Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

In sfarsit apuc sa intru sa ca salut si sa va urez cele bune!

Noi ne-am intors la mama dupa vacin,care a decurs cu bine, suntem bine, ne-a trecut la diversificare, suc de mere cereale la masa de seara pana la 5 luni avem supe sucuri si carnita.

Saby si baietelul meu a fost botezat tot de Parintele Mariana, foarte frumoase pozele si voi deasemenea.
Va pup avem fomica...sper sa mai intru pe sera...........si sa si recuperez.
Ayl;a fetele multumesc de urarile de La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

In legatura cu intalneala... nush cum iesiti voi in parc, noi dimineata suntem pe la 8-8,30 afara (e asa liniste in parc, bancile sunt libereeee) si la 11 suntem inapoi, iar seara ohoooo, dupa 19 si stam pana pe la 20,30, ca dup-aia baita si nani. Dar daca e rost de vreo intalneala mai umblam la program.

Io propun parcul Titan (IOR, oficialmente numit Al. I. Cuza) care a fost amenajat de curand - inca nu s-au terminat lucrarile -, e mare, are si cateva terase unde ne-am putea aseza pt un suc/o bere fara alcool... Pentru fetele care au si copii mai mari sunt o gramada de locuri de joaca, parcari cacalau in jurul parcului. Si nu-l laud numai fiindca stau aproape Daca vreti intr-o dupa-amiaza, pe la 18.30? Punct de reper: biserica de lemn de vizavi de Posta Titan.

Maine?

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Leeloo, nu ratez baita in nicio seara! Cred ca i-ar fi greu sa adoarma fara. Acum, cand e cald, il spal pe cap in fiecare seara, ca transpira saracul. Cand s-o racori poate mai sarim spalatul pe cap, dar baita nu. Ce, noi nu facem dus in fiecare seara?
Rufele le spal cu detergent obisnuit (Ariel), fara balsam. Nu dau clatire dubla, dar pun cam juma' de masina de rufe.
Cat despre examene, am suferit pana la sfarsitul lui iunie si o sa sufar in septembrie, speram, cu folos. Succese, e greu sa fii si mamica si studioasa, dar uite ca se poate!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Sophia Maria , Antonio Gabriel

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

LA MULTI ANI si de la noi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

saby ma bucur ca iti plac pozele...a avut sotul si material de calitate

multumim de apreciei..la adresa pozelor!

a venit alin si de la botezul monicai..bebe de simona..sunt poze superbe si acolo!

plecam afara!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Leeloo, gand la gand...Am spalat astazi hainele tziparului si mi-a venit intrebarea Cu ce spalati voi? In primele 3 luni am folosit si eu teo Baby insa nu mi-a placut cum spala, parca mai degraba nu le spala. Si acum folosesc Ariel dar le clatesc si dupa ce le clateste masina sa simt eu la mana ca sunt curate (fara detergent). Balsam pun uneori.

In alta oridne de idei...Mababei...brrrr...Dumnezeu sa iti pazeasca puiul sa nu stai cu stres o viata intrega, si mai ales cand stii ca puteai evita. Eu masa de infasat nu stiu daca am folosit-o de 5 ori in acest scop. Pe motivul ca imi era mai la indemana sa il "operez" pe pat.

Tufetele, vb Ilincai, azi am observat ceva straniu in kkutu lui Raru. Nici nu stiu cum sa explic. Hai sa vedem...erau ca niste fire de ata, dar sigur nu era ata. Ce poate sa elimine el din burtica? Ca erau multe. NU pot sa imi explic ce sa fie. Sper ca m-am facut inteleasa.

Inca o intrebare pt cele care inca mai alaptati. Voi purtati sutien in casa? Ca sa nu se lase sanii, cu scopul asta.

Plec afara ca nu mai e chip cu Tziparul. Va pup.

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui saby

Am reusit sa pun si eu cateva poze de la botez/cununie. Mie imi plac foarte mult, sunt facute de sotul lui Leeloo pe care il recomand cu toata caldura, au iesit niste poze superbe.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

frumoaselor !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Eu am folosit Dermalin de la sensiblu, dar de vreo luna jumate folosesc Dalin lichid. Ma speriasem ca auzisem ca e alergenic, dar vad ca a fost ok.

Noi facem baita in fiecare seara, doar daca e vreun eveniment si intarziem sarim peste. Si spalam si caputul, vorba lui Monnvas, acum e cald si transpira tare.

Monnvas, parcul Titan e f f departe de noi, dar o sa incercam sa ne vedem intr-o seara de week-end, nu maine ca serbam bebelina (desi ziua ei e pe 20, maine fiind week-end sunt mai liberi si nasii), dar tare as vrea sa ne vedem. In cel mai rau caz, daca nu apucam, ne vedem cand vin hainutele

Propun si eu intalnire in Hersatrau, fie dimineata, intre 9:30-max 13:00, fie seara dupa 18:00, in zona Rotii mari. In afara de Leeloo se mai inscrie cineva?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Tufetele, vb Ilincai, azi am observat ceva straniu in kkutu lui Raru. Nici nu stiu cum sa explic. Hai sa vedem...erau ca niste fire de ata, dar sigur nu era ata. Ce poate sa elimine el din burtica? Ca erau multe. NU pot sa imi explic ce sa fie. Sper ca m-am facut inteleasa.

Inca o intrebare pt cele care inca mai alaptati. Voi purtati sutien in casa? Ca sa nu se lase sanii, cu scopul asta.

Plec afara ca nu mai e chip cu Tziparul. Va pup.

Raru, tziparul lui mami

Firele de ata in kk la noi au fost par de bebe dupa constatarea asta am tuns-o si acum nu mai prea apar

Sutien nu port nici pe afara d-apai in casa, pur si simplu nu il suport acum

Hainutele lui bebelina si eu le spal cu Ariel,Persil (ce e la promotie ) si fara balsam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu de foarte multi ani folosesc doar ariel lichid..si sunt foarte multumita.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar

POZE

produse naturale

Mergi la inceput