Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)
Raspunsuri - Pagina 18
monica_dicut spune:
IO m-as lipi de el da nu se mai lipeste el de mine
Doarme de bunavoie pe canapea uneori... daca pana acum as fi vrut apai acum de la 32 de sapt nu ma mai risc io, nah, sac 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
Monica dormi, da? ca am si eu o vorba cu Elenuta:
Ai facut asta tu sau e "de cumparat" ?????

Cea mai fericita
32 + cu 
lutoniana spune:
Vad ca Moni e activa pe aici 

dar sunt sigura ca e cu branza de vaci si ai voie ![]()
Cea mai fericita
32 + cu 
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Monica dormi, da? ca am si eu o vorba cu Elenuta: Ai facut asta tu sau e "de cumparat" ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
eu .. de ziua sotului .. e super super bun tortul! cu mousse de mascarpone, moussse de ciocolata si crema de mandarine ..
..Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
techila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
Noi de pe 17 decembrie, probabil atunci i-am copt pe dovlecei ![]() 32+ Matei Aram si Luca EzramGrasii mei iubiti hi5 |
foarte corect, plus ca perna nu sforaie si nici nu te deranjeaza daca sforai tu...buna alegerea...
dar de craciun....tuturor o sa le zic ca daca vor sa aduca cadou sa aduca numai paturi....sa am in casa tot un pat sa nu pierd energie degeaba...cum te apuca, cum hatz, fara impedimente....fara frontiere

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze
si
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ellenuta
eu .. de ziua sotului .. e super super bun tortul! cu mousse de mascarpone, moussse de ciocolata si crema de mandarine .. .. |
Da si mie reteta

Cea mai fericita
32 + cu
mimika spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui techila
foarte corect, plus ca perna nu sforaie si nici nu te deranjeaza daca sforai tu...buna alegerea... dar de craciun....tuturor o sa le zic ca daca vor sa aduca cadou sa aduca numai paturi....sa am in casa tot un pat sa nu pierd energie degeaba...cum te apuca, cum hatz, fara impedimente....fara frontiere ![]() ![]() ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si ![]() |
da' ce-ti trebuie draga pat??

32+
Matei Aram si
Luca EzramGrasii mei iubiti
hi5
monica_dicut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Monica dormi, da? ca am si eu o vorba cu Elenuta: Ai facut asta tu sau e "de cumparat" ????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stai linistita ca-l stiu si nu ma pasioneaza. Am cercetat retetele lui Elle mai demult si am salvat ceva
Nu ma pasioneaza crema de mandarine in combinatia cu mousse de cioco si mascarpone. Pt mine it doesn't fit there... aveam eu undeva reteta, ne-a dat-o Elle candva da cred ca e in laptop si laptopul la soatza...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri

Si minunea bebe 2 din burtica

Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

O noua viata
Ellenuta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
Da si mie reteta ![]() ![]() ![]() Cea mai fericita 32 + cu ![]() |
bine .. ti-o dau!
[/red]
Pentru blat avem nevoie de:
100 g biscuiti
100 g nuci
60 g unt
Mixam totul la robot si tapetam cu aceasta compozitie o forma de tort
detasabila (fundul, de 26 cm e perfecta).Pana e gata mouse-ul de ciocolata dam la rece.
Pentru mouse-ul de ciocolata avem nevoie de:
200 g ciocolata amaruie
2 linguri zahar pudra
300 ml frisca lichida
1 lingurita coniac
Topim ciocolata impreuna cu 100ml de frisca lichida.Frisca doar se
incalzeste sa putem topi ciocolata,nu se fierbe.
Batem f bine restul de frisca impreuna cu cele 2 linguri de zahar.Amestecam cele 2 compozitii,cu o lingura de lemn,usor cu miscari de jos in sus.Adaugam si coniacul si turnam compozitia peste blatul de biscuiti. Nivelam si dam din nou la rece,pana se intareste mouse-ul.
Pentru gelatina de mandarine avem nevoie de:
500 ml suc de mandarine
50 g zahar
1 plic de gelatina
200ml din cantitatea de suc se pun pe foc,impreuna cu zaharul si
gelatina.Dupa ce s-a topit zaharul dam deoparte si amestecam cu restul de suc rece.
Peste mouse-ul intarit turnam acest amestec si dam din nou la rece,pana se intareste gelatina.
Pentru mouse-ul de mascarpone avem nevoie de:
250 g mascarpone
200 ml frisca lichida
50 g zahar
100 g ciocolata alba
3 lingurite gelatina
Punem gelatina la inmuiat in apa rece.
Topim ciocolata la baine-marine si cand e calduta adaugam
gelatina.Uniformizam. Batem frisca impreuna cu zaharul si cand s-a intarit adaugam treptat cate o lingura de mascarpone.Turnam totul peste ciocolata si omogenizam.
Punem totul peste gelatina de mandarine intarita si dam la rece pana a doua
zi.
Se orneaza dupa preferinta.[/red]
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
29+ Anna Sophia
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
citat din mesajul lui monica_dicut
Stai linistita ca-l stiu si nu ma pasioneaza. Am cercetat retetele lui Elle mai demult si am salvat ceva Nu ma pasioneaza crema de mandarine in combinatia cu mousse de cioco si mascarpone. Pt mine it doesn't fit there... aveam eu undeva reteta, ne-a dat-o Elle candva da cred ca e in laptop si laptopul la soatza... ![]() |
Aoleu...ce bine ma simt acum

Cea mai fericita
32 + cu

. cum sa zici asa ceva??? pai noi ne-am transformat in colegi de camera
din luna ianuarie (!!!!!!), la cererea expresa a dnei doctor...si mai nou, de la calduri, nici nu ne mai atingem noaptea, ca nu ne mai suferim asa....dar dormim in acelasi pat, nu de alta dar noi la casuta noastra doar atat avem...