Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 15
CosmyB. spune:
Statiiiiiii ca am uitat sa intreb de Moni si Delphinas ca nu am auzit de ele de mult!
Moni ce face burtica? Cum esti?
Cate saptamani sunt?? 
Delphinas de ce nu mai intri la noi? 
Pozici
Mamica
de
Maya
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Babytza ma bucur ca e mai bine cu degetul. Dar cum ai reusit sa-l sclintesti? |
Habar nu am ....e degetul mic daca te gandeai la prostii
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
khristin spune:
Scrieti cu o viteza infioratoare, sint cu vreo 3 capitole in urma
asa ca bear with me…ia sa vedem ce am retinut…
Laura, ce scumpa e Alexia cand merge, parca e o adevarata balerina
, iar fratiorul atent tare cu surioara lui.
Ankussa, sa-ti traiasca feciorul si sa te bucuri de el toata viata
. Imi pare rau de muscatura, al meu facea asta cand avea vreo 2 dinti, acuma cand are 7 vad ca si-a pierdut interesul cu muscatul, cred ca-i placea sa-mi vada strambaturile. Eu in locul tau as fi fericita pt. primul LP, al meu bea doar organic, altceva sa nu vada, dar si ala sporadic tare. Vezi ca merge bine tare Lansinoh cu lanolina, poate bb sa suga cu ea pe sfarc.
Andy_galro, La Multi Ani cu intarziere, mai aveti doar un pic pana la marea petrecere.
De asemenea la multe lunite Mikului, Falkone, Izabella si Sergiu
.
Nausica, ce caine intelijent ai…mi-a placut cum s-a dat din fata copilei. Aaa, si intamplator am vazut ca avem acelasi gen de premergator. Daca n-ai depistat cu bateriile, vezi ca sint sub butoanele care canta. Walkerul nu l-am incercat inca, mestereste doar la butoane. Cat despre copila ta, m-a uimit cat e de pasnica in scaun, al meu imi da cate una peste mana de-mi zboara mancarea pe canapele, podea, in par, etc
… Se vede clar ca fetitele-s mai linistite…
Babytza, multa sanatate mamei tale in continuare, iar fetitei tale vacanta placuta. 
Giuliana, ce tare-i puiul cu porumbu-n mana
.
300, take it easy la scarbiciu, daca poti face fata si micutei si jobului si mai ales daca mergi acolo din placere, eu una zic go for it…chiar ma gandeam si eu cum va fi sa ma socializez ca-nainte peste vreo luna si ceva, mai ales cand imi tranteste fiimiu cate o criza ca alea…hihi ![]()
Babymom, sa gasesti rezolvare usoara problemelor.
Boo, bine ca e mai des decat mai rar…e doar o forma de manifestare a hormonilor tai, stai linistita.
Claudinna, baietelul tau arata cam ca la 2 anisori, ce bine dezvoltat e….ce-i dai sa manance?
Paula_Laura, inotator déjà ? Campion il faci, sa stii…
Nerantula, si-a revenit Gruia cu mancarea ? Despre care imbatranire povestesti tu acolo, huh
?
Ca tot nu ne-ati vazut de mult, am pus si noi poze recente aici. Acum referitor la criza, e chiar adevarat ca in RO se micsoreaza salariile ? E totusi posibil asa ceva
? Va pup pe toate 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
_giulianna_ spune:
Neata!
Cafea sau/si Pepsi la toata lumea!
Am mai urcat un loc in clasament. 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
Nausica spune:
Neata si de la noi.
Iar a dat Cipanu desteptarea prea devreme si sint chiauna. Nu cred sa ma ajute prea tare cafeaua fara cofeina.
Bravo Iedi! La mai mare!
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
| citat din mesajul lui khristin Nausica [...]Cat despre copila ta, m-a uimit cat e de pasnica in scaun, al meu imi da cate una peste mana de-mi zboara mancarea pe canapele, podea, in par, etc … Se vede clar ca fetitele-s mai linistite… |
Am vazut ca a impresionat unanim adormirea Aniei in scaunul de masa.
Cu totul intimplator, mi-a facut figura asta doua zile la rind. Dar acum sa nu va imaginati ca asa face zilnic. Evident ca si ea se zvircoleste, si ea imi da peste mina, etc.
Uneori incepe sa se biziie in scaun, desi deschide gura sa-i mai dau mincare. Nu pricep ce inseamna. Ca nu-i prea place, dar maninca de foame? Oricum, eu am denumit schema "moartea caprioarei" (Maninc si pling, maninc...).
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
anca81 spune:
'neata si
pentru cine doreste.
Carla e tot in greva foamei, nu mananca nik altceva decat lapte si cereale din biberon. Cam 400 ml/zi.
Giulianna, votat Iedi.
Cosmy, sunt inca in CIC dar indemnizatia nu este foarte mare din cauza ca mare parte a salariului il luam pe baza de factura prestari servicii si nu pe stat de plata. Anyway, m-as putea lipsi de salariu si sa raman cu indemnizatia dar chestia e ca si eu si sotul meu suntem in aceasi barca care se cam duce la fund 
Lumi 

Anca &
Carla (13.08.2008)
Nerantula spune:
Buna dimineata! 
Noi azi noapte am fost la film de la 10:35, la Ige Age 3d, super!, insa acum sunt chiauna .. m-am trezit sa dau piticii cu bunicii afara, insa nu se mai leaga somnul, ma apuc de treburi dupa ce beau si eu o cafea, ca n-am mai baut de mult si 
Ma bucur mult ca Iedi a urcat muuuulte locuri in clasament, GO, EDI, GO!!!!
Am votat-o si pe Eliza, o alta ratzusca simpatica! 
Nausica, si eu sunt printre cele care au admirat in tacere dulcele somnic al Aniei si s-au amuzat de insistenta Pucai, fuarte tare!
khristin, eu am implinit anul asta 35 de ani, deci mi s-a cam dus vremea de facut copii fara riscuri
, nu mai zic ca n-as vrea sa ma confunde colegii lor cu bunica la majorat, daca il prind!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Votati leusorul Iedi! (giu1)
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Nausica Uneori incepe sa se biziie in scaun, desi deschide gura sa-i mai dau mincare. Nu pricep ce inseamna. Ca nu-i prea place, dar maninca de foame? Oricum, eu am denumit schema "moartea caprioarei" (Maninc si pling, maninc...). |

Asa mi-a facut Radu ieri, a plans (da' plans, nu asa...) de la 2 la 3 jumatate, timp in care a mancat, manca, si plangea, si iar manca, si tot plangea, si tot asa...
Dupa ce a mancat (a durat vreo ora) a mai plans pana a adormit...
Eu m-am gandit ca e de la somn... in parc nu a vrut sa doarma, a atipit doar, cam 15min...
Despre dinti, cati copii, atatea manifestari... Ai mei nu s-au manifestat la fel. Teo face (inca!) febra, ii scade imunitatea, uneori are si scaune mai moi. Nu a plans, nu s dormit prost, nici mai bine... a balit insa la greu.
Radu nu baleste, nu face febra, nu refuza mancarea... in schimb, maraiala la maaaare greu, daca se poate mr. maraici sa fie si mai si, ei bine, se poate...
nici modificari ale scaunelor n-am observat la el.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Suntem pe locul 3! Yuhuuuuuu!!! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)