Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

votat Iedi si cu userul comun

luminita, ma gandesc la tine sa iti pastrezi energia si optimismul, viata merge mai departe, fii puternica pentru puiutii tai scumpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

si daca tot am intrat, tin sa va impartasesc momentul nostru de bucurie:

Avem un prim dintisor!

acum as cere impresii, cum au reactionat puii la dintisori:

- au facut temperatura, daca da, cam cat?
-au fost cumva mai molateci
- scaune mai dese?
- alte simptome?

Thea a facut temperatura 38.7 sambata desi dintisorul sparsese, a fost vesela dar parca mai putin energica decat de obicei, duminica si azi a fost mai calduta (in jur de 37 temperatura).

familia mi-a reprosat ca nu duc copilul la doctor, eu parca zic ca nu are nimic, nasul nu ii curge, e vesela as pune totusi temperatura de sambata pe seama dintisorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Lavida,sa inteleg ca de la dinti o fi maraita...Hmm,mergem inainte,sperand la vremuri mai bune,or aparea ei si dintii astia candva...
Ratonelu,si Ioana tot stirba,iar eu de asemenea"odihnita".Ma binedispun postarile tale,ai un fel aparte de a face haz de necaz
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona
acum v-ati cere impresii, cum au reactionat puii la dintisori:

- au facut temperatura, daca da, cam cat?
-au fost cumva mai molateci
- scaune mai dese?
- alte simptome?

Aniei i-au iesit tot cite 2 si doar la primii 2 a fost un pic agitata. Adica s-a mitziit un pic inainte sa adoarma. Temperatura n-a facut.
La toate 3 perechile de dinti eu am observat ca e mai somnolenta. Adica cerea mai des la somn (ziua) si dormea 2-3 ore.
Scaune parca ceva mai moi si mai acide. Ai grija in perioada asta sa nu-i dai sa pape chestii prea acide. Eu sint convinsa ca iritatia de la popoul Aniei a avut legatura (si) cu ultima pereche de dinti.

Daca vezi ca se agita mult si plinge, da-i niste nurofen seara. La noi a fost nevoie o singura data.

Felicitari pt primul dintzoc!

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

Anamona, Eliza n-a facut temperatura dar s-a trezit noaptea f des, uneori o auzeam maraind in somn si n-a mai vrut sa manance. Timp de 2 sapt si ceva, chiar si dupa ce au spart gingia (i-au iesit 2 dintisori la diferenta de o zi) a refuzat tot ce i-am dat de mancare in afara de tzitzi . Am aruncat multa mancare, pt ca am facut mereu altceva doar-doar vrea sa manance ceva, insa ea ma refuza cu inversunare. Acum si-a revenit cu papatul dar se trezeste in continuare noaptea, probabil se pregatesc urmatorii dintzisori sa erupa

Ratusca mea lav1 si lavi2 e aici http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8

mamica de Eliza (24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Multumim tuturor care si-au amintit de ziua noastra

Azi avem 10 lunitze ..si 7 dintzisori..al optulea e pe vine ..kilogramele nu le stiu ..ca nu am indraznit sa o cintaresc ..dupa 2 nopti de urlete..si agitatie..si 2 zile de greva foamei..cred ca nici cintarul nu ar fi prea "prietenos"..asa ca am zis pas..pina facem o vizita pediatrului..cind terminam cura de calciu.

Pentru Stefan ..azi e prima zi fara febra..sper sa fie tot sa si la noapte..dar tusea e destul de urita..si persistenta..parerea homeopatului ..e ca i se trage de la "cura cu antibiotic" pe care a facut-o la mare..

Izabella continua sa faca febra mare..muci..agitatie..cerut in bratze non-stop..azi i-a schimbat homeopatul din nou remediul ..dupa ce a vazut-o "de ce e in stare".

Eu sunt inspre bine cu viroza..dar m-au napadit niste rusi durerosi..si oboseala acumulata isi cam spune cuvintul..

aa.si bona ..se pare ca ar avea disponibilitate sa incepem..dar cu asa o miriita ..parca nu ma risc eu ..

cam atit despre noi..sper ca nu m-am intins prea mult

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Bravo Theea felicitari pentru primul dintisor!!!

anamona si la Maya primii dintisori i-au iesit cu febra vreo 2 zile, dar atat, nimic altceva. Au iesit amandoi in aceeasi zi.
Le: AAa si mofturi la mancare vreo 2 saptamani

Lidia multa sanatate tie si puilor!

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Si datorez inca o data multe multumiri si ..
celor care ne-au fost aproape ....

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ada voi ce faceti? Am vazut pozele de la Mare, suuuper si ce misto e caruciorul

Fetele care ati facut compoturi pentru bebici, ati adaugat zahar? Se poate pune glucoza? As face dar nu cu asa mult zahar, daca se poate cat mai putin, sau deloc. Pana acum am pus in congelator fructele in cutii, urmeaza legumele, dar as vrea si cateva compoturi.

Sabinel stiu ca tu ii dai micutei compoturi fara zahar. Cum le faci?

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Cosmy, mi-ai luat ideea!
i-am facut ieri compot din ce fructe am gasit prin curte: mere, pere, caise, piesici, corcoduse, prune, fara zahar
nu i-a placut zeama, sau nu am insistat eu, in schimb a mancat piureul din fructele alea si i-a placut

si eu as vrea sa-i inulcesc cu ceva, nu cu zahar, oricum
deci intreb si eu: glucoza, frcutoza, cum/de unde/cum se foloseste?

rotonelu esti o mamica f curajoasa!

anamona, Razvan nu a avut niciun simptom la primii 2 dintisori, iar la urmatorii 4, care au dat cam in acelasi timp, parca a fost un pic mai agitat
felicitari pt dintisor!!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput