Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Emy ai PM cu parola noua ... si tu cu muntele? Si sotul meu a fost sambata o fuga pana la lacul Bicaz sa mai vada cum sunt locurile de campare, cum e apa, daca trage pestele... si a ramas cu gandul la munte Eu i-am spus ca anul asta spunem "pas" la camping ca eu nu ma simt in stare, dar ca la anul vom merge sigur cu copiii la aer ozonat.

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Raluk 16 cotractele de la Cord Blood Center au prevazute conditiile de plata (integral sau 3 rate). Dc nu bifezi 3 rate din start ti se va cere plata integrala, lucru banuiesc care nu-ti va face placere.
+ 31

Tare m-am distrat de ceea ce am facut cu rosu din fraza ta

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna dimineata de la racoare !

Ieri nu am mai apucat sa scriu nimic, a fost soacra pe la noi si a plecat la 8 spre casa. M-am bagat la citit dupa ce a adormit Daria, dar ma durea burtica si nu am mai reusit sa va si salut.

tulibu, intai ti-au dat mesterii aia de fruca, acum soacra... Incearca sa nu tii prea mult cont de ce spune, mai ales ca e in varsta, desi depinde f mult de fire sa reusesti/nu sa pui la suflet rautatile altora.

claucia, pupam Alessiuta mica si scumpa, sa se faca bine ! Imi pare f rau, stiu ca ati mai trecut printr-un episod de laringita. Tin pumnii sa nu se fi suprainfectat bacterian ! Doamne ajuta si sanatate multa !

alex, las-o moale cu plansul, gasesti tu o solutie, ca esti fata desteapta! Dar ai dreptate, e nasol rau fara net !

Lutoniana, daca prin apelul de la Constanta te referi la selen (banuiesc ca e asa, ca doar ea e cea mai activa din toata gasca de constantence -sper sa nu fac vreo gafa spunand asta-), ea a zis ca azi e zi de curs si de stat prin CT si ne-a rugat sa ne fie mila de ea sa nu bagam chiar 2 capitole, sa o impovaram cu recuperarea.

anamaria, ma bucur ca esti mai bine !

Am dat un refresh si vad ca s-a scris o gramada de cand ma straduiesc eu, printre picaturi, sa scriu mesajul asta. Mai citesc si revin. Va pup !

Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna fetele,

De dimineata incerc sa recuperez de la capitolul 101. Nu mai ajung la zi. Si azi nu am facut nik treaba la munca. Am stat aici sa citesc. Va scriu putin acum cam in afara de ce discutati voi vb lui Alex din capitole trecute.

Eu sunt obosita de mor pt ca inca am in vizita la mine un verisor care are 4 ani jumate si care m-a obosit grozav. Din fericire mai sta doar vreo 3-4 zile si scap. Imi place de el la nebunie dar e atat de plin de viata de ma oboseste grozav. Ca sa nu mai spun ca a trebuit sa il plimb peste tot. Va povestesc eu mai multe pe parcurs.

Deocamdata vreau sa raspund asa putin, chiar daca in afara contextului:

Monica, imi pare rau pt suferinta ta din cauza unei persoane care nu merita atentia noastra.

Kiki, felicitari pt bebel si bebelina si ca ti-a fost dor de mine .

Monica, Mimika ca nu m-ati uitat nici voi. Si bineinteles si celorlate fete care sunt sigura mi-au dus dorul, modestia intruchipata pe capul meu la ora asta.

Ralucapaun, bine ai venit.

Andra, Selen, felicitari pt bebelina, respectiv ursulica.

Atat am reusit sa citesc. Mai revin maine cred pt ca azi am programare la dr si nu mai am timp sa recuperez nik. Presimt ca iar o sa am de citit 2-3 capitole maine.

Oricum, ma bucur ca sunteti bine, ca ati depasit canicula din weekend si de-abia astept sa ajung si eu la zi din nou.

Drept urmare, tineti-mi pumnii azi la dr. Sa dea DD sa fie totul bine si sa va pot da vesti bune maine. Poate diseara dar cu plodul de var'miu pe capul meu....nu prea cred ca am sanse la calculator diseara. Deci, ramane pe maine la munca.

la toata lumea si o zi excelenta in continuare.

Edit, si vreau si eu parola pls pls pls ca vreau sa va vad.
Monica 25+ cu Rares Stefan POZA BEBE
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Neatza...! Dorm pe mine, frateeee. Imi cad ochii in gura. La ora 13.00 pe ProTV stire cu o clinica de fertilizare de la noi care facea trafic cu ovule. Sper ca nu e clinica lui Tutu. Nu ca as fi avut ceva de-a face cu fertilizarea, asa, ca idee. Ar trebui sa ma duc sa mananc niste mancare adevarata, ca am bagat crema de zahar ars la prima ora..

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Monikus bafta la control.....totul va fi bine si asteptam vesti minunate

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monikus chiar ne-a fost dor de tine.

Spor la recuperat capitolesi Bafta azi la medic.

KIKI 29+ si
Poze KIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

luto, m-am referit la techila ca a zis ca sotzu nu sta mult in locul pernei, scoti perna, bagi soatza, rezolvi si bagi perna la loc

Si ca sa-l dau in gat si pe al meu sotz ca-mi fura perna noaptea. Uneori o impartim frateste calare amandoi pe ea

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

luto, m-am referit la techila ca a zis ca sotzu nu sta mult in locul pernei, scoti perna, bagi soatza, rezolvi si bagi perna la loc

Asta mi-a amintit de faza aceea: din cate mutari poti sa bagi un elefant in frigider ?

Cea mai fericita 32 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

gegea se pare ca am o bafta minunata, la faze d-astea, apropos de mesterii de la geamuri, nea Caisa ala care a spart geamul era f nemultumit ca tot el tb sa platesca geamul, ca el ne-a demonstrat ca se sparge, deci ar trebui sa il platim noi... i-am explicat ca noi nu l-am pus sa demonstreze nimic, asa ca atunci cand vrea sa faca pe smecherul s-o faca pe banii lui nu pe ai clientilor.
iar cu soacra-mea, o las in pace ca n-are rost sa ma agit, dar pe moment tot nu reusesc sa ma abtin, oricat de diplomata as incerca sa fiu.
aaaaa, si vreau si eu parola, va rog, ca vreau sa iau listele de bagaje de pe mail.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput