Burtici fericite de septembrie-octombrie (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Mariaanna ce ma bucur ca totul e bine acuma! Sa speram ca primim si de la Cristina aceeasi veste!

Eu acum am vizionat pozele Iulikai! Foarte frumoasa mamica cu burtica!!!

Si m-am mai uitat la Delia si am vazut niste hainute superbe! Ce seturi asortate! Si cele 3 burtici tare frumoase!

Mai era cineva cu poze noi, oare?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mersi iulika de parola.tot tu ai fost draguta si data trecuta si mi-ai trimis-o.

anco 31+

Mergi la inceput

Iulika sper ca am nimerit-o, ca numai din amintirile cum salivam pe aici cand discutau fetele! Pofta buna si sa-ti fie de bine!

Techila multumesc mult. Eventual o sa ma mai uit, insumez kilogramele, si intru pe site la curieri sa-mi calculez la fix cu cat imi creste transportul daca adaug mai multe chestii.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna seara!!

Noi astazi am fost la piscina toata ziua. A fost excelent! Dar sunt foarte interesant bronzata de la costumul intreg. U can imagine!

Acum ma uit pe net dupa carucioare. Vreau si eu sa vad culori, nu numai negru,gri,etc. Bine, mie in general nu-mi place negrul,asadar...cat mai colorat

Aa..chiar, imi dati si mie va rog parola cea noua?

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

fetele, v-am pupat. mai vorbim maine ca acum ma duc la nanica. mor de somn.

anco 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

fetele, v-am pupat. mai vorbim maine ca acum ma duc la nanica. mor de somn.

anco 31+

Noapte bunå...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Va multumesc din suflet Iulika, Mimika si Anco!!

Andrutza 31 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

andra, sa iti fie de bine bronzul...

32+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Anco noapte buna!

Eu m-am ratacit pe site-ul cu perna, gandindu-ma ce mi-ar mai trebui. Am ramas fascinata de termometrele cu infrarosu, ca nu derajezi bebeul din somn, sa-l dezbraci, sa-i dai jos scutecul, sa-i bagi termometrul in fundic. Si in plus, pot fi folosite sa masoare si temperatura apei din vanita, a mancarii, laptelui, a camerei,... Nu stiti, sunt bune? Oare infrarosiile alea nu sunt nocive pentru bebe?

26+

Mergi la inceput

Pe langa intrebarea de mai sus, cu termometrele, vin cu mai multe intrebari legate de "voiajul" meu pe site-ul bebelusul tau:

Techila Spock de care vorbesti ca e super, e "Esential pentru bebelusul tau" sau "ingrijirea sugarului si a copilului"?

Centura postnatala va luati? Daca da, de care? Este si alta decat astea de chicco? Chilotei pentru sarcina cu centura vad ca nu mi-au fost necesari pana acum. Sper sa nu-mi trebuiasca pana la sfarsit, ca tare scumpi sunt...

Aspirator nazal ati zis ca v-a placut mult "batista bebelusului", cea care ziceati ca se pune la aspirator. Unde se gaseste de vanzare? Si o pompita din asta simpla oare n-ar trebui sa iau, pentru cand mi-e groaza sa aduc aspiratorul la bebe la pat? (daca aveti o pompita simpla buna, care v-a placut?)

26+

Mergi la inceput