Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Florinela, bine ai revenit. Cum mai papa Victoras?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
inapreda spune:
Am vazut ca majoritatea tufetelor spale hainutzele bb-ilor fara balsam. De ce?
Florinela, bine ai revenit.
De Mihaelacg nu stie nimeni nimic?
Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09
Botez Ian
Poze
Bebe Ian
camera bebe
pisigri spune:
Eu spal hainele colorate cu Dero normal, hainele albe cu Dero alb-dalb; balsam folosesc lenor sensitive (ala alb, cu o mama cu bebe pe eticheta) si la fel, incarc masina cam pe jumate. Nu am avut nici o problema cu alergii. Cind face caca pe linga pampers pun haina in vanish (si uneori tot nu ies petele ca lumea decit dupa doua spalari, nu stiu ce caca poate sa faca Pisilinca mea...).
Baie facem in fiecare seara la 7-7.30; masajul il mai sarim uneori daca e prea flaminda, sau il mai facem fara legatura cu baia, in timpul zilei...Pe cap nu o spal cu sampon decit la 2-3 zile
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Leeloo21 spune:
multumesc de raspunsuri..dupa ce terminam detergentul teo baby..o sa trecem si noi pe ariel cred..sau persil..o sa vedem..persil folosim pt hainele noastre..eu le pun de 4 ori la clatit:P..cred ca sunt tare disperata:P..si cu toate astea..daca face bebe kkitu pe langa panpers la noi se duce la spalare din prima..ce-i drept..il curat eu in qveta inainte..k nu bag masina imediat cum a murdarit bebe o rufa si daca la s sa treaca o zi doua..miroase urat..nu mai zic k se face hainita de ..nu mai merge purtata..si legat de sucul de morcovi..spal bavetelele murdare imediat dupa ce i-am dat bebelului de mana cu sapun lichid cu aloe vera si se ia imediat..cu alt sapun nu se ia chiar de tot..
pun la semnaturica acum poze alese de tati pt as-si face reclama prin intermediul meu..va voi invita sa le vedeti..
eu ma inscriu pt iesirea din herastrau impreuna cu pisik..dar daca va strangeti mai multe pt ior..merg sia colo..numai k acolo..doar dimineata si doar in we..k altfel e prea aglomerat si drumul prea lung..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
Kea spune:
Leeloo, eu nu-i fac baie zilnic. Aici nici nu se recomanda decat de 1-2 ori pe saptamanabaia generala, se recomanda zilnic sa-l stergi pe corp, unde face pliuri, stii tu. Soacra-mea era tare contrariata ca nu-i facem zilnic, dar de cand i-am aratat in 3 carti diferite (primite de la ginecolog, de la farmacie si de la maternitate) ca scrie acelasi lucru (e vorba de sugari, da?), vad ca nu mai spune nimic. Stiu ca si in alte tari occidentale e la fel (Manu zicea ca asistenta s-a mirat ca-l spala zilnic, parca si chato zicea ca nici ea nu-i face zilnic baita). Iti spun drept ca atatia oameni cu probleme dermatologice am vazut aici, ca n-or fi ajuns ei la concluzia asta degeaba. In plus eu chiar nu vreau sa risc, pt ca sotul meu are si el pielea sensibila, nu vreau sa-i trimit de mana la dermatolog. Pe considerentul asta am si renuntat la balsam. Nu stiu daca a asta a ajutat la ceva, dar sotul meu nu mai are asa des probleme. Pt ca pe Keutu il spal numai de 2 ori pe saptamana, il spal si pe cap, ca nu pot sa zic ca-l spal pe par.
3 luni
Kea spune:
Ca am vazut-o pr Leeloo cu marsupiu in poze (esti tare frumoasa
), mi-am amintit ca vroiam sa va intreb daca copiii vostri au acceptat de la inceput sa stea in el sau nu. I-am luat si noi si plangeee!!! Acum sunt in mare dilema, nu stiu daca sa-l dau inapoi sau sa il tin tragand speranta ca l-o accepta candva.
A si cu votatul, eu votez zilnic, dar uit pe cine am votat si pe cine nu. Cum imi dau seama?
3 luni
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Iar pe tine Chato, Aris si Dodo sa nu va aud cat de silfide sunteti sa ma apuca depresia. Sunt o purcicaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Si am halit toata shaorma !Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
Gigelico,

vreau si eu shaorma 
sau macar reteta !!!Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
[/quote]
Pai nu am zis ca am halit-o pe toata?

Iata reteta:
- cumparat lipii din supermarket;
- prajit cartofi;
- taiat cubuletze mici de piept de pui si prajite in cratita de teflon cu putin unt;
- facut salata de varza cu otet, ulei, sare si piper...toate dupa gustul fiecaruia;
- taiat felioare de castraveciori murati de vara;
- pregatit mujdei de usturoi cu smantana.
Mai intai iei lipia, o incalzesti 10 secunde in cuptorul cu microunde, o pui pe o farfurie intinsa, o ungi cu mujdei si cu ketchup, pui cartofi, ii presari cu aceleasi sosuri, pui carnita, iar sosuri, varza, castravetii...o rulezi si...POFTA BUNA
.Merge cu o berula
rece...Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel gigelica, pupat dragonasa pt tine, pupi si tu pitonasu pt noi? ![]() ![]() Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Pupat...de mai am putin si il tocesc...io sunt o super-mega-extra
Sper sa fie si puiutzul pupacios...acum sta cumintel si nu protesteaza cand il pupacesc si il alint.

Gigelica(Lucia),mami de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
Kea spune:
Tot eu
!
Am uitat sa-i multumesc dianei si lui anamariame pt raspuns.
Mababei, ce joasa e marginea, numai 6 cm!!! Bine ca e puiul bine!
3 luni

!
Izia, 23 mars 2009