Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
Ramo eu nu am inteles exact prince imprejurare ai ajuns la munca si mai ales cum te vor plati ei, dar sper ca te vor plati
Eu nu am auzit ca ar fi intrat in vigoare legea cu 1.5, dar Feli stie sigur si o sa ne lumineze cand intra
De multe ori simt ca viata mea e un cerc micc si uneori se face minuscul, iar zilele astea sotzu imi zicea sa ma intorc ca munca si dupa 2 saptamani de munca sigur n-o sa mai am timp de "filosofeli"![]()
Nu ma intorc, nu vreau si nici nu am cu cine sa il las, trag speranta ca la 2 ani o sa fie altfel si va fi mai usor si pentru persoana care va sta cu el si mai sper sa se dea mama pe brazda pana atunci si sa stea cu el, in caz contrar va fi destul de maricel sa mearga la o cresa, macar jumate de zi
Anamona ne auzim maine la telefon
Noapte buna tuturor
Mami de Mikul Robert Constantin

lavida spune:
Julax, acum am stat si eu sa vad ce ati mai scris, azi n-am intrat pe forum, n-am avut timp... Sa stii ca si Eliza adoarme exact ca Ioana, cel mai des la san, foarte rar altfel. Si asa era si ea, pana pe la 6 luni n-aveam treaba cu ea, dormea noaptea 4-5 ore legate, apoi se trezea sa pape si dormea in continuare inca vreo 3 ore... Dintisori avem doar 2 si aia abia se vad, ca au iesit doar de 2 sapt ![]()
Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8
mamica de Eliza (24.09.2008)
ratonelu spune:
prima?
neata
hopa si noi dupa un week-end...odihnitor

noroc cu sasha ce se trezeste de cel putin 10ori pe noapte....ca altfel am fi preaaaa..odihniti(am mai spus dar imi place sa ma laud, ce vreti
)
raportez copil din ce in ce mai nervos(in fiecare zi cred c-a atins apogeul in ceea ce priveste nervii si tipetele si apoi a doua zi ma gandesc ca, uite, se poate si mai mult
)
aseara am fost la un restaurant-ziua nasului...20 de persoane la masa,cochii....i-am disperat pe toti. doar a urlat si nu-i convenea nimic.cand s-a adus primul fel de mancare , am plecat d ela masa...m-am plimbat
sa poata oamenii sa manance in liniste. nu va spun cum se uita...intreg restaurant la noi,pe cuv meu de exagerez.....si m-am referit doar la primul fel de mancare ca apoi am plecat...destul chinu de trei ore...pt cei prezenti, totusi.
ratonelu spune:
in alata ordine de idei....N-AVEM NICIUN DINTE!
ma gandesc deja ca n-o sa aiba niciodata....o sa am un copil fara dinti, asa ...si?![]()
cum ne mai vede cineva...cum se mira"cccummm, la 10luni...nu are?" nu!....si-apoi"aaa...las'ca-i mai bine sa-i apara mai tarziu..."
se gandesc probabil c-o sa scot cutitu ...si-i mai bine sa ma consoleze.am un fizic impunator, ce sa fac, se sperie lumea![]()
sanziana27 spune:
salutare
Noi am fost in wkend la o nunta in Cluj, copii au ramas acasa, cu mama, am stat la niste prieteni ne-am relaxat total, eu cel putin, care de 9 luni si jumatate nu m-am despartit mai mult de 4-5 ore de David.
Noutati nu avem David tot un cuminte cu un program dupa care poti sa-ti fixezi ceasul, dar un puturos (unde-l pui acolo sta) Dragos in schimb ma tot intreb de unde are atata energie ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
_giulianna_ spune:
Neata!
Edi in dimineata asta a adormit singur. Adica s-a trezit la 6 si 15, si-a facut de lucru cu cearceaful pana la 7 cand n-a mai rabdata si a cerut portia de lapte. Baut lapte si lasat din nou in patut, cu suzeta in gura. M-am dus pana la baie, cand m-am intors, dormea!!! Wow! ![]()
Votat Eliza!
Hmm...nu mai stiu ce mai aveam de zis, ma bag la curatenie, astazi vin nasii lui Edi pe la noi.
Va pup!
