Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu vad ca s-a linistit treaba pe aici..asa ca ies si eu si ma bag la un film ceva ..Ne auzim maine....Noapte bunå burticutele mele..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Iulika

Mie mi s-a facut o foame teribila la ora asta... acum nu aveam nimic, si imediat m-a luat o senzatie de gol in stomac si lesin...

Mai voiam sa va intreb, cele care faceti prelevarea celulelor stem la cord blood center: am scris si eu mail si mi-a trimis modelul de contracte sa-l studiez. N-am rabdare sa citesc e ceva ce ar trebui sa stiu, sau le tot zic sa imi trimita o data contractele, sa apuc sa le fac alea, si sa apuce si ei sa-mi trimita kitul?

Va spun si eu noapte buna

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello
Eu azi numai v-am citit,mi-a fost lene si sa scriu

Raluk,despre termometru nush ce sa zic..eu am unul digital,din fericire l-am folosit de putine ori,dar pt noi a fost ff greu de utilizat,Alex nu suporta cand i-l bagam in fundulet,tot se incorda..trebuia tot timpul sa fie cineva sama ajute sa-i iau temperatura.
Cat despre folosirea termometrului la verificat apa si laptele...stii cum se zice (no offence),omul cand n-are de lucru isi face...apa o verificam cu cotul iar laptele picuram 2-3 stropi la incheietura mainii

Batista bebelusului iar n-am luat-o ca n-am avut nevoie,am avut cateva reprize ff scurte de mucisori,dar care s-au rezolvat cu o pompita simpla de la primii pasi sau nuk..nu mai retin

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 33+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluk, ma pregateam sa ma duc la culcare, ca sunt rupta dupa noaptea de ieri, dar am vazut intrebarile tale si am vrut sa-ti raspund cu ce stiu si eu:
Centura post natala mie mi s-a parut esentiala. Unii doctori nu o recomanda, ca zic sa lasi muschii burtii sa-si revina singuri, dar eu am folosit-o cu succes. Mi-am luat una mai ieftina, din farmacii, vreo 40 RON parca, dar a fost foarte buna. Aveam senzatia ca pe zi ce trece imi facea abdomenul mai suplu si se retragea burta mai repede! Si paream si mai slaba cand mi-o puneam!
Batista bebelusului nu e obligatoriu sa o conectezi la aspirator. Partea aia care ar trebui bagata in aspirator, o bagi in gura si tragi aer. Pare scarbos, dar stai linistita ca mucisiorii nu ajung in nici un caz in gura, e furtunul destul de lung. Cu pompitele obisnuite nu m-am descurcat deloc, batista bebelusului in schimb e nemaipomenita. O gasesti tot in farmacii.
De termometru cu infrarosu nu stiu ce sa zic, ca eu am din cel clasic, digital.
Gata, ma duc la nani, sper sa pot dormi la noapte si sa nu mai faca Andrei febra mare. Astazi a fost mult mai bine, a inceput si sa manance, asa ca m-am mai linistit!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aaa, si cartea dr. Spock e aia cu ingrijirea sugarului

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 31+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

raluka, eu am de la dr spock "ingrijirea sugarului si a copilui", pana si lui sotz ii place. mai am si "ghidul viitoarelor mamici", dar nu prea m-a fascinat. de la cord blood center eu am luat kit, despre contract, oricum este contract cadru, adica nu cred ca sufera modificari. chiar daca ai vrea sa mdifici ceva, ar trebui sa mearga la juridic la aprobare...cred ca nici pana nasti nu va fi gata, cel putin asa e la juridicul firmei unde lucrez eu. dar la semnare nu mi s-a parut nimic iesit din comun, a fost ok.

si eu ma cam bag la nani, e racoare, poate o sa dorm si eu mai ca omu'

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nu mai zic nimica...aveti o viteza la scris ceva de speriat
Deabia reusesc sa fiu la zi...asa mai pe diagonala,mai sarind doua -trei randuri.

Despre vaccin aici nici macar nu se face ala de hepatita b...primul vaccin e pe la 3 luni,BCG.N-am vazut schema din tara,am sa trag un oki mai incolo.

Raluk perna de gravida e foarte convenabila.Eu mi-am cumparat dupa ce s-a nascut mogalneata si rau am facut...Acum o folosesc de zor si mai pot sa dorm si eu in alte pozitii decat stanga-dreapta,iar apoi cand il alaptezi pe bb e f buna,pentru ca mana iti mai oboseste sa ii ti mereu capul,daca ai perna e mult mai confortabil.eu zic ca merita sa-ti cumperi.
Eu mi-am luat una ieftina si zau ca e la fel ca si celelalte mai scumpe

Lucia bine ai intrat in concediu...cred ca daia curg acuma capitoleleAi mila de mine

Cristina_ana,mariaanna sanatate puiutilor!

Batista bebelusului...aici exista decat un singur model insa pana acum l-am folosit cu succes,e manuala nu se ataseaza la aspirator.
Termometru avem si noi tot simplu-digital.
Mie personal Spock imi place tare mult,am mai scris despre asta insa.O recomand celor care se gandesc sa si-o cumpere si nu numai.
Mai este si Capraru in tara si asta foarte cunoscuta.
Aaa mi-am amintit am in varianta electronica Mama si copilul,daca sunt doritoare am sa trimit pe adresa de mail comuna.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

No ca am pus si eu 2 pozici noi cu burtika:
http://family.webshots.com/photo/2420062440104955882qnbDUY

Jurnal de mogalneata

Sabina Y. cu Lisa Maria si mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007)

Mergi la inceput

Nu v-am spus.Am reusit sa cumpar si eu primul lucru pt bb
Care a fost un wrap de care m-am indragostit.am facut testul cu Erika si jur ca e super truper in comparatie cu alte metode de purtat bebe,nush de sling insa.

Am vazut pozici de la intalnirea fetelor,nici n-am stiut ca s-a pus de intalneala.Sa va fie de bine...ma uitam la Andraiulia ce slabuta si frumoasa e,unde ai ascuns mah burta?

Iuliko ce faceam mama sus pe minge?Te pregatesti de travaliu?
ai o burtik tare frumusica!

Si am tot vazut pozici nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva.

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Vineri am ajuns si noi la control.
Bebelina sanatoasa,pozitionata cu capul in jos,avand in jur de 1930 grame.Colul lung si inchis...deci nu nasc inca

Acuma va las sa va incante in dimineata asta japonezul meu preferat(dupa sotz bineinteles)
www.youtube.com/watch?v=Z7R6W6dH4pI&feature=related" target="_blank">Hirai Ken

Si bineinteles v-am lasat si sau ceai la o cana cu lapte sau un suc..ce va pofteste inima in dimineata asta.

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput