Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Khristin

ratonel dormi ??? Glumesc , stiu ca nu dormi

Giuli go Edi , go !!!!!!!

Nerantula

anamona cititnd postul Adei mi-am adus aminte un detaliu : David a balit la greu de la 3 luni chiar daca primul dinte ne-a iesit la 6 luni...nu am mai vazut bebelus asa balos Inca mai baleste

Ada

Boo si eu care ma gandeam ca ne anunti ceva dupa concediu Sa treaca repede rushii

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

anamona cititnd postul Adei mi-am adus aminte un detaliu : David a balit la greu de la 3 luni chiar daca primul dinte ne-a iesit la 6 luni...nu am mai vazut bebelus asa balos Inca mai baleste

Poze

Nu te baga la titlul de cel mai balos bebelus. E adjudecat!
Stam cu bavetica non stop. Daca nu i-o pun, se uda pe tricou pana la buric. Si nu da semne ca ar mai aparea vreun dintisor. Da baalleeeeee la greu frate.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi
Ticker mami

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)

Mergi la inceput

Votati leutul Edi !!!!!
Fiecare vot conteaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutare! for everybody
Noi mergem sa-i facem pasaport lui Andrei
giuli sper sa urcati si mai sus in top
khristin ai doi copii absolut superbi!!!sunt asa de frumosi!!!
babytza ai grija de degetel
ada am vazut si eu pozele voastre de la mare...sunt mortali baietii tai...sa-ti traiasca
boo imi explici si mie te rog cum l-ai intarcat pe Alex? nu a mai vrut el sa suga sau ce s-a intamplat? daca tu consideri ca e prea intima intrebarea te rog sa-mi raspunzi pe PM dar te rog sa-mi spui ca ma intereseaza
nerantula
anamona la noi a fost intotdeauna cu febra si scaune moi, scaderea imunitatii si maraiala la greu...dar de balit, Andrei nu a balit niciodata

pupici tuturor!!!! revin mai tarziu

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Khristin ce frumos se joaca puii impreuna frumosi copii mai ai !!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna si de la noi..suntem maraici,ne iese al doilea dinte de sus asa ca..de balit si noi la greeeeeeu

Anca,Andreuta,Ankussa,Khristin si multumim.

Giuli sper sa ajungeti pe primul loc..vazut centralistul

Khristin ai doi copii minunati

Roxana,Ada

Boo mie cand mi-au venit rushii prima data a fost crunt m-a durut burti si am sangerat ff tare vreo 3 zile.

Anamon felicitari ptr dintishor,la noi a fost unul doua scaune mai moi,maraiala cat cuprinde si ros tot ce apuca.

Andy_g unde plecati??

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Fetelor..am nevoie de ajutor..Izabella de mincat nu maninca de 2 zile..dar lichidele mai reuseam sa i le dau cumva..azi mi-a varsat toate lichidele pe care i le-am dat: ceai..lapte..
scaune nu are ..ca normal nu a mincat ..iar febra nu cedeaza..si tuseste rau..rau..de cele mai multe ori varsa cind tuseste

Vreau sa ii dau sarari de hidratare..dar la farmacie ..nu am gasit pentru bebelusi..aveti idee????
Hidrasec-ul..pe care il stiam eu.. e mai mult pentru diaree..dar la noi inca nu e cazul..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

lidia mie dr mi-a zis de Prolyte care intr-adevar nu scrie pe plic ca s-ar da si la bebelusi dar in cantitatea de apa care scrie pe plic se dizolva doar jumatate din plic...si eu i-am dat lui Andrei cand mi-a fost frica sa nu se deshidrateze atunci cu diareea si febra....multa sanatate
laura in 15 august plecam in Bulgaria in concediu

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata!
Cosmy, i-am facut compot de visine si l-am indulcit cu glucoza. a dat soata pe 200g vreo 50 de mii. ma gandesc in cazul asta ca ori bag indulcitor, ori cumpar zahar brun, pentru ca jumate de recipient abia daca a indulcit un borcan de 800g. si nu ma refer la dulce din ala de-ti pica toate din gura, ci la abia dulce, cat sa nu se simta acreala.
eu ii pun la fiert fructele si la urma adaug indulcitorul (am facut separat pt noi si am adaugat zahar). il las sa se raceasca, pun in borcane si la frigider cu ele.
n-am citit mai nimic din urma, recuperz si revin. pupici!

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lidia, eu stiu de Elektrolyt de la Humana, sigur gasesti in farmacii.

Uite aici: http://www . bebelusultau . ro/detalii.php?cod=HU12

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput