Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gigelico, mersi pt reteta , o sa fac saptamana viitoare !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Citat:

Iar pe tine Chato, Aris si Dodo sa nu va aud cat de silfide sunteti sa ma apuca depresia. Sunt o purcicaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si am halit toata shaorma!

Dyana, o sa le rog pe prietenele mele sa voteze mutzunelul

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

gigelica ; vad ca mutzunel e pe primul loc; pupam toate fetele (de la FIV presupun, nu?)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Dyana...spre rusinea mea eu nu am intrat in discutie cu fetele d ela FIV...voi sunteti singura mea familie

Ma refer la prietenele mele...vreo 4 la numar, gravide, mamici sau viitoare mamicutze.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Gigelica, tu ai facut FIV? habar nu aveam. Noi eram programati pt FIV, dar Doamne Doamne a avut alte planuri. Luasem tot protocolul din Ungaria, recent l-am daruit uneo fete de pe forum. Am decis sa nu il vindem, desi nu ne dau banii afara din casa si am facut ceva eforturi atunci, dar banii erau deja dati, iar eu siu ce inseamna sa iti doresti enorm un copil si sa nu poti sa il ai. Da Doamne sa reuseasca toate fetele sa aiba parte de minuni!

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/61107RMValcea#

http://picasaweb.google.com/Ioana.sima/121507#

Pupici si noapte buna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Da Pisik, eu traiesc o minune...chiar daca e si interventie umana, povestea mea e clar una despre darul divin. Duoa aproape 3 ani de incercari, sperante ruinate, lacrimi si suferinta cumplita...eu ma resemnasem si ma pregateam sa demarez procedura de infiere a unui sufletel...apoi, am decis sa o incerc si pe asta, ca ultima sansa...si am simtit ca atunci e momentul si ca atunci si in acel fel voi ramane insarcinata. Doctorita imi spune "minunea medicala" si nu a crezut ca voi ramane insarcinata, ca voi tine sarcina sau ca voi aduce pe lume acest prunc...Dar Dumnezeu mi-a fost alaturi si pentru asta ii multumesc cu toata fiinta mea.

Acum plang de emotie, pentru ca simt atata fericire ca plutesc si parca nici oboseala sau durerea de genunchi nu ma deranjeaza si nu mi se par greu de suportat cand imi vad baietelul la pieptul meu.

VA IUBESC PE TOATE

Ma intreaba sotul de ce plang, i-am zis ca de la monitor...imi lacrimeaza ochii...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ACUM UN AN......

gigelica ia uite ce am gasit euuuuuuuuuuuuuuuuu; m-am emotionat rau de tot cand ziceai ca ai 2 lenesuti
Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Ieri am sunat si mi-au spus ca s-au fertilizat, dar azi cand am sunat mi-au zis ca sunt foarte lenesi,ca doar unul s-a divizat si are doar 2 celule,iar celalalt a ramas cu 1.Maine ma duc pentru embrio transfer.
Exista printre voi norocoase care au trecut prin situatii similare si acum sunt mamici?
Am nevoie de o raza de speranta. Ma chinui de 3 ani si e primul FIV...sau ma rog, prima tentativa.
Credeti ca sunt sanse sa raman insarcinata si cu lenesutzii aia 2?

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Multumesc mult. Pana la urma mi-au pus doar o floricica (adica un embrionutz cu 5 celule) caci celalalt nu a vrut sa se divida deloc.
Am speranta si credinta. Imi doresc sa traiesc o minune :)
Bafta tuturor.

HI HI embrionut cu 5 celule... acuma ditamai pitonasul pupacios

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Acum plang in hohote!

Ce surpriza mi-ai facut...ce emotii am avut eu sa recitesc ce am scris atunci...offf, da, am crezut ca se va intampla minunea...iar azi o traiesc.

Iti multumesc din suflet, prietena draga

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Mi-a fost dor de voi, imi iertati greselile de scris...din graba.
Victoras al meu mananca ca o vrabiuta(laun moment dat nu mai lua in greutate de 2 saptamani...asa ca i-am bagat si laptele praf)...dar se dezvolta bine este vioi, jucaus, ii canta la mami: "ai ai, aaaaa".....mananca pe toane.

Speram ca dupa diversificare sa luam mai bine si sa recuperam...mi-a dat si fier 4 piacturi / zi....si recomandare sa stam cu picorusele la soare dimineata si seara.

