Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 17
ADA1974 spune:
MULTUMIM f. mult pt urarile de ieri. Nu am fost acasa, am fost la botezul nepotelului (e cu 2 luni si 10 zile mai mic decat Sophia), si apoi la curte langa Buc sa sarbatorim. O sa pun poze curand.
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ank si bb buna seara! remember me? us? something... de "spicuit" v-am mai "spicuit" putin "din umbra" dar nu am apucat sa mai scriu. mi s-a parut ca vorbesc cam singura pe aici ![]() , exceptand primirea care a fost ok, cateva contre la faza cu diversificarea si cam atat... la ultimele mesaje nimeni nu mi-a mai zis nimicva pup! ![]() ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009) |
Normal ca te mai tinem minte !!!

cat despre nebagatul in seama, parca ziceai ca nu ai apucat sa mai scrii deci ...
oricum daca iti faci si blog sa ne dai link-ul si noua

penru listuta trimite datele fetelor care sunt cu deschisul capitolelor:Ayla, Dodo pui, Simina_kin, Moonvas...
Sper ca ti-a trecut supararea virtuala

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
sirimie spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 sotul meu pozeaza botezul Simonei acum..noi nu ne-am mai dus din pacate pt k este prea cald si bebe doarme:( dar sper sa merg mai incolo la petrecere un pic cat sa ne cunoastem in persoana! |
Alin a fost nemaipomenit, a pozat tot timpul
. Cristina, sper sa ne intilnim cit de curind.| Citat: |
chiar vroiam s ava intreb ..voi faceti baita bebelului in fiecare zi?..k noi mai facem pauze cam la 3 zile..sau depinde..k daca suntem in vizita sau plecati undeva..sarim peste baita..stiu ca nu este nicio problema..dar multa lume ne-a zis k sa ii facem din 2 in 2 zile ca asa isi mai formeaza si bebe stratul lui de protectie..alti din contra..in fecare zi stass..k asa creste copilul..curatat..voi ce ziceti? |
incercam sa ii facem zilnic dar mai sarim cite o zi. pe vladut l-am spalat zilnic pina la 1 an.
dar pe cap il spalati zilnic? sau macar la fiecare baita? noi da..avem shampon cu gel de dus 2 in 1..si nu cred ca este concentratia de sampon asa mare incat sa-i dauneze? la fel..lumea zice ca pe cap sa-l spalam doar de 2 3 ori pe sapt..oricum nu in fiecare zi.. |
da, la fiecare baie
si pt spalat rufisoarele bebelului ce detergent folositi? acum avem teo baby..dar parca are un miros cam puternic..am mai folosit si un det cumparat de la sensiblue..nu-i mai stiu numele..asa la cutie si special pt bebiti.. am vrea sa gasim un detergent lichid..k asta praf nu prea se dizolva..desi pun mult mai putin decat scrie pe ambalaj..si spal cu apa calda.. balsam de bebiti folositi? este de la maxim sau ceva de genul..au si detergent dar este tot praf.. |
teo baby e bun. de fapt eu cred ca nu prea are importanta. folosim si balsam, cel pe care scrie senzitive e pentru bebelusi
noi am scapat in sfirsit de botez. dar sint obosita rau
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
cris_tinaus spune:
Salut fetili,
Revenim si noi azi dupa o super-zi, ieri, la iarba verde cu broasca, am fost la un lac aproape de Vladeasa si taaaare a fost bine, don`soara a dormit cum nu se poate mai bine si noi ne-am relaxat la max, pacat ca nu am putut face baie ca era cam rece apa.
Novus..ochii aia albastrii sunt mortali, si din cate vad eu domnisoara e cam tot timpul cu gura pana la urechi...
Leelo fff faine pozele facute de sotior
Noi spalam cu persil si fara balsam, tot din motive alergenice dar m-am gandit si eu sa trec pe lichid pe ca nu imi mai fac griji de dizolvare. Hainutele ei le pun tot separat si, cum spunea Ilinca, chiar si prosoapele, nu ca am fo noi jegosi dar na`.are timp in viata asta sa se intalneasca cu destule mizerii..plus ca se mai freaca si catelul de noi si mai umblam pe te-miri-unde.
Offf...gigelico..cred si eu ca te apuca plansul dupa ce ti-ai amintit de embrionul cu 5 celule
...eram si noi aproape sa apelam la fiv...noroc ca ne-a facut broscuta surpriza si a aparut de una singurica dupa multe
...ce ne face mai recunoscatori e ca am aflat ca avem mazarica dupa un tur al manastirilor in Moldova
am pus si linkul pt voturi...mersiiiii
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
cris_tinaus spune:
Am uitat de Florinela...platinatul seamana f bine cu tine, ma bucur ca ati revenit pe aici si sunteti mai ok cu papatul, din pacate stiu si eu cateva cazuri in care erau copiii mofturosi de la inceput si tot asa au mancat si mai tarziu...trebuie numai sa ai rabdare si sa nu fortezi copilul...e fiecare cu ritmul lui, vezi, unii iti tin capul mai bine, unora nu le place pe burta (ceea ce nu e cazul la broscuta mea, cum se trezeste cum e pe burta, cred ca ii place mai mult cum vede lumea asa)
www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei
Dodo-pui spune:
Ctis
te pandeam sa te votez
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
joanna27 spune:
Buna fetele!
Revin si eu nu dezertai dar am avut o saptamana nasoala rau..nu vreau sa va incarc si nici sa imi amintesc..principalul e ca a trecut.
Nu am apucat sa citesc decat ultimul capitol poate reusesc sa recuperez.
Malabei Doamne bine ca sa suteti bine ...nici nu vreau sa ma gandesc brrrrrrrrrrr ma scutura ffrigurile.
Gigilica pupa minunea de pitonas si din partea mea..
pt mamaica curajoasa.
Aris mersi de explicatii pt wrap ..dat nu pot sa il fac sa stea in nici o pozitie mai mult de 0 min..bine ca la saptaman care am avut-o nu ma mir...mai perseveram
Adee ce curaj pe tine mama sa pleci asa la drum lung .eu cu gineret-o nu ma pot duce nici 100 de km.
nora.
Vazut poze frumoase cu ghiocei mortali si mamici la fel..votat ce apucat.
Kilograme accept si eu de la cine are de dat ca n-am numa 45 la 1.70.
Parul ne cade la greu ..miercuri ma tund ca nu mai suport.
Hainele lui bb le spal cu ariel sau persil si pun cateodata si balsam..baita face zilnic iar pe cap..ca par e impropiu spus o data la 2 zile.De schimbat eu il schimb pe o masa normala care are burete si alizee si toate imi sunt la indemana ..nu plec de langa el.
Cam atat mi-am adus aminte.
Ps pupam Printesa Dintisor distractie placuta la mami si tati.
Poate evin la ora mea obisnuita adica dupa 12..
super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009) 
http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#
Kea spune:
anca, ce intrebasei in ultimele mesaje la care nu ti s-a raspuns?
daca vrei in lista, trimite mesaj la fetele de care spunea novus mai sus sau la mart.apr09, dar nu suferi din cauza asta, eu am vorbit singura
inca de la scutece, dar nu m-am trecut in lista pana nu demult, cand m-a tras Monavas de maneca sa trimit datele.
Joanna, 45 e putin, eu in perioadele de extrema slabanogeala aveam un 53 si sunt numai cu vreo 4-5 cm mai inalta ca tine. Copilul te solicita, ai nevoie de putere.
ilinca, eu inainte de bb aveam planul cu spalat hainele lui bb separat, dar socoteala din targ... Eu m-am dus intr-o zi la eco doppler si au hotarat sa ma interneze pe loc, aveam mai mult de o luna pana la termen, asa ca bagaj ioc. In fine, pana la urma am stat aproape o luna in spitale, timp in care sotul meu venea la mine/noi direct de la serviciu si pleca acasa pe la 9, cu plasa plina de tricouri, camasi de noapte si sutiene manjite cu lapte, plus cateva hainute ale copilului. Pana ajungea el acasa era deja foarte tarziu, mai mult de o masina nu reusea sa spele, asa ca le arunca pe toate la un loc. Niciodata, pantaloni, chiloti, haine de strada, prosoape, numai bluzele mele de casa in care bebe statea mai tot timpul cu nasul. Acum folosesc si eu ca ana dezinfectant de rufe, dar sotul uita sa puna. Si pentru ca am vazut dupa o luna ca bb n-a avut nimic din cauza asta, am continuat asa, numai cu bluzele de casa si cu dezinfectant. La cate haine are el de spalat, nici n-ar merita sa bag masina in priza.
Si de spalat spal cu detergent lichid, nimic special.
Intre timp am citit ca desi si detergentul poate da alergii, balsamul e mai periculos pt ca intra la ultima clatire si ramane in tesaturi. Nu stiu ce sa zic, eu nu-i simt lipsa.
florinela, cum e deschiderea pumnului? Trebuie sa urmaresti, poate face unele lucruri putin mai tarziu decat restul. Al meu e nascut cu o luna mai devreme de termen si am vazut ca fata de ce-i de o seama, are o intarziere de 2-3 saptamani, ca nu degeaba au stat ceilalti inca o luna in burtica. Al meu tine capul bine cand il punem pe umar sa ragaie si mai nou sa admire peisajul. Ridicat de manute si-l tine foarte bine cand e odihnit, daca e inainte de somn nu coopereaza. Eu cred ca l-a ajutat mult statul ala pe umar, ca-i distrag atentia diverse si tot vrea sa le vada... Am inteles ca pusul pe burta ajuta, dar la al meu nu-i place. Trebuie sa-l urmaresti atent si sa vezi daca ii stimulezi cumva, sau nu (si de fapt asta e cauza).
3 luni
sirimie spune:
am deschis din greseala o cutie nan fara lactoza, are cineva nevoie? trebuie consumata in 3 saptamini si noi nu avem nevoie, si nu imi vine sa o arunc
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Leeloo21 spune:
fetelor noi suntem la gratar in spatele bloculoui..k tiganii..desii nu suntem..oricum ju deranjam pe nimeni prin zona..bebe doarme..si am intrat repede sa vad ce mai afceti..chiar ca devii dependenta de forum o data ce ai intrat:) dar e o dependenta frumoasa!
multumesc de raspunsuri tuturor legate de cu ce spalati de baita de tot!
bebele meu incearca sa progreseze in a se ridica si el o data ce il trag eu de manute ca sa stea in fundulet..dar ca sa fiu sincera..nu prea se vede ca ar si vrea sa stea in fundulet..de 3 4 zile insa se intoarce calumea pe burtica..inapoi nu mai poate insa..si cand e pe burtica se taraste pana unde a vazut el ceva interesant apoi tipa dupa mami sa il puna pe spate iar..sau eventual in brate..k tare bine e:)
ank si bebe..frumos nume:) esti la spiru la arhitectura? k si eu sunt tot acolo anul 2 am terminat..trec anul..am 4 restante in toamna un proiect si pv-ul ca nesimtiti au trecut doar 10 studenti din an...sper sa te descurci si tu..banuiesc ca esti la spiru..k la mincu nu prea iti permiti sa ai si bebe si sa faci si facultatea..sper s amai vorbim! si bine ai venit..si mai posteaza o data intrebarile la care nu ti s-a raspuns..sunt sigura ca nu cu rea intentie! multa sanantate!
sabina simona..multumesc ink o data de increderea acordata sotului meu..sper s ane vedem sapt asa..in herastrau sau gismigiu..oricand dupa 6 sa va dam cd-urile!
a fost azi alin la o cununie..a zis k a fost minunat! se experimenteaza..pozele sunt iar superbe! o sa le adaug listei lui imediat cand mi le da sa le vad..k pana nu le alege el si le lucreaza un pic nu ma lasa sa le vad:P
multumesc fetelor pt aprecieri! si va astept la pozat oricand si oricunde::)
ma duc afara ca tare mi-e pofta d eun mic:)
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)