Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 11
AlexaM spune:
La multi ani tuturor celor cu numele Ilie!
Multumesc pt raspunsuri!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
lavida spune:
giulianna, pupam prichindelul centralist 
e mortal!
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
lavida spune:
AlexaM, nici mie nu mi-a venit inca si Eliza face sapt asta 10 luni. Dar ma gandesc ca vom avea ceva crampe, dureri, nu va veni chiar asa fara niciun avertisment![]()
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
_giulianna_ spune:
Yuhuuuuu suntem pe prima paginaaa!!! 

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
Nerantula spune:
La multe lunite, Izabella!! Sa fii sanatoasa! 
Iedi, alooooooo! Esti cel mai tare! 
Babytza, Laureta
Gruia a terminat tratamentul joi, acum suntem in continuare pe iaurtele, biotics baby si vitamine, pare ok deocamdata, vreau sa-i fac niste analize peste cateva saptamani, sa vedem care sunt efectele tratamentului si sa testam daca bacteria a trecut prin el (atat cat se poate testa aici).
Eu in continuare ocolesc iarba si tufele, de caini nu mai zic, ca tocmai s-a inabusit o discutie spinoasa, aveam si eu o parere atunci, dar mi-am zis-o doar in sinea mea.
Astazi imi programasem curatenie amanuntita, dar n-am avut parte, ca mi-am dat seama ca e sarbatoare, asa ca doar m-am fatait de colo colo pe aici, iar mi-a trecut vremea aiurea. Am facut un spanac cu carnita pentru refuzul lui Gruia, asta e, ne-am obisnuit, am fost la spital sa-mi fac externarea, mi-a zis doctorita sa nu mai raman
pana nu il intarc, sotul se uita in gura ei si vrea sa facem ca ea, daca nu-l conving ca nu are legatura si mai mult ne cresc riscurile daca imbatranim si mai rau, o sa mai am de asteptat cu bb2, pentru ca Gruia sigur nu va lasa sanul pentru un lapte HA ..
Eu iaurtel ii dau acum Milli cu probiotice si cereale fara lapte, cu fibre, de la Nestle (modelul e strict comercial, nu au nici un efect asupra constipatiei lui!)
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Nerantula spune:
Giuli, ma bucur pentru inaintarea in clasament, am vazut ca au votat si cateva fete de la odiseea pe care tocmai am parasit-o si am mai rugat cateva cunostinte de pe DC sa o faca, poate mai intra Moni si spune si ea fetelor de la odiseea ei si uite asa mai salta Iedi in clasament! Edi rulz! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Ankussa spune:
Kllemi stai linistita, nu m-am suparat
, in cel mai rau caz sunt suparata pe mine ca sunt batuta in cap
Lavida eu ii dau Petit Filous (nu stiu daca sunt in tara)
asta cu nesomnul stiu si eu pe pielea mea cum e :-((
Giulliana eu deja i-am bookuit un interviu "centralistului"![]()
Cosmy, craterul s-a inchis (a fost cam rau pt ca el in somn sugand a infipt dintii, iar eu semi somnoroasa la 3 dimineata am avut primul instinct sa-i trag sanul din gura, rezultatul - durere pana in ficati plus crater). Kamillosanul asta a cicatrizat locul dar eu stau cu inima stransa de cate ori suge piticul, ehhh o sa treaca pana cand ma fac mare...
multam fain de intrebare
Luminita iubita, ce mai faci? Cum sunt hunii frumosi?
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Giuli, ma bucur pentru inaintarea in clasament, am vazut ca au votat si cateva fete de la odiseea pe care tocmai am parasit-o si am mai rugat cateva cunostinte de pe DC sa o faca, poate mai intra Moni si spune si ea fetelor de la odiseea ei si uite asa mai salta Iedi in clasament! Edi rulz! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Aaaaa deci de la odisee erau fetele pe care nu le "cunosteam". Sar'na mult! Am sa-i spun si Monicai, good ideea!

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
CosmyB. spune:
Lavida iaurt ii dau de la Milii cu Omega 3 sau Tnuva Yoplait. Napolactul cata grasime are? Imi pare rau pt noaptea plina de treziri, poate o supara dintisorii? 
Imediat ma bag la vizionat film cu Iedi
numai ca s-a tezit pitica, fuuuug. Pupici
Nu inainte sa o puuup de Nerantula 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
Nerantula spune:
As dori sa fac apel si la fetele care ne citesc 'din umbra'
, dar nu activeaza, sa-l voteze pe ratzuscul-iedut-leusor, ca nu degeaba e unul dintre cei mai precoci bobocei, sa fie si recunoscut! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)