Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(34)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Al meu e nascut cu o luna mai devreme de termen si am vazut ca fata de ce-i de o seama, are o intarziere de 2-3 saptamani, ca nu degeaba au stat ceilalti inca o luna in burtica. Al meu tine capul bine cand il punem pe umar sa ragaie si mai nou sa admire peisajul. Ridicat de manute si-l tine foarte bine cand e odihnit, daca e inainte de somn nu coopereaza. Eu cred ca l-a ajutat mult statul ala pe umar, ca-i distrag atentia diverse si tot vrea sa le vada... Am inteles ca pusul pe burta ajuta, dar la al meu nu-i place. Trebuie sa-l urmaresti atent si sa vezi daca ii stimulezi cumva, sau nu (si de fapt asta e cauza).

Keutu cheliutu 3 luni

Aseara am citit si eu pe net, undeva pe la sfatl medicului despre copilul prematur, varsta cronologica si varsta corectata (diferenta dintre momentul nasterii si termenul la care ar fi trebuit sa se nasca bebelul). Si uite asa mai m-am linistit cu capul si alte achizitii. Adica, Raru este nascut cam cu 3 sapt inainte de termen si uite ca se cunoaste. Dar oricum spune in acel articol ca ac diferenta se recupereaza in timp pana la 2 ani. Si lui Raru ii place din ce in ce mai mult pe umar si intr-adevar cand il tin asa isi controleaza mai bine capul. Si pe burta ii place si daca nu e obosit isi mentine pozitia "poponete iesit din vizuina" cateva minute (2-3).

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Buna fetele!
Revin si eu nu dezertai dar am avut o saptamana nasoala rau..nu vreau sa va incarc si nici sa imi amintesc..principalul e ca a trecut.
Nu am apucat sa citesc decat ultimul capitol poate reusesc sa recuperez.
Malabei Doamne bine ca sa suteti bine ...nici nu vreau sa ma gandesc brrrrrrrrrrr ma scutura ffrigurile.
Gigilica pupa minunea de pitonas si din partea mea.. pt mamaica curajoasa.
Aris mersi de explicatii pt wrap ..dat nu pot sa il fac sa stea in nici o pozitie mai mult de 0 min..bine ca la saptaman care am avut-o nu ma mir...mai perseveram
Adee ce curaj pe tine mama sa pleci asa la drum lung .eu cu gineret-o nu ma pot duce nici 100 de km. nora.
Vazut poze frumoase cu ghiocei mortali si mamici la fel..votat ce apucat.
Kilograme accept si eu de la cine are de dat ca n-am numa 45 la 1.70.
Parul ne cade la greu ..miercuri ma tund ca nu mai suport.
Hainele lui bb le spal cu ariel sau persil si pun cateodata si balsam..baita face zilnic iar pe cap..ca par e impropiu spus o data la 2 zile.De schimbat eu il schimb pe o masa normala care are burete si alizee si toate imi sunt la indemana ..nu plec de langa el.
Cam atat mi-am adus aminte.
Ps pupam Printesa Dintisor distractie placuta la mami si tati.
Poate evin la ora mea obisnuita adica dupa 12..

super obosita de berbecut plangacios DARIUS ANDREI (27.03.2009)

http://picasaweb.google.com/mart.apr09/Darius#

Cuscra, hai ca dau eu de la mine ceva kilograme Mie mi-au ramas numa 3 kg in plus dupa sarcina, dar tot sunt multe. Abia astept sa ma fugaresc cu Ariana sa mai scada fundu

Pupam pe ginerica si ne rugam pt el sa fie mai cumintel, sa o lase pe mami sa se odihneasca

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

am pus si linkul pt voturi...mersiiiii

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei

Cristina, mami de Ana - 30 martie 2009

Poze broscuta harnicuta

votat, dolareii

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Holaaaaaaa tufetele,

Sint tare vesela si fara somn. De plictiseala (week-ebd-ul asta se sarbatoresc "Zilele Bistritei si in oras e o forfota enervanta de nedescris!)ne-am dus la Cluj sa bem cafea. La 22 ne-am intors. Ai mei au venit la noi sa stea cu Ian care a fost super rasfatat. Ridea in hohote si facea show in centrul de activitati cind am intrat noi in casa. Ne-am mai jucat apoi, o jumatate de ora si acum face nani-nani. Desi mi-am jurat ca nu-i mai cumpar hainite ca are nspe mii, nu m-am putut abtine si i-am mai luat o gramada de la Z. Voua va place magazinul asta? Eu sint innebunita dupa el. Chatonel, acolo "la voi" cum sint Z-urile? Ca si pret ma refer. Nu stii niste magazine online cu kestii dragutze care sa livreze si in Romania? Multu' Si a-propos de frantuzoaice, oare ce o mai fi facind Danonique cu cei 3 puiutzi ai ei?

Tare titi pozele de tati de Tudor. Imi placi Leeloo ca iti promovezi sotzu'

Florinela ma bucur ca reusesti sa intri din nou si ca bebelusul tau frumos e pe calea cea buna.

Ank nesuparacioasa bine ai revenit. Sa nu mai pleci

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Votat si eu pe Dodo la dolarei. Astept link de la petrean si Cris_tianus.

Gigelica(Lucia),mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Va salut de pe meleaguri bucovinene . Raportam un bebe mult mai mancacios decat de obicei, probabil de la schimbarea de aer

Am votat si eu pentru Dodo. Daca vad si link de la Bogdana si Cris_tianus, votez si acolo.

Noi spalam hainutele lui bebe separat, cu detergent de-al nostru, la 40 grade.

Ank, nu te supara, si mie mi se mai intampla sa ma simt nebagata in seama, dar nu ma las

MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ank, tocmai vazui si pozele; ai niste copii superbi. Sa iti aduca numai fericire.

Gina mami de bebe titi Ian - 23.03.09

Botez Ian

Poze

Bebe Ian

camera bebe

Mergi la inceput

Citat:

www.dolarei.com/Cristina-Hiticas_6031.html" target="_blank">Votati si dolareii mei

Poze broscuta harnicuta

Votat

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Salut fetili,

Novus..ochii aia albastrii sunt mortali, si din cate vad eu domnisoara e cam tot timpul cu gura pana la urechi...

Poze broscuta harnicuta

exact asa, mai nou rade numai cand ne vede

votat

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

p

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Parul ne cade la greu ..miercuri ma tund ca nu mai suport.

Joanna

Si mie a inceput sa-mi cada parul....

Dar nu vreau sa renunt la alaptat pana la 1 an, sper sa pot, iar diversificarea o mai aman pana la 6 luni, nu i-am mai dat nici suculet de morcov.

(09.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna fetele!

Ank, bine ai revenit

Petra, ce frumoooos, Bucovina. Eu am fost acolo in burta la mama si apoi toata copilaria cu bunicii la Vatra Dornei, ce amintiri frumoase

Si fata mea face progrese peste progrese, dar tot un pic mai tarziu decat aud la restul, ea fiind nascuta cu fix 1 luna mai devreme. Adica de intors se intoarce de cateva zile, iar azi a descoperit ridicatul si statul in fundulet. Cam nasol, pt ca numa asa ar sta. Daca Ilinca zice ca nu e bine, o sa o mai temperez inca o luna, dar e tare bataioasa de acuma, se zvarcoleste rau, vrea sa plece din brate, patut, carut, scaun, de oriunde, zici ca acu se ridica si o ia la picior

Fetele, daca tot a deschis Leeloo subiectul, o sa pun si eu pozici facute de al meu sotior, care face si el fotografie de eveniment, are state un pic mai vechi (nu foarte vechi) si face pozici dragute. Sa nu se inteleaga ca vrem sa ii facem competitie lui tati de Tudor, departe gandul, Leeloo, dar asa, sa ne aludam si noi
Si daca tot incepem sa ne vedem in parc, poate ne intalnim si in 4 (pardon 6) o data, sa faca si domnii fotografi schimb de experiente.

Stiu ca s-a mai scris de mii de ori, dar isi mai face cineva mila si de mine sa imi spuna cum pot pune la semnatura un link cu un cuvant, cum aveti voi "poze" de ex.?
Mercic

Maine facem 5 luni

Pupici

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput