Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (158)
Raspunsuri - Pagina 17
_giulianna_ spune:
De azi am declarat razboi leganatului pe picioare. Rraportez prima batalie castigata. Pus in patut, plecat din camera, marait, plans, adormit :) Yeahhhhh! 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">Daca va place de mine, votati-ma! (giu1)
Nocom spune:
Neata,
Lidia Elektolit de la Humana. Noua asta ne-a recomandat dr!! Offf saracutza!!!! Leacuri babesti impotriva tusei ai incercat? Sanatate multa!!!!
giulianna normal ca a urcat in clasament!! Cel mai frumos leutz!!! PUP dulce si la mai mare!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
kllemi spune:
buna fetele apropo de scaune moi, la noi, exista si temperatura putin si sacune moi si nemancat si trezit in toiul noptii urland, chiar aseara ni sa intamplat si azi parca am vazut ceva semne de dintisori in partea de sus (nici nu ma lasa sa bag mana).....sper sa fie asta....sa nu fie altceva...
babytza doamne fereste cu copilul vecinilor, eu innebuneam pe loc.....bine ca sa terminat cu bine..
giuliana....vai ce suflet ai...
sa lasi copilul asa..
....dar sincer vb., si eu vreau sa fac astfel de lucruri dar nu ma lasa inima...cand o vad ca plinge mi se rupe sufletul si o iau in brate....stiu ca nu procedez bine.
..dar nu pot altfel...
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
AlexaM spune:
Bravo Giuliana....!!!!!!
Matei se ridica in picioare si incepe sa ma strige daca indraznesc sa fac asa ceva...tot in brate adoarme....am niste muschiiii....![]()
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
angelynna82 spune:
Neatza mai pe la pranz de la noi 
fetele
Babytza sa te auda Dzeu 
Anamona felicitari pentru primul dintzoc
, Crina este activa chiar daca o doare gingia, in schimb face temperatura pana la 38.4, nu are scaune dese nici noi…mananca ceva mai putin
si e baloasa rau
Lidia
pentru dintzoci si multa sanatate 
CosmyB eu ii fac compoturi si ii pun putin zahar, am incercat si cu zaharina si ii schimba gustul
, cumpara zahar brun, acela este cel mai bun pt moment
Claudinna asa-i…mai e putin si incepe sa mearga, deja o tin asa de sa simta ea ceva si merge fara probleme
, felicitari pt albastreala 
Vlad de Freshanana ,Vlad de Ankussa , Vlad de Amik , Daria de Lenyi , Erik de Mambship , Elena de Iepurila
Moni ce mai face burica? 
Khristin ce scump e Chris 
Giulianna si Anca multam de
, mai bag eu una..mi-s treaza de la 6.00
, de ce nu mai pot vota pe Iedi?????Zice ca nu pot vota o poza de mai multe ori dar azi e prima oara cand incercam sa il votez 
Noi am avut zi de smotru azi...acus ne bagam la mancare si somnic
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Muuh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi giuliana....vai ce suflet ai... ....dar sincer vb., si eu vreau sa fac astfel de lucruri dar nu ma lasa inima...cand o vad ca plinge mi se rupe sufletul si o iau in brate....stiu ca nu procedez bine. ..dar nu pot altfel...![]() fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
De ce crezi ca nu procedezi bine? Care crezi ca ar fi alternativa? Sa o lasi sa planga? De ce? Un copil atat de mic isi exprima nevoiele prin plans si daca nu ii raspunzi la plans semnalul pe care il primeste este ca: mamei nu ii pasa de mine, sunt neimportanta si nevoiele mele nu au nici un fel de valoare in ochi celor din jur. Si dupa aia probleme vin una dupa alta, cu increderea in sine, siguranta, autoapreciere, self confidence si self esteem. Dupa mine a lasa un copil sa planga doar pentru ca un adult crede ca acel copil nu are nimic se numeste abuz si este pe aceiasi treapta cu bataia, abuzul fizic si emotional.
Si ca sa nu credeti ca ma iau de cineva cu adresa:
Kllemi nu insinuez si nu cred ca tu o lasi sa planga vreau doar sa-ti spun ca faci bine cum faci si nu este o greseala.
Si inca o precizare, cand zic lasat sa planga nu ma refer la episoade rare care se intampla din nevoie (plange cinci minute pana mergi la buda sau ii prepari mancare, chestii absolut necesare). Dar mai mult de atat si repetat din cine stie ce motive e abuz.
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Muuh Si inca o precizare, cand zic lasat sa planga nu ma refer la episoade rare care se intampla din nevoie (plange cinci minute pana mergi la buda sau ii prepari mancare, chestii absolut necesare). Dar mai mult de atat si repetat din cine stie ce motive e abuz. |
Apropos de asta, am postat si eu un subiect la "parintii intreaba - parintii raspund"... [Mi l-au mutat la "cabinet", protestez si sper sa mi-l mute inapoi]... daca aveti de povestit... (mamicile cu doi copii, sau cele cu copil mai mare ca al meu care au simtit ca dificila perioada cand se manifesta anxietatea de separare...), Tx!
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=140126
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Didididi spune:
Si eu cred la fel cu Muuh, iar ceilalti ne toaca ca nu este bine ce facem. dar chiar nu suport sa planga baiatul numai ca sa imi fie mie mai comod. Insa am constatat ca este mai conciliat cu bona: se joaca in patut, pe jos, etc.
Cu mine de dimineata a inceput sa maraie si sa dea din fundulet (gen dance) numai pentru ca nu am vrut sa il las sa mearga spre baie (picioare desculte pe gresie rece). Cred ca mai are un pic si o sa bata din picior sa ma execut
. Am inceput sa fim caposi..
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
ange, babytza, andy_g, anamona, claudinna, anca
si va multumesc inca o data pentru sustinere.
anamona, felicitari pentru dintisor. la noi, la primul si unicul dintisor de pana acum, la Robi, s-a lasat doar cu bazaiala multa. nicio alta simptoma.
lidia, cum spuneau si anca si nocom, iti recomand si eu de la humana, elektrolyt, da' am auzit ca nu sunt bune la gust...
off, sper sa va reveniti cat mai repede, toti 4!
muuh, jos palaria, inca o data
! cred ca dau copy/paste la ce ai scris si printez mare cu rosu, pun afise prin toata casa si le arat 'binevoitorilor' din jur cu care duc batalii crunte... a se citi sot, frate etc. e trist ca tocmai celor apropiati trebuie sa le explici astfel de lucruri. si uneori in zadar.
si acum, lucruri serioase si la subiect - raport de huni:
la 10 luni fara 5 zile:
Robi, 9850gr, 78cm
Edi, 9840gr, 76cm
Usoare semne de rahitism/lipsa de Ca, motiv pentru care pare-se ca ne ies si dintii greu... tratament: multisanostol cu Ca, 60zile, 2.5ml x 2/zi, timp in care nu ii mai dau Vigantol.
Cum spuneam, doar un dinte, la Robi. Amandoi merg sustinuti de manute, prefera clar pozitia bipeda si o exersam cat ne tin 'gladiolele'. Edi merge de-a busilea cu o viteza ametitoare, Robi inca incearca sa invete de la fratica-su. Bolborosim si strigam pe limba noastra: mama, tata, baba, cai-cai, bubu, dudu, mei, tei, bei si altele asemenea. Dansam haotic dar cu putere, ceva gen stil rock (?), aplaudam, batem 'cuba', dam noroc. Nu am renuntat la masa de noapte, chiar daca uneori o papam la ora 06.00. La ora 08.00 inca o portie de bibe. Legumele sunt de departe preferatele noastre, cu sau fara iaurt si uneori cu paine, alba, veche de 1 zi. 350gr de legume la masa de pranz. Fructe... hm... nu-s asa bune, ne limitam la 150-200gr, in zilele bune. Iaurt mai rar, desi le place, dar avem probleme cu scaunele, deci inlocuim masa de seara cu legume, portie mai mica sau deloc, in functie de cat papa la pranz. Cerealele nu le mai vor in bibe seara de vreo 5 zile, cam o data pe saptamana le dau sub forma de piure, dimineata.
In rest, imi par cei mai sanatosi si cei mai frumosi si vioi copii din univers si nu e clipa sa nu multumesc cerului pentru ei.
Cam asta...
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui Didididi Cu mine de dimineata a inceput sa maraie si sa dea din fundulet (gen dance) numai pentru ca nu am vrut sa il las sa mearga spre baie (picioare desculte pe gresie rece). Cred ca mai are un pic si o sa bata din picior sa ma execut . Am inceput sa fim caposi..Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
eu am inchis usa la baie din acest motiv, asa ca Edi schimba directia spre bucatarie. are o viteza ametitoare, chiar si pe gresie. daca il dor genunchii sau simte ca e prea rece, se opreste, ia o pauza in fund si continua dupa cateva secunde. e mortal.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)