Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Roxana, imi pare bine ca v-ati simtit bine si ati avut un concediu reusit.
Legat de spectacole: in prima saptamana e beach party, in a doua saptamana e pool party, ma refer la zilele de joi. La pool party copii copii de la miniclub trebuiau sa puna niste lampioane in apa, dar la noi a plouat asa ca pool party s-a transformat practic intr-o petrecere la wunder bar in care copii nu aveau ce cauta, adica nu era interzis, dar cei mici nu aveau ce face acolo, iar animatorii aveau niste masti. PP ca la asta s-a referit cine a spus de bal mascat. Oarecum impropriu spus bal mascat. Noi am servit minisdico in fiecare seara. Spectacol cu copii e doar in prima vineri, in a doua vineri cica e guest show, dar noi nu am fost ca aveam copii cu febra, deci nu stiu ce e. Spectacolul pentru copii il aveau si inregistrat pe dvd, la vanzare. Fiul meu cel mare a fost elefantel. Din punctul nostru de vedere cel#351; mai frumos spectacol este I love my MTV sau I want my MTv, nu mai stiu cum ii zice exact, nu degeaba e ultimul din ciclul de 2 saptamani.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Eu am fost la kaliakra,( la superior ce-i drept), si mi s-a parut superb. Camera mai mult decat mare, un balcon imens cu sticla, superb, totul foarte curat, mancare excelenta. Nu stiu ce ar fi putut fi mai mult in anii din urma. Numai la capitolul ciorbe, care erau delicioase apropos, erau cate doua feluir la amiaza si doua feluri seara. Mancarea mi s-a parut delicioasa, gustoasa , proaspata si diversificata, fructe multe, pepene rosu, verde, grapfruit, kiwi, nectarine,portocale, pere, mere, cirese delicioase, banane, piersici, din belsug mereu. Chiar nu vad ce as putea reprosa. Pe langa multe feluri de mancare gatita, delicioasa, mai era un bucatar care facea gratare de pui si porc in fiecare seara, la fel deliciose. Legumele erau diverse si foarte proaspete, salate foarte bune, pestele nu lipsea, etc.

Chiar nu am vazut mancaruri care sa se repete sau mancare reciclata, cum am mai citit pe aici ca au vazut fetele pe la alte hoteluri.
Chiar ar fi pacat sa se vehiculeze ideea ca a fost nasol anul asta la Kaliakra, decat poate faptul ca s-a marit pretul, dar rabat la calitate eu nu am vazut, repet, nu stiu ce a fost in anii din urma, dar nu vad ce putea fi mai mult decat atat.

A fost primul an la noi la kaliakra, insa am fost impresionati. Pe langa mancarea de la Berlin Golden Beach, 4 stele, din Nisipuri, aceasta a fost net superioara, mult deasupra, super buna si diversificata.

Si inafara de Kaliakra si Flamingo, celelalte hoteluri pareau urate din afara, nerenovate, anoste,camerele pareau micute, ca cele construite pe vremea lui Ceausescu care sunt pe la noi.

Ca statiune, Albena mi s-a parut sub Nisipuri, insa hotelul a fost la inaltimea asteptarilor.

Intr-adevar la Kaliakra standard camerele erau micute, insa la superior sunt mai mult decat ok, foarte mari, dusul era chiar urias, o curatenie zilnica exemplara, prosoape albe imaculte, la fel si lenjeria, televizor LCD, lifurile erau farte mari si rapide, paturile foarte mari si comode, o priveliste deosebita, vedeam marea chiar stand in pat. Cam asta imi vine acum in minte.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Kya, ai pm. Mie mi-a placut Laguna Beach .

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

pentru cele care au fost in Albena, la KALIAKRA SUPERIOR, le rog sa imi spuna si mie prin ce agentii au fost.

multzam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu pe la agentiile unde am intrebat aveau stop sales la Kaliakra. Si stiu ca exista o agentie care a cumparat toate garantiile la Kaliakra pe vara asta. Deci doar acea agentie are locuri disponibile. Insa nimeni nu stie care este agentia

Mama lia Eu le-am trimis direct mail, si mi-au raspuns. De ce nu incerci asa, direct la receptie.

Pana la urma, considerand avantajul piscinei incalzite din interior (in eventualitatea in care ploua si nu am ce sa fac cu copilul), cred ca raman la Laguna Beach. Agentia mi-a spuns ca costa 104 euro pe noapte, iar hotelul mi-a raspuns direct si mi-a zis ca e 67 euro pe noapte. Asa ca... Hotel wins!

Intr-adevar Flamingo si Kaliakra par hoteluri bune, dar pentru o vacanta neplanificata, scoasa din palarie peste noapte si nebugetata sunt un pic cam scumpe.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

nu ma mai intereseaza sa merg la Kaliakra anul acesta, am fost acolo deja...intrebarea mea avea alt rost, am scris in alta postare deja....

ma intereseaza doar agentiile prin care au luat fetele bilete pentru KALIAKRA SUPERIOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Pentru MAMA LIA,eu am luat bilete la Kaliacra Superior prin agentia ALTOUR (functioneaza in cadrul agentiei Eurotravel TGV),am vazut expus pe peretii hotelului Kaliacra ca se numara printre agentiile direct colaboratoare alaturi de TUI si altele asemenea.E drept ca eu mi-am rezervat biletele din noiembrie 2008.

Mergi la inceput

danasonia, multumesc!!!
si daca ai facut rezervarea din 2008, cum ai facut cu banii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

wow...deci sunt oameni care stiu din nov 2008 ce fac in concediul din vara 2009...super...felicitari!

Noi anul asta am stat la "last minute offer" si am gasit ceva..sper eu ok. Sunny Beach - Hotel Planeta - All Inclusive
Reviwurile nu sunt numai de bine...dar eu sper sa fie ok, ca noi nu suntema asha de pretentiosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Aseara ne-am intors si noi din statiunea Sf.Constantin si Elena - hotel Azalia. M-am gandit sa postez cateva info. pt. cei interesati: hotelul este de 4 stele, pozitionat pe malul marii, toate camerele au vedere la mare, ce sa zic, locatie superba! Intrarea in mare cam abrupta, nisip fin, dar mai gaseai si mucuri de tigari si mizerii aruncate ici, colo. Sezlongurile si umbrelele au fost gratis pe plaja hotelului. Piscine si topogane cu apa gratis. Piscina interioara super! Camerele sunt mari, spatioase, am avut 2 paturi mari pe care le-am alaturat si ne-am lafait in ele + 1 fotoliu extensibil. Daca te indepartai insa de hotel totul era deplorabil. Statiunea este foarte nashpa, cred ca si Eforie Sud arata mult mai bine. Totul este mizerabil in jur: spatiul verde - cu gunoaie, balarii, mizerie! Ceva mai departe de hotel, prin zona hotelului Grand Varna era ceva mai bine, in rest nu m-a impresionat absolut nimic. Referitor la servicii, sunt plusuri si minusuri. Desi am dat spaga menajerei sa ne schimbe lenjeria zilnic n-a facut-o! Schimba insa toate prosoapele zilnic, dadea un pic cu aspiratorul prin camera si cu asta basta! WC-ul mirosea nashpa, pina si fetita mea (de 3 ani si 5 l) imi tot spunea ca nu-i place ca miroase. M-am apucat eu sa-l curat dar parca tot degeaba. Mancarea: in fiecare zi cam aceleasi feluri de mancare. Intrucat am avut probleme cu copilul, mi-a facut rosu in gat, nimic nu i-a placut. Pina si friptura era foarte sarata pt. gustul ei, supele aveau mult knorr si iar nu i-au placut, asa ca a trebuit sa ne ducem la supermarket si sa cumparam iaurturi, lapte, etc. Aveau insa fructe la discretie!
In concluzie, nu se compara cu un hotel de 4 stele din Turcia de exemplu. Nu pot sa spun ca a fost un concediu nereusit, pozitia hotelului pe malul marii si piscinele au facut toti banii.

Mergi la inceput