Cabinet colonoscopie Bucuresti - recomandari
Buna,
Imi poate recomanda cineva va rog un cabinet din Bucuresti unde se face poate face o colonoscopie corecta, fara dureri, cu anestezie, cu doctori care se se poarte nice cu tine?
Multumesc de ajutor,
Raspunsuri
anaism59 spune:
tot eu sunt.. nu imi poate recomanda nimeni un cabinet unde se poate aceasta analiza ? inainte de a ajunge la Fundeni - cei care au trecut prin asa ceva imi puteti da o mana de ajutor? merci
mhldvrc spune:
Buna dimineata, acum am vazut mesajul. Daca mai este de actualitate, desi a trecut destul timp, iti pot recomanda s-o faci la Sanador.
si Foto
Mihaela(25.04.1962) de Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M&Ty
michelle-usa spune:
Mama mea trebuie sa faca colonoscopie si nu cunoaste dr , clinici in Bucuresti, de aceea am nevoie urgenta de o clinica buna/ dr bun, recomandare din partea celor care au facu colonoscopie (cu anestezie).
Sau macar sa-mi spuneti unde sa NU se duca.
Chiar nu mai stie nimeni? Nu a facut nimeni de pe DC, colonoscopie in Bucuresti?
Eu am gasit pe net urmatoarele clinici dar nu stiu nimic despre ele, din partea celor care au facut acolo colonoscopie. Ma puteti ajuta?
Spitalului Clinic Colentina (dr. Haidar)
Centrul Medical Academica
Procto med
Proctoline Bucuresti
CENTRUL MEDICAL MEDICLASS
clinicile Sanador
Cu multumiri anticipate
Mihaela
michelle
monalac spune:
sa nu mearga la proctoline!bunica mea a murit dupa ce i s au legat acolo niste hemoroizi si i s a atins un vas de sange.
mai bine mergeti la sanador sau la spitalul colentina.
multa sanatate!
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monalac sa nu mearga la proctoline!bunica mea a murit dupa ce i s au legat acolo niste hemoroizi si i s a atins un vas de sange. mai bine mergeti la sanador sau la spitalul colentina. multa sanatate! Mami de Cris si Codrin Poze Cris Bebe Codrin |
multumesc pentru raspuns
michelle
bulinuta27 spune:
sotul meu face colonoscopiile la biomedica...la dr dan cristian. e foarte ok, se poarta foarte frumos, nedureros cat se poate.
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Iael spune:
Eu nu stiu cum putem avea siguranta ca endoscopul se tine atat cat trebuie in solutie intrucat fiind un instrument medical special nu se poate steriliza la autoclav si se tine intr-o solutie un anumit timp ,solutie care trebuie si schimbata .
Nu stiu daca toti asistentii au constiinta de a respecta protocolul .
Eu sunt foarte dezamagita de relatia medic-pacient in general .
Chiar si la clinicile particulare unde m-am adresat am observat ca medicii sunt la fel de expeditivi , se recomanda foarte multe investigatii si nu stiu daca intotdeauna sunt necesare ...
Pentru aceeasi problema daca te duci la un Spital de Stat nu se mai recomanda la fel de multe analize .
Cred ca o afectiune ar trebui investigata la fel indiferent unde te adresezi , de aceea nu mai stiu daca nu cumva medicina a devenit mai mult o afacere ..
XIO spune:
Iael, la ce investigatii te referi? CE ti-a fost recomandat la privat si nu la spital?
In privinta certitudinii, ti-am raspuns pe celalalt topic.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro