Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 8
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu in alata ordine de idei....N-AVEM NICIUN DINTE! ma gandesc deja ca n-o sa aiba niciodata....o sa am un copil fara dinti, asa ...si? cum ne mai vede cineva...cum se mira"cccummm, la 10luni...nu are?" nu!....si-apoi"aaa...las'ca-i mai bine sa-i apara mai tarziu..." |
Carla, aseara ne-am intilnit si noi cu niste prieteni care au un copil de 5 luni si ... 10 kile. Iti dai seama ce bine m-am simtit, avind in vedere ca Ania are 8.900, si asta de vreo 2 luni. Si copilul e alaptat 100% natural.
Celalalt copil al lor, o fetita care are acum 2 ani, a fost tot asa pina la 1 an si jumatate, o dolofana din aia de iesea din toate statisticile. Ei bine, acum e o domnisorica subtirica si superba. Iar dintii i-au dat la 1 an si 3 luni.
Deci linisteste-te si lasa-i sa se mire.
Cum ar fi sa ne miram si noi asa, cu voce tare: Wow, 55 de ani si deja iti atirna suncile pina la genunchi sau Moaaa, 40 si un pic de ani si deja iti cad dintii. Cine isi mai aminteste oricit de vag cum e sa ai copii mici nu face comparatii si nici nu se mira.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
ratonelu spune:
AA..NAUSICA
...eu nu ma supar si nici nu ma deranjeaza..pe cuv.nu-mi fac probleme cu dintii...glumesc si eu(bine,poate sunt asa nitelus vulpea ce n-ajunge la struguri
)...dar ma distreaza cei din jur..mai ales cum vor ei"s-o dreaga"
ati fost la un restaurant in jurul taberei...si se auzeau niste urlete sfasietoare de...leu prins in...
capcana pentru soricei?...noi eram!
stiti care-a fost faza tare?...

a venit o tanti de la alta masa...."sa-i descante,ca-i deochiat"....eu'nu, dna, asa e el..mai plangacios...mai terorist..."..."nuuuuuu...e deochiat....stiu sigur..."..si s-a mai aliat si cu o tanti de la noi de la masa....mi l-au luat din brate (desi asta urla si mai tare)...m-am opus eu dar nu f mult...ca nu era cazul sa fac scandal sau poate ...din disperare
de gasit un remediu...si l-au descantat......
SI A TACUT! (aceasta afirmatie...e un pamflet asa ca , tratati-l ca atare! )
baby_boy spune:
Buna dimineataaaa
Ce faceti mamici cu bobocei?
Eu stau in curte in foisor cu laptop-ul pe masa, savurez cafeaua si ma mai bag si-n pufuletii lui Radu in timp ce el patruleaza in premergator prin curte![]()
Lidia imi pare rau ca tot bolnaviori sunteti :( Multa sanatate la puiuti..sa scapati odata

Miruna mi-a placut mult postul tau
. eu daca as putea as sta pana s-ar duce la scoala acasa![]()
Ratonelule
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
baby_boy spune:
In alta ordine de idei...fetelor stiti vreun hotel la munte cu piscina?
Am mai face si noi un concediu pe la munte..ca la mare am fost..dar nu stim unde aici la noi..sau vreo pensiune draguta cu piscina?
La sfarsitul lui august planuim o plecare![]()
Raducu (7.10.2008)
andreutac spune:
Neata, neata,
Printre pregatiri de concediu, spalat, gatit si alte activitati casnice am bagat un ochi si aici si nu ma pot abtine sa comentez cate ceva![]()
Am vazut super filmulete cu super copilasi: Bianca mingiuca, Alexia mergareata, Razvanel si el mergaret, Edi papacios si nu in ultimul rand Ania in actiune si apoi somnorici.Am vazut singura filmuletul cu Ania adormind in scaunelul de masa si poi l-am revazut impreuna cu sotul meu...nu ne venea sa credeam ca se poate si asa...cred ca daca Eva ar adormi asa, pur si simplu, fara leganat 10-15 min si susotelile de rigoare, m-as gandi ca e ceva in neregula![]()
Ratonelule, cand citesc postarile tale ma intreb cum de te mentii totusi la 40 si ceva de kg, avand in vedere alergatura zilnica, noptile albe si restul.
mamica de terorist si teroristul din dotare.
Lidia, multa sanatate puiutilor si bafta la superdieta
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
andreutac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy In alta ordine de idei...fetelor stiti vreun hotel la munte cu piscina? Am mai face si noi un concediu pe la munte..ca la mare am fost..dar nu stim unde aici la noi..sau vreo pensiune draguta cu piscina? La sfarsitul lui august planuim o plecare Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Am fost acum cativa ani la Danes, langa Sighisoara si ne-a placut foarte tare. Au hotel cu piscina si la vreo 2 km departare un han, cu mini gradina zoologica, totul amplasat intr-un peisaj de basm, Poti vedea www.dracul.ro/" target="_blank">aici mai multe detalii.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
baby_boy spune:
Multumesc Andreea
Raducu (7.10.2008)
Nocom spune:
Neata,
baby boy si la Cheile Gradistei este frumos si au hotel cu piscina!!!
ratonelu
. tu chiar ai nervi de otel mami!!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
babytza spune:
Neata mamici 
La multe lunite Iza de Lidia , Sergiu de Lucutta !!!! 
ratonel
am si eu o preitena cu gemenei care fac saprtamana asta 1 an. Si abia saptamana trecuta le-a iesit primul dintisor
Cate unul de fiecare
Pup teroristul 

Ramo tin pumnii la servici , sa iasa cum vrei tu si cum e cel mai bine pentru tine 

Eu am o problema : de cateva zile ma doare degetul mic de la mana. Dar azi parca e rupt , asa de tare ma doare. Si nu reusesc sa imi dau seama de la ce. Ma rupe, am plans dimineata de durere
Nici copilul nu pot sa il schimb 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze