Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
Nu inainte sa o puuup de Nerantula

Pup you back!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavida
CosmyB, ce iaurt ii dai lui Maya? Eu ii dau Elizei iaurt numa'bun de la Napolact si eram curioasa voi de care le dati prichindeilor.

Lavida, iti urez si eu bun-venit cu intirziere, daca tot urmeaza sa ma adresez tie (eu nu prea le am cu formalismele).

Ania e fan iaurt, dependenta de iaurt, si ii place cel mai tare Campina. Acum i-am luat Tnuva, ca sa nu devina prea dependenta de Campina, dar observ ca nu-l maninca cu aceeasi placere.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa

Luminita iubita, ce mai faci? Cum sunt hunii frumosi?

despre mine.... nu am cuvinte de lauda.... incerc din rasputeri sa ma mentin pe linia de plutire. de dragul hunilor. nu prea reusesc....
hunii sunt bine, ma uimesc pe zi ce trece, pe minut ce trece chiar, sunt tot mai nazdravani, dar si mai greu de strunit. iar instrumentele cu care ma ajutam pana acum, nu mai sunt de interes si nici adecvate varstei, asa ca.... nu mai am timp nici sa respir. dar frumusetea ce vine o data cu nazdravaniile, face toti banii!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ankussa off prin cate trebuie sa treci, te am si sper sa fie mai bine

Andy_galro

Claudinna pentru sarbatoritii tai

Carla atunci multa rabdare mamico

Boo ar fi bine sa faci niste analize totusi

CosmyB multi ici pt voi

Giulianna tare smecher centralistul

Lavida eu ii dau cam orce iaurt cu/fara fructe si le consuma cu placere

Nerantula sper sa fie asa cum doresti tu cu bb2 si poate revine Gruia la sentimente mai bune asupra mancarii

Lumi asta e partea frumoasa, oricat ne-am chinui este atat de frumos , mai ales tu cu doi bobocei

Pitica mea inca face temperatura, un colt din dinte a spart...a mai ramas 3/4 dar macar ma bucur ca papa cum trebuie, azi am avut asa: smantana cu painica de dimineata si dupa-amiaza ciorba de pui a la grec facuta de tati

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ankussa bine macar ca s-a terminat cu bine

Cosmy

Angelyna hai cu dintisorul !!!!

Luminita multa putere in continuare sa poti trece peste tragedia asta

ratonel completez si eu la ce a spus Lumi...Prietena mea a petrecut noptile cu fetita in brate pana la un an. Numai cu ea in brate si in picioare trebuia sa stea ca sa doarma...faceau cu schimbul ea si sotul....NU are Sasha nimik , e doar un copil iubit si mofturici

Nearntula tin pumnii la analize

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

nerantula sper sa va iasa bine analizele
lumi multa putere in continuare, mami
lavida iti urez si eu bun venit cu o mica intarziere...eu ii dau lui Andrei iaurt Tnuva Yoplait, campina, napolact

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra cum e degetul? A trecut?

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

giuliana am rugat acum si fetele de la subiectul LR sa-l voteze pe iedutzpoate se mai strang niste voturi

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

giuliana am rugat acum si fetele de la subiectul LR sa-l voteze pe iedutzpoate se mai strang niste voturi

de David
Poveste

Multumesc! Te pup!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Alexa la mine au venit rusii a doua zi dupa ce s-au terminat lohiile nu-ti sunt de folos, dar...primele luni veneau fara prea multe semne (inainte de sarcina mi se mareau sanii cu juma de nr inainte de rusi si aveam dureri de burta) cu sanii nu am nicio problema acum, dar durerile de burta au revenit acum vreo 2,3 luni

La Multi Ani celor cu neme de Ilie!

Am sarbatorit pe la baneasa shopping center dar timpul a fost prea scurt ca sa si cumpar ceva se mai cere o vizita

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput