Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Cristinica daca ai nevoie de sfaturi pentru enteroviroza, da-mi PM ca am un pomelnic intreg despre problema cu pricina. Suntem extrem de experimentati (nu ca ar fi o calitate sa fii experimentat in probleme de astea)

Si eu abia ce m-am ridicat de pe scaun si ma intreaba o colega ce am patit ca merg schioapa. Hum... nici nu imi daduseam seama de asta

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Multumesc fetelor....

Voiam så va spun ca eu nu mai dorm demult cu sotu , l-am fugarit in celalat dormitor de prin luna 5 cred..Nu imi gaseam locu si i-am zis så mearga unde vrea el ca eu nu pot så dorm..Si de atunci acolo doarme..Avem 2 paturi supra-etajate, cel de sus e un fel de pat pt copil mai marisor cu protectie si tot ,nu are nici o sansa så cadå..L-am luat ca ocupå loc mai putin in dormitorul ala mic..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza si de la mine!

Eu m-am relaxat pe la munte zilele astea si vad ca mi-ati dat foarte mult de lucru caci ati umplut capitole intregi Nu am reusit sa ma pun la curent cu toate noutatile insa promit sa recuperez.

Am vazut ca ati schimbat parola. Vreau si eu parola, va rog!

pe toate! O saptamana plina de vesti bune!

31+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello duamnelor.

EU m-am trezit la oara 11, in conditiile in care trebuia sa ma duc sa dau niste sange la vampiri . MErgem maine...

Despre ce s-a intrebat pe aici nu prea stiu a raspunde cu termometru si batista bebelului. STiu doar ca a avut cumnatamea si a fost extrem de multumita de batista.

Paturica, sunt unele misto de la Rom Baby prin cora, carrefour si Auchan, bumbacel 100%. Au oamneii astia lucruri tare faine pt nou nascuti din bumbac. EU sunt fan. DIn pacate nu cred ca mai am pozele cu paturicile ca sunt de la sarcina trecuta si... marog. Paturicile le am. DAr eu pt bebe in patut am luat saculet de dormit ca in paturica cica exista sansa de sufocare. Paturicile le recomand pt landou/carut. Pt inceput din aceea mai subtirica din bbc apoi mai la iarna sunt unele cu jumate fleece si jumate bumbac care tin de cald. Va orientati si voi care cum va plac.

techila ??? MAi presteaza cineva??? Pt mine e capitol incheiat cam demult. SI se va deschide de ziua soatzei probabil pe post de cadou (adica pe 22 octombrie daca voi avea 6 saptamani de la nastere atunci...)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Claucia multumesc mult si pentru spock, si pentru termometru! Eu cerusem firmele voastre de termometre la control

Techila iar ai reusit sa ma faci sa rad

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Hello duamnelor.

techila ??? MAi presteaza cineva??? Pt mine e capitol incheiat cam demult. SI se va deschide de ziua soatzei probabil pe post de cadou (adica pe 22 octombrie daca voi avea 6 saptamani de la nastere atunci...)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
O noua viata

Nop, nici eu demuuuult...spre disperarea sotuluiDar asta e...intelege el...

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni adica atunci cand eu ma voi chinui cu nasterea tu vei face prostioare si te vei distra...

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:

Hello duamnelor.

EU m-am trezit la oara 11, in conditiile in care trebuia sa ma duc sa dau niste sange la vampiri . MErgem maine...

Despre ce s-a intrebat pe aici nu prea stiu a raspunde cu termometru si batista bebelului. STiu doar ca a avut cumnatamea si a fost extrem de multumita de batista.

Paturica, sunt unele misto de la Rom Baby prin cora, carrefour si Auchan, bumbacel 100%. Au oamneii astia lucruri tare faine pt nou nascuti din bumbac. EU sunt fan. DIn pacate nu cred ca mai am pozele cu paturicile ca sunt de la sarcina trecuta si... marog. Paturicile le am. DAr eu pt bebe in patut am luat saculet de dormit ca in paturica cica exista sansa de sufocare. Paturicile le recomand pt landou/carut. Pt inceput din aceea mai subtirica din bbc apoi mai la iarna sunt unele cu jumate fleece si jumate bumbac care tin de cald. Va orientati si voi care cum va plac.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 31+ cu
O noua viata

Merci mult pt. sfaturi. O sa merg sa caut :)

Dana 31+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Pe mine nu ma cheama Techila dar vreau si eu sa raspund ca in cazul meu raspunsul e NU. Dar tot eu ma framantam mai devreme ca asa tare m-am atasat de perna ca nu stiu cum o voi alunga sa-l primesc pe sot iar....cand va fi sa fie

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Raluk 16 cotractele de la Cord Blood Center au prevazute conditiile de plata (integral sau 3 rate). Dc nu bifezi 3 rate din start ti se va cere plata integrala, lucru banuiesc care nu-ti va face placere.
+ 31

Mergi la inceput