Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Am vazut ca majoritatea tufetelor spale hainutzele bb-ilor fara balsam. De ce?

Florinela, bine ai revenit.

De Mihaelacg nu stie nimeni nimic?

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

pentru mine e indispensabil balsamul..am eu un fix..folosesc tot de la ariel cand am..si cand nu mai am..lenor

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Fara balsam nu spal de ani...asa sunt convinsa ca nu ramane detergent in rufe.Nu am avut probleme niciodata nici cu Bodo nici acum cu Isabella
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

am votat dodo

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ank..daca vrei scrie te rog si cate kg a avut arald la nastere ,lungime, scor apgar, nastere normala sau cezariana

Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Dodo, votat

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Dodo, votat

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

lui Radu si pt tine

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Votat si eu pe Dodo la dolarei. Astept link de la petrean si Cris_tianus.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Gigelico, ne vedem diseara? Daca da, da PM/mail cu nr tau de tel. Stiu ca stai departe, asa ca zic sa vbim, sa nu intarzii. Ank si bb, vad ca si voi tot p-aci va plimbati, cand vedem si noi motata cu ochi albastri? Succes in lupta cu varicela!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gigelico, ne vedem diseara? Daca da, da PM/mail cu nr tau de tel. Stiu ca stai departe, asa ca zic sa vbim, sa nu intarzii. Ank si bb, vad ca si voi tot p-aci va plimbati, cand vedem si noi motata cu ochi albastri? Succes in lupta cu varicela!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Nu mai vin in seara asta...ca nu am cu ce...husbandu' a o berula si nu mai poate conduce trocariciul, asa ca...data viitoare cand venim acolo, te sun.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Oachei. Pana atunci poate mai pacalim si alte fete din grup :)

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, ma scuzati ca pun o asemenea intrebare, dar de ce spalati hainutele lu' bebe impreuna cu hainele voastre?...Adica nu stiu, mie bebelacii mi se par asa de puri, cum stau ei ori numa-n casa ori numa-n carucior, scoica etc. iar noi cu hainele noastre circulam in tot felul de locuri imputzite, stam la cate-o coada cu toti gozerii, mai mangaiem un maidanez, mai intram in localuri cu fumaraie, mai luam un troleu plin de crocobauri, nu stiu, nu mi se pare frumos sa amestecam hainutele lor delicate cu hainele noastre, am io asa un fix, poate n-am dreptate, ce sa fac, o mostenesc pe maica-mea. Nici prosoapele ei nu le spal veci cu alte prosoape, desi nu avem nici noi ciumperci, raie sau alte splendori, da' asa mi se pare mai sigur:)))
Florinela, ce scump e platinatu' si ce seamana cu tine! E un baietzel tare dragalas.
Io cu pusul in fund n-am de gand sa o zoresc pe Sophiphi, sper sa nu se grabeasca nici ea, am citit undeva ca nu e indicat sa stea in fund pana la 6 luni, ca nu e bine pentru organele genitale ale fetitzelor, habar n-am daca e o prostie sau ceva cu baza stiintifica, da' mai bine nu risc:))). In continuare nu-i place pe burta, daca o pun, ii pica bostanul in saltea si "rama" cu nasul acolo, nu-i face nicio placere. Eu am poze de cand aveam fix 3 luni stand pe burta in pelea goala (stiti voi, clasicele poze), cu capul tzantzosh de tot ridicat...da' ce sa fac daca Sophiphi nu vrea inca? Sau asteapta pana saptamana viitoare cand va avea si ea fix 3 luni...:). Cand o ridic de manute (mai rar, ca parca mi-e teama; ii fac schema asta cam o data pe saptamana) isi tine capul foarte bine, la fel cand o tin pe umar. Dar pe burtica nu vrea si pace!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput