Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele dabea acum am reusit sa culc leusoru' trezit de pe la 10 ...in rest bine la fel ca ratoneu' adica trezit de 10 ori pe noapte....dar acum vreau sa zic, ca, daca doarme mai mult de trei ore legate noaptea eu tot ma trezesc la doua ore si ma uit, sa nu se fi intamplat ceva

RATONELULE de ce esti mai asa suparata ..nu am vb. ca iti dam noi un dinte de la noi (apropo tot la doi am ramas de o luna....si nu cred prea curand altul....ne multumim si cu atat) si n-il dai inapoi cand o sa va iasa si voua .....la mine alta este intrebarea: cum reusesti sa mai faci fata la munca dupa atatea treziri pe noapte?????

ANKUSSA scuze dar am ras putin de patania ta....stau si ma gandesc cum as fi reactionat eu daca mi se intampla....bine ca sa terminat totul cu bine

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Fetelor am si eu o rugaminte:

Cele carora le-au venit rushii mai tarziu (la mine inca nu au dat navala...): e ceva diferit prima oara? e mai milt? vine asa fara sa semnalizeze inainte?

Stau cu tampoane dupa mine mereu si cu frica in san sa nu ma apuce pe undeva...

Mersi mult pentru raspunsuri.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Claudinna sa-ti traiasca sotul si socrul si bineinteles mergaretzul cu basca

Babytzule daca doare rau fuga la doctor mamico

Klemi..merit bobarnacuri stiu....dar crede-ma ca mie nu mi-a venit deloc sa rad cand am realizat ca se putea ineca cu bucata de plastic, nu stiu..poate sunt eu mai touchy in ultimul timp dar m-am jelit la dus cu vorbe in seara aia. Oricum ii multumesc lui DD ca nu s-a intamplat ceva rau si sper sa nu se intample altuia.

Alexa, diferit ca si dureri si ca durata as putea spune. Am avut o senzatie de disconfort cam cu 2 saptamani sa-mi vina prima oara iar a doua ora cand a venit (la vreo 35 zile diferenta) a fost foarte abundent primele 4 zile si tot cu dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Pe mine in prima luna cand mi-a venit m-a durut burta inainte cateva zile. Deci eram pregatita sa-i primesc pe "rushi" ..

eu am alta problema din ciclul asta ca sa zic asa. eu de cand ma stiu am avut ciclu regulat, fix la 28 de zile. dupa sarcina, mi-a venit la 5 luni, deci am deja vreo 5 la activ. Si acum pentru prima oara in viata m-am dereglat. Mi-a venit azi cu 10 zile mai devreme. Asta ce mai e ??? ca eu aveam alte planuri .. Asa ca eu cum mai calculez si dupa ce ma mai ghidez daca rushii astia acum s-au gasit sa ma deregleze ???
Sa fie oare de la hormoni, ca am intarcat ? Dar totusi am intarcat acum o luna jumate ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

A inceput si Maya sa manance f bine, sper sa nu se strice acum ca v-am zis cateva zile doar a gustat mancarea, vroia numai tzitzi, dar sper ca si-a revenit Ieri la amiaza a halit 250 g dovlecel cu iaurt, smantana si usturoi si dupa cateva bucatele de carnita Dovlecelul i l-am dat crud, ras pe razatoare si stoarsa zeama, apoi l-am blenduit putin cu iaurt si smantana. Iese f racoros, ca si tzatziki.

Ankussa imi pare rau de intamplarea cu plasturele dar muscatura s-a vindecat, nu?

Cuscra da o fuga la doctor, eventual sa faci o radiografie, dar probabil e doar o vena "intoarsa"

Claudina ce viteza are Razvanel la urcat si coborat mai e putin si pleaca fara ajutor

Ratonelu esti totala imi place optimismul tau

Anca imi pare rau pt job, ai renuntat la Cic? Tinem pumnii sa vina dintzocul repede si sa pape Carla iar ca inainte

Muuh te admir mult pentru felul in care iti cresti copiii, esti un exemplu de mamica devotata

Ange, Lumi

S-a redus CIC la un an jumate? Cine stie?

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

AlexaM si io fara rushi de mai mult de 10 luni sper sa nu se grabeasca ca nu-i astept pregatita. Totusi cred ca dau si ei ceva semnale inainte sa vina nu stiu... ceva crampe ma gandesc..

LE: Claudinna sa-ti traiasca sotul!

La multi ani celor cu nume ILIE!!!

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Claudinna sa-ti traiasca sotul si socrul si bineinteles mergaretzul cu basca

Babytzule daca doare rau fuga la doctor mamico

Klemi..merit bobarnacuri stiu....dar crede-ma ca mie nu mi-a venit deloc sa rad cand am realizat ca se putea ineca cu bucata de plastic, nu stiu..poate sunt eu mai touchy in ultimul timp dar m-am jelit la dus cu vorbe in seara aia. Oricum ii multumesc lui DD ca nu s-a intamplat ceva rau si sper sa nu se intample altuia.

Alexa, diferit ca si dureri si ca durata as putea spune. Am avut o senzatie de disconfort cam cu 2 saptamani sa-mi vina prima oara iar a doua ora cand a venit (la vreo 35 zile diferenta) a fost foarte abundent primele 4 zile si tot cu dureri.

Ankussa

scuze, nu ma intelege gresit....stiu ca este ceva grav, tocmai de aceea am spus ca eu nu stiu cum as fi reactionat.....probabil foarte disperata......a fost o chestie de moment....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Izabella

Sergiu Lucutta ce mai faceti voi?

babymom imi pare rau ca ai probleme sper sa se rezolve cat mai repede si sa mai poti sta cu noi, ne esti tare tare draga

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Centralist, caut loc de munca

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Fetelor, eu sunt moarta de oboseala, Eliza s-a trezit azi-noapte din ora in ora, nici nu apucam sa atipesc ca iar se trezea. Am dormit cat de cat de la 5 diminieata la 9.
Ma bucur totusi ca a inceput sa pape mai bine.
CosmyB, ce iaurt ii dai lui Maya? Eu ii dau Elizei iaurt numa'bun de la Napolact si eram curioasa voi de care le dati prichindeilor.
tuturor care mi-au urat bun-venit

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput