Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

angelynna, sa iasa mai repede dintisorul ala! ma bucur ca mananca noru-mea!
mai aveti si voi putin si o luati la picior!

lavida, bine ai venit! vad ca esti sibianca (mi-e tare dor de Sibiu si cel tarziu in august vreau sa-l revad!)
eu i-am dat lui Razvan multe tipuri de iaurt. ma uit sa fie simplu, pese 3,5% grasime si in termen de valabilitate
unoeri ii iau la galetusa, Iaurt Gras, se numeste, dar i-am dat si Numa'bun, Tnuva, NutryDay, Campina...nu face mofturi la iaurt

babytza, lumi, andy.p, anca81, laureta, Nausica, mamidestefan, CD, andy_galro,julax, _giulianna_

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

vorbeati de antemergatorul ala de la Vtech, parca. eu nu am asha ceva!
il am pe cel de la Simba
e Ok ca si jucarie, dar ca antemergator inca nu e momentul, pentru ca e pt perioada cand copilul merge bine si nesprijinit
Razvan incearca sa se ridice pe el, dar fiind din plastic e f usor si se rastoarna
mai impingem uneori la el prin casa, dar e mai distractiv sa ma traga pe mine dupa el, pe unde are chef, pe unde e mai stramt, mai incurcat, mai denivelat...

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cosmy tot ma mai doare degetul , dar mai putin. Cu siguranta nu e rupt, ca ma suiam pe pereti de durere. Dar scrantit sigur este. Oricum, mi-a mai trecut Oricum chestia asta ma pus rau pe ganduri si de maine intru intr-o serie amanuntita de analize . Te pup

anamona noi febra nu am avut deloc pana acum , nici de dintisori nici de altceva. Dar a facut kk moale inainte de fiecare dintisor. A fost marait destul de rau si a papat mai putin. Nurofen i-am dat doar o data, in rest am considerat ca nu a fost nevoie. De dormit nu a dormit mai bine , dimpotriva , a avut treziri mai dese in miezul noptii cu urlete si lacrimi.

Azi vecinilior mei le-a fugit copilul de 3 ani jumatate din parc intr-o secunda de neatentie....erau disperati, l-au cautat ore intregi si ei si politia L-au gasit intr-un final foarte departe de parc. L-a gasit un taximetrist si a anuntat politia prin statie....nu pot sa imi imaginez cum a traversat el atatea intersectii, mai era si cu bicicleta Fereasca sfantul .....Bine ca l-au gasit si nu a patit nimik

Lidia insanatosire grabnica puilor Ma bucur ca stefanut e mai bine Sper sa ii treaca si Izabelei cat mai repede

Giuli pupici telefonistului e mortal cum duce telefonul la ureche

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Stiam ca am uitat ceva
lavida soricelul meu papa iaurtel de la tnuva, muller, bio ,brenac-crema de iaurt, yotuel , milli. Ii dau si simple si cu fructe. Am mai incercat si de nestle dar acum nu ii mia plac. Cum a zis si claudina le iau cu peste 3 % grasime. Cele degresate am inteles nu sunt bune pt copii, trec prin nu stiu ce proces care nu e ok pt bebici.

claudina am vazut si eu azi antemergatorul de la Simba. Mi-a placut , e tare interesant Poate ii luam si noi. Sa vedem ce zice sefu'

Poze

Mergi la inceput

aaa, bine ca zisa babytza!
_giulianna_, vazui si eu telefomistu!
io-l angajez, sa se joace cu Razva! ce zici? da tr sa vii si tu, ca deh, ii tr insotitor (bem cafele, stam la taclale, de mancat mancam numai ce avem voie!!) ce zici??
e un scump!!

babytza, ma bucur ca e mai bine degetul!
nasoala intamplarea vecinilor tai! Doamne fereste!!

LE: a fost convenabil la pret, antemergatorul. l-am luat de la quelle, era cam 60 ron

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

La multe lunite Vlad de Freshanana ,Vlad de Ankussa , Vlad de amik , Daria de lenyi , Erik de mambship , Elena de iepurila !!!!

lavida sa ne mai dai datele tale sa va punem pe listuta

Poze

Mergi la inceput

Claudina te albastresti maica hai mai baga un mesaj

Edit : pai daca fac comanda la astia la Quelle imi ajunge la primavara antemrgatorul....inca mai astept de la ei un pachet si nu au trecut "decat" 3 luni de la comanda
Eu l-am vazut azi cu 90 ron. Prefer sa il iau de aici, macar il folosesc la timp

Poze

Mergi la inceput

wowwwwwwwwwwwwwww!

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

La multe lunite, sarbatoritilor de 21!!!!

sunt membru seniorrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

LE: hm, daca sunt "senior", inseamna ca sunt batrana, nu??

babytza, mie mi-a ajuns f repede
eu am tot facut comenzi la quelle si stiu un pont. fac la cei de la Baia Mare, sau Oradea (nu mai stiu exact unde au depozit, dar parca la Oradea), nu la cei din Bucuresti, ca aia sunt prompti
dar cu cat dai pe transport...mai bine il iei de unde iti e mai la indemana

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Babytza ma bucur ca e mai bine cu degetul. Dar cum ai reusit sa-l sclintesti? ici multi pentru soricel!

Claudinna felicitari! Esti albastra!!! In cativa ani ma albastresc si eu

Gata ma car la spalat vase

Noapte buna tuturor!

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput