Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

luto, m-am referit la techila ca a zis ca sotzu nu sta mult in locul pernei, scoti perna, bagi soatza, rezolvi si bagi perna la loc

Asta mi-a amintit de faza aceea: din cate mutari poti sa bagi un elefant in frigider ?

Cea mai fericita 32 + cu

din cate?

niste pt monikus

... vreau sa va zic ca eu inca mai prestez mai greut , dar cu tot tacamul de placeri ... pana cand nu stiu , cert e ca iar am ramas singura pana vineri

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Neatza...! Dorm pe mine, frateeee. Imi cad ochii in gura. La ora 13.00 pe ProTV stire cu o clinica de fertilizare de la noi care facea trafic cu ovule. Sper ca nu e clinica lui Tutu. Nu ca as fi avut ceva de-a face cu fertilizarea, asa, ca idee. Ar trebui sa ma duc sa mananc niste mancare adevarata, ca am bagat crema de zahar ars la prima ora..

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Este vorba de Sabyc, stiu ca acum ceva vreme a lucrat si Tutunaru acolo.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Daca tot s-a vorbit de parole, imi da si mie cineva parola de mail?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

techila ??? MAi presteaza cineva??? Pt mine e capitol incheiat cam demult. SI se va deschide de ziua soatzei probabil pe post de cadou (adica pe 22 octombrie daca voi avea 6 saptamani de la nastere atunci...)

Pe mine nu ma cheama Techila dar vreau si eu sa raspund ca in cazul meu raspunsul e NU. Dar tot eu ma framantam mai devreme ca asa tare m-am atasat de perna ca nu stiu cum o voi alunga sa-l primesc pe sot iar....cand va fi sa fie

Cea mai fericita 32 + cu

esti cri-mi-na-la!!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 29+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

va rogggggg vreau si parola.

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

saru-mana pt parola Aidasi kawaichan/red] [red]

Ioana 25+
bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Gegea am citit la capitolul trecut ca ai cumparat un wrap de la cineva de la forum... ma intereseaza si pe mine subiectul. Da-mi te rog un PM cu detalii: fa o poza cu el, de la cine, cat a costat...

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Salutare si de la noi,

Sunt in zona dar am putina treaba.Trimis parola la ionika,tulibu si monikus

Revin pe mai incolo.

Mihaela 33+ cu baby Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vaaaaai monica, dar tu vorbesti de lucruri sfinte... cum sa zici asa ceva??? pai noi ne-am transformat in colegi de camera din luna ianuarie (!!!!!!), la cererea expresa a dnei doctor...si mai nou, de la calduri, nici nu ne mai atingem noaptea, ca nu ne mai suferim asa....dar dormim in acelasi pat, nu de alta dar noi la casuta noastra doar atat avem...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

vaaaaai monica, dar tu vorbesti de lucruri sfinte... cum sa zici asa ceva??? pai noi ne-am transformat in colegi de camera din luna ianuarie (!!!!!!), la cererea expresa a dnei doctor...si mai nou, de la calduri, nici nu ne mai atingem noaptea, ca nu ne mai suferim asa....dar dormim in acelasi pat, nu de alta dar noi la casuta noastra doar atat avem...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Noi de pe 17 decembrie, probabil atunci i-am copt pe dovlecei. Pe sot l-am exliat din lipsa de spatiu. Ma cam incurca, devenise inutil. L-am inlocuit cu multe perne.

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput