Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Dana sa le folositi sanatosi! La lucrusoarele care nu sunt in cutii tot asteptam pozici

Cred ca sunt tare invidioasa ca ai gasit ulei de masat sa scapi de epiziotomie

Aaaa, si nu ne arati te rog, sau sa ne zici de unde ai luat aparat de masurat umiditatea? Ca noi am avut probleme si cu mucegaiul iarna si as vrea sa stiu tot timpul cum stam, sa nu fie prea umed.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Alex pe unde ai reusit tu sa mai scoti din umplutura pernei?! are oare un fermoar pe care nu l-am vazut eu? mie imi este ok cu ea asa tare, dar ma gandeam ca ar fi tare bine daca as mai putea sa-i schimb bilutele;

Si ce titlu interesant are workshopul la care mergi! ce pacat ca nu sunt si in Cluj! banuiesc ca trebuie sa-l platesti, nu?

Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

I-am scos husa la perna, si in partea de jos, adica la unul din capete a mea are o gaura cu arici....am desfacut ariciul si am scos din bilutze, sigur se poate, ptr ca stiu ca exista si bilutze de inlocuit daca se taseaza astea...ia baga tu un ochi si vezi ce gasesti.

Cat despre curs, nu stiu la ce sa ma astept, pare interesant, sa vedem insa cum va decurge...ca daca imi iau soatza de pomana, vai si amar de urechile mele.

----------------------------------------------
Alexandra 29+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata burticele!

Am facut si eu ochisori..fug så va citesc.Mai tarziu iarasi plecam la cumnata la curte...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Manga te rog eu nu te agita ca e o mare vrajeala (dupa parerea mea) si se face mai mare tevatura si tam tam ....Au si cumparat acum 150 de milioane de vaccinuri ...si trebuie sa le vanda si ei cumva. Si in plus mai stiu ceva dar iti trimit pe PM dupa ce veau cafeluta.
Si mai stiu si pe cineva al carui copilas a facut si nu are absolut nimic. Revin cu amanunte dar iti garnatez ca dupa ce au terminat cu aviara, cu porcina..o vor gasi pe aia ovina, canina si pisicina.....

Cea mai fericita 32 + cu

nu's de ce, dar asa cred si eu ca si tine. e asa o mani****re!

32+cu si???

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Banc: Nasterile sunt de trei tipuri:

1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului .
3) extrauterine - cand naste servitoarea...

Sper sa il gustati ca pe un banc

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... termometrul , eu am avut unul digital de ureche care a fost super folosit si foarte util si doar o singura data am schimbat bateria , dar asta inca e foarte bun si nu cumpar altul

Am schimbat si eu semnatura , azi merg pe la dr pt acte si prenatale , maine ... am toata saptamana o lista interminabila

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan

Banc: Nasterile sunt de trei tipuri:

1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului .
3) extrauterine - cand naste servitoarea...

Sper sa il gustati ca pe un banc

da, tare fain

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika distractie placuta la curte
Eu incerc sa ma mai plimb sau sa stau si in alte pozitii ca ma doare fundul infiorator...de abia pot sa misc piciorul.....cred ca mi s-a asezat ceva pe un nerv.
Tot e bine ca nu mi s-a asezat nimic la cap

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Cu Spock ala eu tot derutata am ramas...

Deci: eu cred ca mi-am luat-o pe asta (n-o am acum la mine):

http://www. bebelusult au.ro/carti_files/EA01_detalii.jpg

Claucia, tu cred ca vorbesti de asta, cu acelasi titlu http://www.pravaliacucarti.ro/Ingrijirea-sugarului-si-a-copilului-poza-t-D-n-IMG_8655_resize.JPG

Acelasi titlu are si asta http://www.bibliofil-online.ro/img/p/27-70-thickbox.jpg

si cea de aici din poza mica: http://www.librarie.net/coperti/id124307.JPG

Si mai este cartea asta cu alt titlu: http://www .bebelusu ltau.ro/carti_files/EA10_detalii.jpg

Scoateti voi spatiile de la linkurile considerate reclama. Sorry ca n-am pus restul linkurilor sub cuvant, dar daca tot n-am putut sa le pun pe toate, datorita reclamei, am lasat-o balta.

27+

Mergi la inceput

Fetelor care sunteti multumite de termometre, ce marca sunt?

Ramo tare bancul

Iulika foarte bine ca mai iesi la aer. Ar trebui si noi sa stam mai putin la calculator... si in fund... ce zici, Lucia? Iesim si noi putin?

27+

Mergi la inceput