Crede ca o sa am un copil cu mofturici si toane la mancare....speram sa asimilam mai bine vit.D3 cat stam la mamaie la aer.
In rest aici e mult mai ok, avem un parc mareeeeeeeee si racoros, multe mamici cu bebici cu care ne intalnim si vb...este altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Vad ca vreti sa o punem de o intalnire. Ma bag si eu, insa trebuie sa duc fetitza cu mine ca a terorizat-o pe mama si pe taica-so si o zis ca nu mai sta nici unu cu ea, daca nu sunt eu prin zona. Ii fffff mamoasa, si daca trece maxim o jumate de ora si nu ma vede se pune pe urlat; sau daca i foame, atunci ii jaleee; asa urla de toata se face mov

Am fost ieri la munte, la cabana, sa vedem cum se comporta Ariana, si se pare ca ia placut f mult. Sa comportat exact ca si acasa, acelasi program de somn si papa.Mai rau ii cu drumul, pt ca nu suporta sa fie legata si in masina este fff cald, chiar daca merge aerul conditionat pe 1. Asa ca urmatoarea iesire va fi pe mai multe zile

Apropo de concediu; prima data am zis ca mergem de la 1 septembrie la noi la mare, dar dupa ce am facut un calcul si am studiat conditiile (plus ce am vazut la tv...nu stiu daca ati vazut reportajul in care intr-un restaurant se foloseau chiloti in loc de prosop de bucatarie) am hotarat sa mergem in Bulgaria. Imi este putin frica de drum, pt ca sotul nu are carnet si eu trebuie sa si conduc si sa si alaptez, dar cumva ne descurcam.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

kea..multumim nici la noi nu a stat tudor in marsupiu de la inceput..a fost marait prima data..si l-am tinut doar 5 min..apoi 10 min..si din ce in ce mai mult..si cand vad ca se foieste bag manutele in marsupiu si il ridic un pic..ma gandesc ca poate il deranjaze pe la bijuterii..si apoi iar sta bine..incearca si cu fata la lume..poate ii place mai mult asa..tudor sta in ambele pozitii acum la 4 luni..dar cand l-am pus pe la 2 luni..saracutul era caputul lui k o mingiuca.stanga dreapta..:P..insa acum e f puternic baietelul meu

gigelik..m-am emotionat si eu foarte tare cand am citit reactia ta..intradevar copii sunt o minune..si cred ca in cazul tau..minunea de dubla! felicitari mami!

florinela..sper sa pape victor bine incontinuare! se face el mare stai fara grija!

adee..va descurcati cu siguranta..pauze multe si totul o sa fie ok..poate plecati pe timp de noapte k atunci nu alaptezi asa des..

inca mai incarc poze..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Ayla, Dodo, Ilinca...

Monnvass...in seara asta ne plimbaram prin IOR...e superb parcul, dar are doar o amarata de terasa unde nu ai loc de ...

Ma duc la grupul FIV-oaselor...sa le rog sa voteze mutzunelul nostru.

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

am pus poze frumoase de tati!
http://good-times.webshots.com/album/573596517kteHYH

le gasiti de acum incolo si la semnatura!

multumim sabina, simona si olga pt incredere

ma duc la nani

o noapte linistita va doresc!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetelor multumim tare mult de aprecieri, ne-am cam fastacit
Legat de baita, da si noi ii facem in fiecare seara inclusic pe cap caci par nu prea are dar tare rau transpira, iar hainutele le spal cu sano senzitiv fara balsam si cu clatire dubla.
Azi am fost la un botez la curte. A dormit Maia mea in doua reprize si a fost tare cumintica ( ceea ce se intampla cam rar). Dar cand am ajuns acasa a inceput circul. Sa vedeti ce s-a intamplat....dupa baita i-am dat biberonul cu 30 ml laptica antiregurgitare cum ii dau de obicei si dupa ce credeti nu a mai vrut sub nici o forma sa suga de la mine cu toate ca urla de foame. Este prima oara cand se intampla sa nu mai vrea sanul, a trebuit sa o stropesc pur si simplu cu jetul in gurita ca sa o fac sa suga si dupa 5 min a adormit. Eu sper sa fi fost doar foarte obosita si in toane si sa nu inceapa sa-mi respinga sanul din cauza biberonului.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

Mergi la inceput