Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 9
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy In alta ordine de idei...fetelor stiti vreun hotel la munte cu piscina?Am mai face si noi un concediu pe la munte..ca la mare am fost..dar nu stim unde aici la noi..sau vreo pensiune draguta cu piscina?La sfarsitul lui august planuim o plecare Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
La Caciulata e o pensiune cu piscina\am fost acum vreo 5 ani, dar de atunci s-a mai dezvoltat. au si loc de joaca pt copii, verdeata (la care au mai renuntat si au mai facut inca o cladire)...cred ca Pensiunea Maria ii zice
era f curat, au si gratar, mese cu umbrele...in fine, e frumos
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
baby_boy spune:
Multumesc Claudinna si Nocom. Trebuie sa caut si sa ma hotarasc la o locatie. Chiar daca avem curte..si Raducu zburda toata ziua ..eu simt nevoia sa mai ies..undeva.. nu prea am prin zona mamici cu pitici.. .
LA MULTI ANI IZABELLA SI SERGIU
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
angelynna82 spune:
Neatza
,
fetele, o
?
Claudinna mai da’ ce plimbaret ai
, a mea vrea sa se ridice singura si sa nu cumva sa o tinem
Lidia multa sanatate puilor mici 
CD
o urmaresc…mi-s Sherlock…de la dinti este, nu are mucisori sau stranuta…ci doar putina temperatura…
Babytza ma bucur ca se distreaza Tina, soricelul ce face?
, ar fi bine sa dai o fuga pana la urgenta sa vezi ce ai la deget 
Ratonelu nu gandi asa mamico, vor veni si dintisorii…apropo de crize de plans…poti incerca Calma Baby, e un sirop din plante 100% natural si il poti da inainte de culcare…asa mai reusesti sa te linistesti cateva minute 
Anca
am Carla cea frumoasa, poate sa fie si de la caldura
Votat Edi si Eliza
La multe lunite Iza de Lidia , Sergiu de Lucutta
LE: de dimineata ma chinui sa scriu mesajul asta 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Ankussa spune:
Neatza gals,
Multumim fetelor care si-au facut griji pt noi: Andyp, Andyg, Cristineescu, Babytza, 300, Ratonelu` sar`mana ..si acum sa va povestesc din ciclul prostia omeneasca sau cine-o face ca mine, ca mine sa pateasca.
Dupa faza cu capsatul, am cumparat Kamillosan (pe baza pe musetel)si a mai trecut putin, m-am si muls (nu va puteti imagina ce chin, plus ca eram si plina de sange..scuzati detaliile). Intr-un final, in prostia mea, m-am gandit sa-mi pun o bucatica mica de leucoplast transparent pe craterul ala, poate nu m-o durea in halul ala cand o sa suga puiul. Va dati seama ce-a urmat, Vladut a inghitit chestia aia cu lapte, noroc ca nu s-a inecat nimic, dar am ajuns la urgente unde mi s-a spus sa nu-mi fac probleme,pt ca fie il va digera fie il va elimina prin kk.(am inghetat cand am intrat in spital, era un fel de filtru care te testa pt swine flu). Intr-un final la al 3-lea kk a iesit si plasticul ala..si acum ma intreb ce-a fost in mintea mea
. In fine, cred ca trezitul de 3-4 ori pe noapte plus schimbarile din ultimul timp au contribuit din plin la starea asta a mea cronica de oboseala. Cand ma gandesc ca o sa ne si mutam, o sa-mi schimb si locul de munca (am acceptat un secondment mai aproape de casa) imi vine sa ma dau cu capul de pereti la propriu.
Oricum, bine ca acum e totul ok...
In alta ordine de idei am vazut filmuletele cu Alexia (mamaaaa ce-mi place
) David dansatorul (e super tare pufuletele
), Ania (mai Nausica eu astept sa creasca Ania ca sa o ciufuleasca si ea pe Pucca bine, ca n-o lasa sa vina la mami, glumesc
), vazut si votat leutul Edi (da` sunt smecherani nenea astia cu concursul ca nu m-au lasat sa votez si de pe PC si de pe telefon).
Lidia sanatate multa puilor
300 eu incep munca in 2 saptamani, as vrea sa stau mai mult acasa dar nu se poate, financiar si dpdv al legislatiei aici.
Ratonelu` pup stirbul plangaret, lasa ca o sa aiba in curand dinti si o sa te muste cu ei sa vedem ce mai zici ![]()
Ada sper ca esti bine acum, ai avut o vacanta cu peripetii..welcome back.
Babymom, sper sa rezolvi problemele alea cat mai rpd si sa vii inapoi
Lavida welcome
Babytzule bine ca e mami mai bine, sa stii ca iti urmeaream postul ca sa vad ce s-a intamplat. Doamne ajuta in continuare.
Ma duc sa robotesc la bucatarie, c u soon.
xoxo
CD27 spune:
buna dimineata
glumesc, la 1o ne-am trezit de tot, voi mi l-ati deochiat ca s-a trezit de N ori
din fericire a adormit la loc de fiecare data dupa cateva ture prin patul nostru si admirat la oglinda (avem olinda pe tablia de la pat, e cea mai tare atractie)![]()
La multe lunite Iza de Lidia, Sergiu de Lucutta

babytza poate chiar e fracturat daca te doare atat de tare, de ce nu mergi o fuga la camera de garda undeva sa te vada, CMU enescu e aproape de tine si fac si radiografii pana seara daca o fi nevoie
ratonsky eu cred ca tu esti superwomen
si nu glumesc, eu eram rupta azi dimineata cand se tara fimiu prin pat, asa ca uite un buchet

chiar nu ma vad descurcandu-ma si cu un job de la care sa alerg acasa, sa iau totul imprimire, apoi dimineata sa alerg la munca fie ca am dormit, fie ca nu, nu mai zic ca n-as putea sa ma concentrez prea tare la munca, cu gandul la fimiu, acasa![]()
din cele de mai sus reiese ca sunt o puturoasa
dar...asta e![]()

un camp de flori si toata admiratia mea pentru mamicile din campul muncii
baby_boy am auzit si eu de Danes ca ar fi frumos, din pacate nu am gasit locuri cand am vrut sa mergem
Anca imi pare rau pentru greva, sper sa iasa repede dintzocii si sa pape Carla iar, legat de job...pff e nasol, dar tu ai renuntat la cic?
Ange
sa iasa repede dintocii sa nu mai supere Crinul
Mami de Mikul Robert Constantin

andy_galro spune:
Salutari si de la noi!
Iza si Segiu
andreutac, cuscra unde mergeti in concediu?
babytza ce dansator mare ai
este superb
claudinna dar ce bine merge Razvan...iar pe tine se vede ca ai mai slabit...felicitari
anca imi pare rau ca sunteti in greva foamei...offff stiu cum e
sper sa treaca repede
baby_boy noi am fost anul trecut in maramures la vreo 10 km de Baia-Mare este comuna Sacalaseni cu hotel Moara Veche si a fost super-super...sunt asa de ospitalieri, preturi foarte bune, piscina curata...liniste...ne-am simtit extraordinar...pe net nu prea gasesti poze dar daca vrei iti pot trimite pe mail sa vezi cum arata.
babymom sper ca totul sa se rezolve cu bine in familia ta si sa ne mai poti vizita macar din cand in cand sa ne spui cum mai sunteti si ce nazdravanii mai fac baietii tai
nocom, cd, ratonelu, ange, ankussa
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
luminita2008 spune:
nausica, cristineescu, multumesc de raspunsuri prinvind walker-ul.
. inca nu m-am hotarat ce fac, dar daca cumpar, clar iau 2 buc.
babymom, imi pare tare rau ca pleci, sper sa fie doar ceva temporar.... si sper sa iti rezolvi toate problemele. te pup cu drag.
corrina, sanate multa, sa treceti si de raceala cu bine!
oana
, oricum ar fi, eu ma bucur ca sunteti bine si ca ai reinceput sa mai scrii.
lidia, sper sa nu fie cazul sa ne parasesti si tu... 
ratonel, nici Edi al meu n-are inca niciun dinte. daca nu s-a schimbat ceva intre timp, parca si Deea de irina e la fel, fara dintzoci.
vreau de ceva vreme sa-ti spun ceva, dar tot uit
: sotul meu a fost exact ca sasha, f agitat si f marait, mai ales noptile. ziua era cat de cat cuminte, noaptea era un chin pentru bietii parinti... nu se linistea decat in brate si doar daca cel care-l tinea in brate se plimba cu el sau statea in picioare, in niciun caz nu trebuia se aseze. a durat toata treaba pana la 1 an si 3 luni! nu vreau sa te descurajez si mai rau, ideea e ca nu e neaparat ceva in neregula cu copilu', asa e firea lui si o sa treaca... mai dificil e pentru voi, imi imaginez... tot respectul pentru tine!
ankussa
, nu te mai invinovati, bine ca a trecut si e totul in regula cu vlad.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
claudinna spune:
pup toate fetele si boboceii!!
La multe lunite bobocei de 20!!
la multi ani pt cei ce-si serbeaza azi onomastica!!!
Eu am sotul si socrul care sunt Ilie, dar ne-am petrecut ieri.
binainteles ca si in seara asta vom avea musafiri:)
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
ratonelu spune:
mai, fetelor, adik eu lipsesc 3ore...plecata fiind din birou...si vin si ce gasesc? deja mi-ati facut statuie!![]()
rox-cd..nu-s singura, pe bune...si oricum..daca intri intr-un ritm...e usor apoi de..mentinut.
multu
lumi,
deci voi inca n-ati dezertat din club....in leg cu sotul tau, nu ma descurajezi...din contra! daca e doar pan la 1an si 3 luni...ma incurajezi, pe cuv!
desi...tot mai cred ca sasha...o sa-i faca asa noaptea si..lu'nevasta-sa
andy_g
rox, fuga repede pan la doct.poate ai patit ceva si nu ti-ai dat seama pe mom.desi, daca era rupt...cred ca simteai ff tare in mom respectiv.
sa treaca durerea.
ANKUSSA, aoleoo..ce-o fi fost in sufletul tau. oricum, nu te mai invinovati, conteaza c-a trecut si Vladut e bine.
Angelyna, e de mult "fumat" calma baby, dea?
bine....o cisterna n-am baut..poate asa isi facea efectul.
cristina...si eu am fost la cheile gradistei si e f frumos
oricum, te invidiez..cred ca e tare frumos sa stai in curte.
andreea, pupam fetele
...si nu ma ingras...de rea, dea?
asa zice soata, ca d-aia "nu se pune carnea".
nocom
daca i-ai spune soatei mele ca io-s f calma...s-ar strica de ras.pe cuv
deci....fara statui, dea?
(totusi, rox-cd
spuneai ceva de "superwomen"?..![]()
)

Anca &