avem inca un bebeu.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu de abea astept sa treaca timpul mai repede sa pot sa il vad pe bebe in carne si oase. si bineinteles ca timpul trece cu incetinitorul.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tulibu

aaa, bineinteles ca pana la urma vom vedea pe parcurs ce vom face si ce vom achizitiona, dar vorba ta acum de dam cu parerea, mai ales noi cele care nu avem inca un bebeu.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu de abea astept sa treaca timpul mai repede sa pot sa il vad pe bebe in carne si oase. si bineinteles ca timpul trece cu incetinitorul.

Apropos de asta ne zicea moasa la unul din cursuri ca sa incercam sa nu ne mai concentram atat de mult pe nastere, ca este doar o singura zi din viata noastra si va trece exact ca ziua nuntii sau ca alta zi extrem de importanta din viata noastra.
Sa incercam sa ne canalizam gandurile si energiile pt ce va urma, pt solutii ce vor trebui luate pe moment, pentru grija ce trebuie sa i-o acordam bebelusului zi de zi si ceas de ceas.....,.si sa ne pregatim pt anii care vor urma.
Mi s-a parut foarte frumos spus

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Printre altele, ia sa le strig si eu pe duamnele noastre de care imi este dor: biaz si adela!
Dragelor, pe unde va mai petreceti vacanta??

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput