Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 15
florinela79 spune:
http://community.webshots.com/user/florinela79
Am adaugat poze cu Cristi mai recente.Este vorba de o intalnire...vreau si eu,daca stabiliti ceva poate imi dati un PM....caq nu oprea am timp sa recuperez cu cititul.
Adee spune:
Eu spal hainele impreuna cu a noastre, cu Persil Sensitive, fara balsam si pun dubla clatire.
Nu mai stiu cine intreba daca purtam sutien in casa. Eu port tot timpul sutien, chiar si in casa, si cand dorm, insa am cateva mai lejere din bumbac. Nu vreau sa imi ajunga buricul intre tzitzi![]()
Mai sunt fete care alapteaza exclusiv ? Eu nu stiu ce sa fac pe caldurile astea, mi frica sa nu se deshidrateze Ariana, chiar daca mananca destul de des.
Si mai am o intrebare. Cand se poate ridica urmatorul nivel la carucior ? Cand iesim la plimbare Ariana tot in coate sta, ca sa vada si ea ce se petrece prin zona
O mai ridic cate 10 minute, timp in care este cu gura pana la urechi, dar parca mi se pare cam repede.
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adee Eu spal hainele impreuna cu a noastre, cu Persil Sensitive, fara balsam si pun dubla clatire. Nu mai stiu cine intreba daca purtam sutien in casa. Eu port tot timpul sutien, chiar si in casa, si cand dorm, insa am cateva mai lejere din bumbac. Nu vreau sa imi ajunga buricul intre tzitzi Mai sunt fete care alapteaza exclusiv ? Eu nu stiu ce sa fac pe caldurile astea, mi frica sa nu se deshidrateze Ariana, chiar daca mananca destul de des. Si mai am o intrebare. Cand se poate ridica urmatorul nivel la carucior ? Cand iesim la plimbare Ariana tot in coate sta, ca sa vada si ea ce se petrece prin zona purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze |
Super pozele realizate de "tati de Tudor".

Eu ii ridic spatarul de la carucior dar pt putin timp. Oricum Raru inca nu isi controleaza bine capul si nu pot sa il tin prea mult cu sparul ridicat.
Apropo, mai e vreun ghiocel atat de lenes ca Raru. Adica la 4 luni jumate sa nu isi controleze capul? Am si eu stresul meu. Si inca o intrebare tot despre dezvoltare. Ati incercat miscarea de a va ridica de manutze bebeii in sezut? Cand ii ridicati de manutze manifesta intentia de a-si ridica si capul si umerii de pe sol? Intreb asta tot raportandu-ma la Raru de care trag , scuzati-mi expresia deloc potrivita dar idea asta e, ca de un caine mor. Adica nu colaboreaza la aceasta miscare, nu isi incordeaza muschi gatului si cei de la ceafa.
Hai ca v-am naucit cu explicatiile.
Si inca ceva, are zile cand isi tine f bine capul (sau multumitor) si zile, ca astazi, cand ii joaca,, ca o margica. Nici cand il pun pe burta nu e mereu receptiv.
Eu alaptez exclusiv, doar ceai ii mai dau cu lingurita (sa zic vreo 10 lingurite pe zi) cand este atre cald. Cum se intampla in zilele astea, deoarece nu manca. Eu il pun la tzatza si suge cateva minute apoi se uita pe pereti, rade, altele de genul asta.
Bravo tie ca poti sa porti sutien. Eu m-am lasat de sportul asta ca muream de cald. Acu, cum mi-o fi norocul. Oricum incep sa arat ca baba aia din Animat Planet cu Divertis.
Raru, tziparul lui mami
Adee spune:
| citat din mesajul lui Floric Bravo tie ca poti sa porti sutien. Eu m-am lasat de sportul asta ca muream de cald. Acu, cum mi-o fi norocul. Oricum incep sa arat ca baba aia din Animat Planet cu Divertis. Raru, tziparul lui mami |

nici eu nu mai am multe
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
anamariame spune:
Saby, foarte frumoase pozele, superbe chiar, dar, vorba lui Leeloo, si materialul a fost de calitate
Floric, Eva isi tine capsorul destul de bine de pe la o luna, iar de vreo saptamana isi ridica capul si umerii cu jumatate de spate cand sta la orizontala. Daca o prind de manute sa o ajut, e cea mai fericita, iar cand ajunge in fundulet nu mai stie ce sa faca de fericire. Eu ma intreb ce fac in ritmul asta pana la 6 luni, cum o conving eu ca e prea mica sa se ridice?
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Floric spune:
| citat din mesajul lui anamariame Saby, foarte frumoase pozele, superbe chiar, dar, vorba lui Leeloo, si materialul a fost de calitate Floric, Eva isi tine capsorul destul de bine de pe la o luna, iar de vreo saptamana isi ridica capul si umerii cu jumatate de spate cand sta la orizontala. Daca o prind de manute sa o ajut, e cea mai fericita, iar cand ajunge in fundulet nu mai stie ce sa faca de fericire. Eu ma intreb ce fac in ritmul asta pana la 6 luni, cum o conving eu ca e prea mica sa se ridice? ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nu ai decat sa te bucuri ca e vioaie si grabita sa descopere lumea.

Raru, tziparul lui mami
ank si bb spune:
buna seara! 
remember me? us? something... ![]()
de "spicuit" v-am mai "spicuit" putin "din umbra" dar nu am apucat sa mai scriu.
mi s-a parut ca vorbesc cam singura pe aici 
, exceptand primirea care a fost ok, cateva contre la faza cu diversificarea si cam atat... la ultimele mesaje nimeni nu mi-a mai zis nimic
, pe listuta as fi si eu daca m-as scrie cu mana mea (dar mi-e mila de ecranul laptopului si nu mai pot derula pagina...) asa ca am zis ca mai incerc o data si daca nu e, nu e. ata ete. imi fac blog si-mi scriu acolo gandurile ![]()
am avut o perioada mai dificila, cand credeam ca varicela karinei a fost cea mai grea, s-a imbolnavit si tati, cu o forma fff severa, a doua zi i-au aparut si lui bebe cateva bubite... tati s-a izolat la socrelu' caci asa i-au zis aia de la babes, eu am ramas singura cu cei 2 copii acasa si nu puteam iesi din casa... karina plangea ca vrea afara ca abia incepuse si ea sa iasa iar in parc dupa boala... a mai venit mama de vreo 2 ori si atunci a plouat afara 

a fost cumplit!!!
aveam botezul programat pe 4 iulie si a trebuit sa-l amanam... am sunat toti invitatii, restaurantul, popa... am fumat 1 pachet in 5 ore 

si sper ca gata, acum suntem ok, si sper sa ramanem mult timp asa de acum inainte.
vorbeati de sesiune, si eu sunt teoretic studenta dar nu am mai vazut zidul facultatii de cand am nascut, piranha ma "mananca" de cate ori poate, oricat, oricum, oriunde, iar sesiunea nu m-a vazut la fata... sa vad ce voi face in toamna.. oricum, anul in voi repeta sigur, ca am pierdut 2 proiecte (sunt la arhitectura) care nu se pot reface asa ca voi fi iar anul 4... 
de spalat spal cu ariel, fara balsam, clatire normala, program lung, 60 de grade, arald nu are nici un fel de probleme decat cu tenul uneori, de la prea mult lapte pe falcute... 
vad ca vorbiti de intalneala, eu stau chiar langa IOR (cred ca sunt vecina cu monvas) in patele blocului nou belvedere, si de iesit ies seara in parc iar dimineata la un loc de joaca de la blocurile vecine unde e umbra, racoare si gasca lu' fi-mea. ![]()
asa ca votez si eu pt IOR ca tare e frumos si plin de locuri de joaca si nu numai.
apropo de vot, am dat si eu 2 voturi la ratusca dyanei si unul azi la dodo-pui. 
sutien port mai mereu, eu am observat de la karina ca daca am sanii in sutien sunt mai plini dimineata, poate e doar o inchipuire
dar cand dorm fara parca nu mai se strange atat lapte... si tare nu vreau sa-l intarc ca prea tatzo-adicted piranha mea si nu vreau sa ma risc.
ii merge f bine, s-a facut maricel: ieri la 3 luni jumate avea 6.7 kg (3.6 in plus de la iesirea din maternitate)
gigelica, m-ai emotionat mult!
esti o persoana foarte puternica, felicitari! eu nu stiu cat as fi putut sa fiu de tare in locul tau.
dintre fetele care au deja 2 copii (sau 3) si nu-si mai doresc inca unul, ati optat vreuna pt legare de trompe? eu ma tot strofoc cu asta de ceva timp, la inceput am vrut sterilet dar de cand am citit mai multe despre el m-am razgandit si cum SIGUR nu mai vreu nici eu nici sotul meu al 3-lea copil ma tot bate gandul sa fac operatia... dar vroiam sa discut inainte si cu cineva care a facut-o.
in marsupiu l-am pus doar o data, acum cateva zile si a fost nasol, nu i-a placut deloc, apoi a atipit, apoicand l-am scos dupa vreo ora mi s-a parut ca avea bulanasele strangulate de la marsupiu, o fi al meu mai dur, e de la chicco, nu stiu, dar nici nu-l mai pun a doua oara.. in brate sau in scoica si gata.
la carut am ridicat putin nivelul de cateva zile, nu se prea omoara cu pozitia ca tot nu vede mai nimic, in schimb, daca-l intorc cu capul unde in mod normal stau picioarele e taaaare fericit, ma vede si pe mine si se zgaieste si lateral sa vada orice. eu am chicco ct0.2, si nu are maner reversibil, iar pozitia copilului e cu fata spre lume, nu spre cel care impinge carutul.
in rest si al meu gangureste si mai ales chiuie la greu, plus ca moare de placere cand ii canti, mai ales "oac oac" si "omleta din oua de broasca
"
![]()
m-am intins ca o placinta
, sa-mi scot parleala pt atata pauza de posturi...![]()
am incarcat si poze noi, cu figuri mumoase, si zambete... a inceput sa faca cuceriri printre prietenele mele... le zambeste pana le topeste... 
http://picasaweb.google.ro/anca.costache
va pup!
ank, mamica de karina (28 decembrie 2005) & arald (2 aprilie 2009)
andiaroro spune:
anka-off! ce mai pb cu varicela asta...Anastasia cred ca a ratat-o ca nu a avut bubite si acum a trecut deja o luna de cand a avut frati-su...taica-su insa a scapat...cum mama lui nu-si mai aminteste, daca a facut sau nu, la vaccinat dr imediat cum am ajuns cu alex la el plin de bube.... daca te vaccinezi in primele zile in care intri in contact cu virusul, e eficient vaccinul...acum nu stim, daca vaccinul sau faptul ca a facut-o in copilarie a functionat, dar a stat linistit..daca ai facut-o si te vaccinezi pt ca nu stii, nu e nici o pb-o intepatura in +....Nu fii suparici
-grupul e mare, e normal sa existe si afinitati+in per asta toate suntem fara timp liber, cu capul in nori........eu sunt acum si uituca cronica.si cand scriu pe la grupul lui alex, unde ma conversez cu fetele de 4 ani, tot uit ce am de spus unora dintre ele...
IOr-amintiri...amintiri! cred ca-i parcul din Buc de care ma simt cel mai legata.
Nici eu nu o spal in fiec zi pe Anastasia-totul depinde de timp..Hainele: cu ale noastre si cu detergent obisnuit. Balsam nu folosesc, doar o solutie speciala dezinfectanta ce se pune ca un balsam, dar si asta numai cand mergem f mult cu metroul ca prea sunt toate natiile in Parisul asta si cine stie ce aduc fiecare
si nu suntem imunizati.
Saby-ati fost superbi
...
Noi ieri am fost la un restaurant si poi la un castel, unde am stat mult in curte sa se joace Alex cu prietena lui, iar Anastasia s-a simtit excelent sub un pom si a ras toate proviziile de lapte. ne-am mai si "soldat" nitel-rochite pentru la anu' ca pt acum are prea multe...ma duc sa-mi fac un ceai ca iar sunt singura ce bantuie prin casa. duminica frumoasa!
Dodo-pui spune:

La multi ani!
Antonia
si
Iulia,
bebeluse de IliesClara

Sutien nu port decat daca plec de acasa,ca-i un chin in mod normal sa-mi gasesc sutien care-mi sa-mi vina bine
...mai usor mi-ar fi sa merg la farmacie sa iau"alifie pt bube"![]()
Acum cu lapte imi plac si mie
si lui al meu husband![]()
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?
Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
petrean spune:
| citat din mesajul lui inapreda Am vazut ca majoritatea tufetelor spale hainutzele bb-ilor fara balsam. De ce? Florinela, bine ai revenit. De Mihaelacg nu stie nimeni nimic? Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09 Botez Ian Poze Bebe Ian camera bebe |
pentru mine e indispensabil balsamul..am eu un fix..folosesc tot de la ariel cand am..si cand nu mai am..lenor
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
produse naturale