Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Asta mi-a amintit de faza aceea: din cate mutari poti sa bagi un elefant in frigider ? ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
din cate?
niste

pt monikus... vreau sa va zic ca eu inca mai prestez
mai greut , dar cu tot tacamul de placeri Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika Neatza...! Dorm pe mine, frateeee. Imi cad ochii in gura. La ora 13.00 pe ProTV stire cu o clinica de fertilizare de la noi care facea trafic cu ovule. Sper ca nu e clinica lui Tutu. 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
Este vorba de Sabyc, stiu ca acum ceva vreme a lucrat si Tutunaru acolo.
33+
Natalia
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Pe mine nu ma cheama Techila dar vreau si eu sa raspund ca in cazul meu raspunsul e NU. Dar tot eu ma framantam mai devreme ca asa tare m-am atasat de perna ca nu stiu cum o voi alunga sa-l primesc pe sot iar....cand va fi sa fie ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |

esti cri-mi-na-la!!!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
tulibu spune:
va rogggggg vreau si parola.

Ioana
25+ 

bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
tulibu spune:
saru-mana pt parola Aidasi kawaichan/red] 

[red]
Ioana
25+ 

bebe [url=*<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ioana&year=2009&month=10&day=24&babycount=1">
ramsan spune:
Gegea am citit la capitolul trecut ca ai cumparat un wrap de la cineva de la forum... ma intereseaza si pe mine subiectul. Da-mi te rog un PM cu detalii: fa o poza cu el, de la cine, cat a costat...
Ramona
Tudor Gruia 29+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kawaichan spune:
Salutare si de la noi,
Sunt in zona dar am putina treaba.Trimis parola la ionika,tulibu si monikus
Revin pe mai incolo.
Mihaela
33+ cu
baby Joshua
techila spune:
vaaaaai monica, dar tu vorbesti de lucruri sfinte..
. cum sa zici asa ceva??? pai noi ne-am transformat in colegi de camera
din luna ianuarie (!!!!!!), la cererea expresa a dnei doctor...si mai nou, de la calduri, nici nu ne mai atingem noaptea, ca nu ne mai suferim asa....dar dormim in acelasi pat, nu de alta dar noi la casuta noastra doar atat avem...![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si 
mimika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila vaaaaai monica, dar tu vorbesti de lucruri sfinte.. . cum sa zici asa ceva??? pai noi ne-am transformat in colegi de camera din luna ianuarie (!!!!!!), la cererea expresa a dnei doctor...si mai nou, de la calduri, nici nu ne mai atingem noaptea, ca nu ne mai suferim asa....dar dormim in acelasi pat, nu de alta dar noi la casuta noastra doar atat avem...Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
Noi de pe 17 decembrie, probabil atunci i-am copt pe dovlecei

32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5

??? MAi presteaza cineva??? Pt mine e capitol incheiat cam demult. SI se va deschide de ziua soatzei probabil pe post de cadou