Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Printre altele, ia sa le strig si eu pe duamnele noastre de care imi este dor: biaz si adela!
Dragelor, pe unde va mai petreceti vacanta??

Saluti Ramo, de Adela nu stiu dar stiu ca a zis Monica ca Biaz e la mama ei la Iasi ca nu se simte bine si are ceva probleme cu sarcina si contractiile.
Sta acolo ca sa aiba mama ei grija de Busici si ea de ea ...o asteptam cu mare drag si placere nemasurata.

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Multumesc pentru urari, sunteti niste dulci, si eu sper sa fie bine printesica mea, e atat de dulce si spune "mami" atat de suav, sa se asigure ca sunt in zona...Si eu sper sa scapam repede, sa nu o mai vad asa de tristuta si sa iesim din nou afara la joaca, ca tot e vreme buna.

Am uitat sa zic de batista bebelusului. Nu scoate chiar tot Lucia, adica perisorii aceia cu rol de protectie (care in starea normala imping mucusul spre exterior sau spre pereti - si dr Spock spune ca de acolo merg mai departe cu servetelul sau degetelul copilului - nu e rusinos, numai sa nu si-i scoata pe strada ) si mai mult de atat: eu stiu ca nu se foloseste mai mult de odata pe zi cand e copilul bolnavior, noi o foloseam numai seara ca sa curatam nasucul pentru noapte, in jur de 4-5 luni e cea mai buna pt ca nu poate respira altfel. Am inteles ca daca e folosita prea des, atunci chiar stimuleaza productia de mucus si nu e chiar bine. In fine, cu masura, insa multi dr o recomanda.

Mi-a placut si mie de japonezul preferat al Sabinei (dupa sot )

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Lucia, kiki nu am luat foarte multe lucrusoare pentru puiut; am cumparat vorba aceea, chestiile mari, adica patut de lemn (care nu pot inca sa vi-l arat ca este in cutie..dar este dragut, pe tablia de la capete are stelute si luna sculptate) si carucior (care este de la o firma despre care nu prea v-am auzit povestind...Cam..este 3 in 1, cu landou, scoica si partea sport (nu vroiam neaparat landoul, dar asa s-a nimerit); este o culoare placuta, zic eu, care s-ar potrivi si la un eventual baietel- portocaliu cu 2 nuante de gri). Caruciorul l-am luat la reducere de aprox 6oo Ron (sincer, si chestia asta a contribuit la alegere).

Bun..pentru mami: pernuta, si doua produse din gama weleda (uleiul de burtica si cel de perineu) pentru care ma bucur tare mult; plus lenjerie sexi de unica folosinta (mie nu mi se pare deloc hidoasa..sunt un fel de boxeri) si protectoare de silicon pentru mamelon de la chicco (zic ei ca bebelusul poate suge si cu ele..nu prea imi inchipui eu cum, dar mai stii..)

Pentru fetita am mai luat: termometru digital, forfecuta pt unghiutele ei mici si scumpe (e loz!!!), cateva hainute (de fapt, 3), un aparat special care sa ne informeze despre temperatura si umiditatea din camera (o mamica mi-a spus ca este tare folositor)..si nu mai stiu ce am luat..o sa incerc sa pun cateva pozute mai pe seara;

Per total, eu sunt multumita; oricum este un inceput..incet, incet luam si noi cele necesare

Va pup si revin mai tarziu..trag "o fuga" pana la cora

Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Am uitat sa spun si de Dr Spock. Si eu sunt fan, si eu o am pe cea cu Ingrijirea nou nascutului si copilului (si de fapt merge pana in adolescenta) cu poza aceea cu 2 bebei care stau in fundulet cu spatele la noi.
Si mi se pare f buna, sunt de acord cu majoritatea lucrurilor de acolo, nu este fanatic in nici o privinta si mi se pare ca raspunde grijilor ciudate si mintilor alambicate ale mamelor.

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici

sper ca sunteti bine si voi si strugurasii din burtica. noi am fost pe la tara week-endul asta si acolo nu am net .. tare am suferit.

am vazut ca discutati de termometru, eu am digital insa acum eva nu-l mai vrea deloc! nu-l suporta .. cand incerc sa-l bag in se incordeaza toata si se ridica cu tot corpul in sus. asa ca voi fi obligata sa-i iau de frunte, cu infrarosu.

perna de gravide .. am avut si eu la eva .. nu mi-a folosit la nimic, am folosit-o ca si sprijin ptr spate cand ii dadeam sa suga si acum o folosesc tot ptr sprijin cand ii dau bibe.

pupici

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Multumesc de info Lucia . Sa ii dea DD putere lui biaz ca sa duca sarcina catre finalul fericit. Cred ca ii este foarte greu!

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus are sedinta oare cu seful cel uracios ?

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ciao dragelor , am reusit si eu in sfarsit sa va recuperez

referitor la ce va framanta ...
... am si eu 2 pielicele dinalea , una la subrat si una pe gat in fata , dar stiu ca o sa dispara ca si cu Emma am avut si au disparut
... batista bebelusului nu am avut ca m-am descurcat excelent cu pompita de care va povestea claucia de la Nuk , dar atat de mult si atat de eficienta a fost ca trebuie sa cumpar alta acum ca nu cred ca mai suporta inca o dezinfectare
... despre perna aia habar nu am cum e ca nu am si nici nu cred ca imi iau ca vad ca ma dexcurc si fara si mie personal mi se pare scumpa
... azi sun si eu la cord blade center
... despre centurile postnatale. Tin minte ca am avut cumparate inainte 2 perechi cu chilot si s-au dovedit ineficiente si destul de incomode , mai ales ca dupa cezariana nu am putut pune chilot o saptamana , asa ca am cumparat alte 2 centuri elastice din spital si asistenta mi-a pus centura la cateva ore dupa ce m-am trezit din anestezie .

puiutii bolnaviori sa se faca repede bine

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 31+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna dimineata! Eu in loc de cafea mai bagam o doza de cola dar am renuntat pt ca ma agita cam mult.
Anco, eu am vazut husa de ploaie si in Real. Voi nu aveti Real in Alba?
Am crezut ca o sa folosesc caruciorul de la primul copil dar cum am tot spalat husa parca e prea tare sezutul si spatarul.
Eu am o nelamurire cu perinile astea de gravide. Cum dormiti pe ele, adica unde le asezati?

29+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

nu avem real la alba, dar crede-ma ca pentru modelul de carucior pe care il am eu nu exista in romania, pentru ca nici caruciorul nu exista in romania.iar de cautat, caut de mai bine de 1 luna pe toate site-urile din tara si era imposibil sa nu gasesc pana acum. gandeste-te ca in primul rand e vorba de carucior de gemeni, modele care sunt foarte putine.mersi oricum de informatie, dar nu cred ca este ce caut eu.

32+cu si ????

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

legat de negisorii aia, mie mi-au aparut o groaza, sper sa vaeti dreptate si sa dispara...
ma uit pe net dupa carucioare, si cam ce as vrea eu au niste preturi de iti vine sa cazi pe spate, asa ca mai caut....
caut de asemenea mobila din lemn pt bucatarie, asa ca am ziua plina....

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput