Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
Mai, dar nu se mai poate.... Mi-e "ciuda" pe voi ca stati acasa, vreau si eu!!!!. Si ce se numeste asta 3 capitole in 2 zile?. Greu va mai prind din urma...
Noi suntem bine, (exceptie o durere mica de burta acum, de la stat in fund, ca in weekend nu am nik ).
Cu sotul nu mai prestez de mult...desi dr mi-a zis: totul ok, faceti in continuare fara probleme . Bine, sotul nu stie detaliile astea...
Apropo de perna, eu ii zic banana!Se pare ca si la sotz ii place cu ea, ca daca ma duc dupa el la somn, deja mi-a acaparat-o .Pentru moment doar!
In rest, va salut pe toate, Selen felicitari pentru ursulica, Alex, mai incearca cu reteaua, si la mine nu a mers vreo 3 sapt, dupa care si-a revenit singura!!
Proba de fotografii, sa vedem daca am pus bine link-ul!!Daca sunteti curioase, dati la pagina 2, cam ultimele 5 foto, le-am adaugat aseara!!

Gianina 29+ cu Loris Stefan/Matei

bebe
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Am revenit si eu...am luat niste ananas la conserva..am invatat o reteta de pui cu ananas de la prietenii nostrii maghiari; as vrea sa o incerc astazi si daca iese buna, va zic! apropo de prietenii maghiari...doamne, ce gustoase sunt mancarurile pe acolo (parerea mea, nu neaparat sanatoase, dar mai bune ca la mama acasa)

Raluk punem poze, sigur! ca aseara barbatu' a montat caruciorul si apoi s-a apucat sa faca poze; eu eram mai obosita si intreb "da' de ce faci poze?" si el foarte serios "pai, nu le arati la fete?!" dragul de el..a vazut aproape toate pozele voastre cu achizitii.

Sper sa am vreun beneficiu prin faptul ca o sa masez perineul cu uleiul acela minune (ma apuc din sapt 34)..vorba aceea, macar incerc; compozitia lui: ulei de migdale dulci si extract de galbenele (atat am reusit sa inteleg eu)..poate gasesti ulei de migdale si incerci asa;

Aparatul care arata umiditatea in camera..ii fac si lui poza, numai ca nu stiu daca o sa se vada prea bine ecranul lui; nu este mare, mai mult lung decat lat, arata: ziua, ora, temperatura interioara si umiditatea (acum am 28,5 gr in casa si 50% umiditate) o fata happy cand umiditatea este ok si una trista cand este prea scazuta (a mea este happy) si temperatura exterioara (are un dispozitiv mic pe care l-am montat de balcon); firma se numeste Twins si nu stiu daca se gaseste in Ro...l-am luat din ungaria dintr-un magazin Interspark (parca...este un supermarket), unde aveau cel putin 3 modele; noi l-am luat bineinteles, pe cel mai ieftin, adica aproape 60Ron; cel mai scump era 170..zau ca nu am reusit sa ne dam seama ce are in plus (ba, il puteai agata pe perete..totusi, prea scump pt gustul nostru). Noi am vazut si in romania, la domo parca, numai ca nu aveai de unde alege: un singur model, 200 si ceva ron

Dana 28s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dupamasa colegele mele dragi de odisee.
Iarasi v-am pierdut urma de pe la capitolul 96... insa de azi a plecat un coleg in concediu si am si eu net pe calculatorul lui, ca pe al meu l-am donat "inlocuitoarei" mele de la birou. Sper sa nu mai alerg asa ca la maraton in urma voastra.
Va rog sa-mi dati si mie parola noua de la mailul comun pe yahoo... da' va rog sa-mi scrieti si useru' ca deja neuronii mei de gravida au intrat de tot in concediu. Va multumesc anticipat.
Am citit cu nesat toate info despre miraculoasa perna de gravida si deja am facut comanda pe net pt. ea, va multumesc pt. informatii - va marturisesc ca visam sa existe asa ceva, ca eu sunt o mare amatoare de dormit pe burta, si vad ca pozitia desenata la perna asta e ... de "a dormi pe semiburta" ... un compromis suficient pt. mine.

Doamne ajuta!
25+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

aaaa... help vreau sa ma ajutati si cu contul si parola pe webshots ca nici pe astea nu le mai am... sau au fost schimbate,... sunt total in ceata

Doamne ajuta!
25+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Dana15 - poti sa-mi spui despre ce ulei de masaj este vorba si de unde l-ai luat? oare il gasesc in farmacii? cum se numeste? Merci

Doamne ajuta!
25+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Monikus sa te intorci cu vesti bune de la eco!

Monica am ras inchipuindu-mi cum imparti tu cu sotul perna; drept ii ca si al meu aseara a dormit vreo ora cu un picior pe perna mea..dar atat! daca se intinde ne suparam!

Ana uleiul de masaj pentru perineu..draguta de Iulika mi-a deschis ochii ca ar exista un astfel de produs si de atunci nu am mai avut liniste; firma se numeste Weleda si din cate stiu eu la noi nu se gaseste (eu am luat din ungaria); dar vezi, da un search pe google si poate gasesti vreun site de unde poti comanda

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

kemsy merci pt. parola. e aceeasi si pe webshots?
Dana15 acum fug pe google sa caut, poate, poate reusesc sa comand de undeva... ca Ungaria mi se pare prea departe de mine

Doamne ajuta!
25+ Maria
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Fetele, ma intrebam asa..cate dintre voi ati putea citi in franceza? eu am primit de la cumnata mea care locuieste in Franta si are un baietel de 10 luni o carte care mi se pare f interesanta -precis de puericulture- se numeste; ma gandeam ca daca ati vrea sa o aveti, as putea incerca sa o scanez si sa o trimit pe mailul comun;
Eu acum m-am apucat sa o citesc si va spun cate o chestie:
- este indicat ca bebe sa fie pus la san cat mai devreme dupa nastere, deoarece reflexul de supt al puiutului este f intens inca de la inceput..asta sunt sigura ca stiati! dar, ia fiti atente: acest reflex de supt scade dupa ora 6 de viata si se intensifica iar intre ora 12-18 ..de aceea, spun ei, ca alaptatul ar putea fi dificil intre cele doua perioade;
- referitor la durata alaptarii: initial, cam 5 min, apoi creste zi de zi pana ajunge la 10-20 minute in medie; mai mult de atat, bebe suge doar pentru placerea proprie si nu pentru a se hrani;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Greu va mai prind din urma.. auzi sa recuperez de dimineata 3 capitole fara sa muncesc altcevae deja mult pentru mine.

Techila felicitari pentru spiritul zen si casuta echo

Iulika am vazut poze super cu burtik. Pari o copilitza cu coditele impletite, iar burtik e chiar marisoara si cred ca e joasa pentru ca si tu esti micuta de inaltime. Mingea aia pe care statea poate fi folosita si pentru nastere, sau pentru a intari musculatura pelvina, stiai?

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anadomnica

kemsy merci pt. parola. e aceeasi si pe webshots?
Dana15 acum fug pe google sa caut, poate, poate reusesc sa comand de undeva... ca Ungaria mi se pare prea departe de mine

Doamne ajuta!
25+ Maria
Creste bebe!!!

Pe webshots este acelasi IDde inainte si parola care ti-am dat-o!

Gianina 29+ cu Loris Stefan/Matei

bebe
Fotografii

Mergi la inceput