Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

tare fain bancul

... noi citim Capraru , inainte aveam o carte , dar mama m-a mai procopsit cu inca una si drept urmare husbandu s-a apucat de lecturare nu e rau , dar mai citeste si chestii care nu am voie ... oricum imi place ca e interesat

Ieri asa am ras de el ca a zis ca ne bate pe mine si pe dr daca iese fata , ca el nu a vrut sa stie ce sex are copilul , a zis ca cel mai important e sa fie sanatos si mult timp nici nu a vrut sa stie ce sex are ... asta tot din cauza ca Emma a fost pana la 7 luni David

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lucia? Iesim si noi putin?

Da, ar trebui ca eu deja am luat forma de L....si ma doare rau funduletul si piciorul dupa cum m-am mai vaicarit si mai sus.

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

CURAmed -scrie pe termometrul meu

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Devylla vazut pozici..Ador cum iti scrii tu pe burtica såptamana asa nu ai cum så gresesti cand te uit la poze mai peste vreun an...Si felicitari pt Lisa dolofana...Så stii ca se simte super pe mingea aia( nu era de travaliu ci o minge de joaca a nepoatei), dar chiar se simtea foarte relaxant...

Alex linisteste-te doar nu te vei tine de cuvant så bocesti toata ziua pt ca nu iti merge netul..Hai ca s-o rezolva si la tina ca le Luto..trimit un maaare så treacå..

KIki bine ai revenit si multumesc pt aprecieri..Spor la recuperat..2 zile ee cam multt

Manga så ai grija mamå cu gripa asta..

Dana ne-ai lipsit

Claucia un pt Alessia så se faca bine..

Tulibu soacra ta nu are alte barfe de pe o vecina ceva sau eu stiu din iubirile ei din tinerete.. så nu te gandesti nici o secunda la ce a zis ea..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Asteptam la apel si Italia si Constanta

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Lucia pai chiar de aia te invitam la plimbare . Pe mine cel mai tare ma distreaza ca daca ieri dimineata a inceput sa ma doara partea de jos a coloanei, aseara am primi mail din asta de pe site-uri de pregnancy si imi spunea sa incep sa ma astept la astfel de dureri . Si nu e prima data cand pe mine ma apuca "chestii" exact cu cateva ore inainte de a primi mail ca asa ceva e normal pentru perioada asta...

Aida super arata termometrul, nu este pe site-urile noastre, numai pe okazii vad ca vinde cineva la un pret bun. E nemtesc, deci era clar ca e bun.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata!

Sa ma laud...am reusit sa mai inaintez cu cele necesare la spital si mi-am gasit 2 camasi de noapte la Cora (urate..dar ieftine 17 sau 18 lei/buc si cu nasturei sus).

Vroiam sa va intreb de unde pot sa cumpar paturica pt bebe si, daca voi ati cumparat, puteti sa puneti o poza ceva sa vad si eu cum arata? (sunt varza la cumparaturi pt. bebelusi, recunosc).

Nu in ultimul rand, va doresc o sapt. minunate si fara contractii!

Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

raluk, intr-adevar sunt mai multe coperti dar cred ca unele sunt acelasi lucru. Scrie exact cuvant cu cuvant acelasi lucru. Editia mea e cea cu copiii care stau cu spatele, ai ochit-o tu bine, si este revizuita si adaptata de dr. Robert Needlman. Majoritatea pe care le-ai pus tu acolo sunt tot de el, inafara de una. Eu pun pariu ca indiferent de coperta continutul este acelasi cel putin la cele cu Robert asta, deci si la a ta.

Pe termometrul meu scrie Omron si este asta: http://www.promed.ro/index.php?pid=970

Daca va intereseaza, desi nu m-a itnrebat nimeni

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Iulika, distractie placuta la curte, si tu esti frumoasa rau, ti-am vazut pozele, asa m-am apucat de declaratii matinale pe la pranz.

Clau 31+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

adormisem si eu si m-a trezit un telefon....nu mai exista respect pt somn, va zic eu
luto, apropo de perna, lasa ca sotz nu sta toata noaptea in locul pernei, si ceva tot tre sa tina locul cald. nu mai punem la socoteala pauza de dupa nastere...azi imi comanda sotz perna si mie, ca i-am zis "uite, toate fetele au". normal ca presteaza

alex, scoate vechitura din cufar si treci la tastarnita, ca nu te vede nimeni ca scrii la un laptop urat...macar scrii

manga, dar daca iti pui masca d-aia pe fata s-a dus naibii tot tratamentul tau, nu te mai vede nimeni ce fata proaspata ai si ce bela si rachitoare esti...or sa ti se vada doar ochii...totusi, daca iti pui masca, te rugam sa iti faci o poza si sa o pui pe uebsots. nu poti sa refuzi, e ca si cum ai refuza sa satisfaci pofta de poze a unei gravide...tot pofta e...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput