Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)
Raspunsuri - Pagina 20
kiki_cri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Fetele, ma intrebam asa..cate dintre voi ati putea citi in franceza? eu am primit de la cumnata mea care locuieste in Franta si are un baietel de 10 luni o carte care mi se pare f interesanta -precis de puericulture- se numeste; ma gandeam ca daca ati vrea sa o aveti, as putea incerca sa o scanez si sa o trimit pe mailul comun; Eu acum m-am apucat sa o citesc si va spun cate o chestie: - este indicat ca bebe sa fie pus la san cat mai devreme dupa nastere, deoarece reflexul de supt al puiutului este f intens inca de la inceput..asta sunt sigura ca stiati! dar, ia fiti atente: acest reflex de supt scade dupa ora 6 de viata si se intensifica iar intre ora 12-18 ..de aceea, spun ei, ca alaptatul ar putea fi dificil intre cele doua perioade; - referitor la durata alaptarii: initial, cam 5 min, apoi creste zi de zi pana ajunge la 10-20 minute in medie; mai mult de atat, bebe suge doar pentru placerea proprie si nu pentru a se hrani; Dana 28s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Dana, eu am facut cativa ani de franceza, dar neutilizand-o de fff mult timp nu cred ca m-as mai descurca sa citesc si sa inteleg...dar gasesc f utile si informatiile de la tine
.KIKI
29+
si 
Poze KIKI
ramsan spune:
Cate pagini are brosurica?
Intreb asta pentru ca - daca imi pun net acasa (sapt sau cealalta ca e musai) si daca am timp liber destul - o pot traduce si posta pe email..nah
Ramona
Tudor Gruia 29+ 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kemsy spune:
Maaaama ce ma doare
. Si imi vine sa beau
sau
si sa mananc o
.
Apropo, cine stie o reteta usoara de negresa 
??
Gianina
29+ cu
Loris Stefan/Matei
bebe
Fotografii
anadomnica spune:
kemsy
... sau dublu pup
. Gata, m-am lamurit si cu conturile astea si iti multumesc
.
Doamne ajuta!
25+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
anadomnica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Fetele, ma intrebam asa..cate dintre voi ati putea citi in franceza? eu am primit de la cumnata mea care locuieste in Franta si are un baietel de 10 luni o carte care mi se pare f interesanta -precis de puericulture- se numeste; ma gandeam ca daca ati vrea sa o aveti, as putea incerca sa o scanez si sa o trimit pe mailul comun; Eu acum m-am apucat sa o citesc si va spun cate o chestie: - este indicat ca bebe sa fie pus la san cat mai devreme dupa nastere, deoarece reflexul de supt al puiutului este f intens inca de la inceput..asta sunt sigura ca stiati! dar, ia fiti atente: acest reflex de supt scade dupa ora 6 de viata si se intensifica iar intre ora 12-18 ..de aceea, spun ei, ca alaptatul ar putea fi dificil intre cele doua perioade; - referitor la durata alaptarii: initial, cam 5 min, apoi creste zi de zi pana ajunge la 10-20 minute in medie; mai mult de atat, bebe suge doar pentru placerea proprie si nu pentru a se hrani; Dana 28s mamica mandra de ![]() Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
daaaa... super utila informatia- sa nu ne panicam. Multumiiiim

Doamne ajuta!
25+
Maria 
Creste bebe!!!
MariaG spune:
Alex vezi ca la unele laptopuri exista un buton pe laptop care activeaza/dezactiveaza bluetooth si wireless; poate ai dezactivat din greseala ca alt motiv pentru care sa dispara asa in neant tocmai pe laptopul pe care mergea nu prea vad.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
25+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
anadomnica spune:
www.vitaminglobal.com/perineum-massage-oil-50-ml-weleda-p-1884-c-8_221.html?language=en&countries_id=175" target="_blank"> perineum massage oil 50 ml - costa 7 euro; eu zic ca merita. Sper sa-l trimita si in Romanica
Doamne ajuta!
25+
Maria 
Creste bebe!!!