PS1: Votati-ne! ![]()
PS2: Azi e Sfantul Ilie, la multi ani celor care-i poarta numele!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
ratonelu spune:
Nuaisca, am vazut si eu (acu dim, pana au aparut dusmanii)...filmuletu...ce Cipi cuminte...io cred ca nu-i copil, ci papusa, pe cuv.exista asa ceva?(
)
felicic, eu te inteleg...si acu ma intelegi si tu pe mine...cum e cu programul in cublurile de noapte![]()
rox-cd, nu ma refeream la tine....cu dormitu...dar
moamaaa....cat puteti sa dormiti.unde bagati, fratica, atata somn?.."n-as putea" sa bag atata somn![]()
nausica....ce tare e soacra....am ras cu lacrimi,sa nu te superi pe mine. oricum...faza cu sicriul....e tare!![]()
nushulica, ce copil cuminte
cristinescu, nu doarme ziua, nu doarme noaptea...nu doarme...doar n-o sa-si petreaca viata..dormind, ce naiba![]()
ratonelu spune:
sanziana....
baietei cuminti.
giuliana
spor la treaba.
vrusei sa-l votez iar pe domnu si cica l-am mai votat o data..nu ma lasa!
stiam, dar sunt bomba.
ram,
te pup si te inteleg.....in ceea ce priveste serviciul. din pacate, nu ne permitem financiar(unele dintre noi)....acum as pleca din locul asta de tot...la cochilu meu, asa terorist cum e.
sper sa iei decizia corecta.
ada, am citit ce-ati patit.
imi pare tare rau, dar sa ne bucuram c-a trecut.
sper sa te odihnesti si sa revii repede.
babymom, nu stiu ce sa-ti zic, imi pare tare rau.sper , indiferent de probleme, sa le rezolvi, te astepta cu drag, oricand.
anca81 spune:
Buna dimineata 
First things first:
Lucia
, sa cresti mare si sa ai parte de o viata minunata.
Am vazut niste pui superbi, m-a dat gata Alexia
cum merge ea la fratiorul ei, Ania mortala cum o ocoleste pe Pucca si doarme in scaunul de masa, Razvanel cel curajos si Iedi cel ... papacios 
Nausica, creepy soacra ai ![]()
Ada, ma bucur ca sunteti bine si multumesc mult pentru raspunsul cu scoica. E ciudat ca n-am reusit nicicum sa o fac sa stea stabila desi pe spate e un desen care arata cum sa o fixezi si pe care l-am urmat intocmai. Scoica e 0-13 kg. Oricum, nu conteaza, deocamdata ramanem cu ea pentru drumul de mare de la sf. lui August, o voi fixa cu spatele, ca si pana acum.
Lidia, multa sanatate puilor, sper din tot sufletul sa treaca cat mai curand.
Babytza, ma bucur ca vestile referitoare la sanatatea mamei tale sunt imbucuratoare, Doamne ajuta 
Babymom, sunt alaturi de tine, daca ai nevoie de ajutor, te rog nu ezita sa-l ceri 
Lavida, bine ai venit, sa-ti traiasca printesa.
JulyMorning,
concediu placut la Vama Veche 
Despre noi acum - well, Carla e oficial in greva foamei
, nu mananca nimic cu lingurita, scuipa tot afara, doar lapte cu cereale din biberon. Suspectez un incisiv lateral stanga care sper din tot sufletul sa iasa cat mai curand. Foarte, foarte greu ii ies dintii
. In rest toate bune, inca nu merge singura - merge bine tinuta doar de o manuta dar cum mi-o retrag intra in panica si se aseaza in fund. Foarte precauta fata am
. Noutati - aplauda si face "pa" dar evident numai cand vrea ea si evident nicidata cand ii face cineva ci la aproximativ 10 minute dupa 
Sunt cam ingrijorata, firma la care lucram amandoi e cam pe butuci, n-am primit salariile care trebuiau sa ne intre pe 15, nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva. Azi am inteles ca se vor face concedieri masive. E tare nasol sa stai cu securea atarnata deasupra capului...
Anca &
Carla (13.08.2008)
ratonelu spune:
anca, poate chiar e de la dinti
Carla.
imi pare rau pt probl cu serv, bafta!
lidia, imi pare rau ca sunt puiutii bolnavi.te astept cu vesti si multa sanatate!
rox...ma gandeam sa nu vorb cu tine inca...sa nu cumva sa te trezesc![]()
totusi, ma bucur mult ca mama ta e mai bine