Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 19
Caprioara spune:
Dr_anca, sanatate Sarei!
Eu am un copil mega plangacios azi
si sunt deja varza
.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
mai multe poze cu ratuste
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate
Gini75 spune:
La multi ani Sara, multa sanatate!
Diarux, multumesc pentru poezioara.
Ankalaura, felicitari pentru acte si bineinteles pentru prima conversatie cu Erika!
Atb-ule felicitari, felicitari!
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Azi a fost o zi greaaaaaaa!! Miruna a urlat intr-una si din orice, chiar si din lucruri la care alta data nu-si manifesta supararea (de ex. cand ii spun sa nu puna mana pe ceva, chestii de-astea...) Chiar si acum, desi e rupta de somn nu poate adormi. Adoarme cateva secunde si se incordeaza, se screme si urla scurt, nu plange.
Is epuizata, terminata si mi-e mila de ea. Eu cred ca sunt cele 2 masele de jos care stau sa iasa de ceva vreme, sa vreun puseu intarziat...cine stie...
Oricum, ca azi nu cred ca a mai facut vreodata, se agata de picioarele mele si efectiv plangea si urla pana nu mai avea aer. Numai in casa - a se citi ca in casa e fratele meu si nu-l place - ca afara e un deliciu si o scumpete...
Na ca de cateva minute nu mai maraie...keep my fingers crossed...
Am recuperat si eu la poze frumoase, cu pepenasi estivali plimbareti si jucausi!
Unul mai frumos ca altul!
Trimit mesajul cu vaicareala mea si revin cu recuperatul.
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
SunSmile spune:
Botinelschi, uf, am fost weekendul trecut la Tl, nu mai venim pana de Sf Marie. Acum ne vom opri la o plimbare pe faleza, o pizza si-o cafea, la Cta si ne gandeam sa va bifam...ca zisa Ralu ca sunteti obiectiv turistic
. Distractie frumoasa la mot si da, musai sa vedeti acvariul (zise io care n-am fost:)))
Iri pe site-ul cu articole de petrecere ai incercat? Eu de acolo i-am luat prin iarna bestiei o palarioara in forma de albina. Succes la pregatiri!
Cuscri daaa, am vazut! Si au si costumase de marinar identice, al maimutei fiind cu rochita, hehehe. E un bestial Filipan, are o mocuta expresivaaaa. Si voi sunteti tineri si frumosi!
Dara sa va fie de bine concediul! Ma bucur din suflet ca v-ati simtit bine si ca Denisa s-a acomodat perfect! Vazut pozicile, e o dulceata ochioasa voastra!
Multumim si noi de comentarii!
Anca multa sanatate Sarucai! Uof. O sa citesc si povestea zambetului vostru!
Caprisoru ce-ati mai rezolvat cu bushitul? Pare rau ca e Ilincu' intors pe dos!
Ma doare juma de cap...de bun ce e:)...si am niste zileeeee la job, o frumusete!
Va pup
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Caprioara spune:
Mai fetelor, am calculat si maine se fac 28 de zile de la um. Deci trebe sa vina urmatoarea. Cred ca de aia e asa agitat Ilincu
. Si io am un pui de spm.
Sunisor, am gasit pe net o firma care se ocupa de recuperate date, bit consulting ii zice. Trebe sa ajungem cu cardul la ei, cred joi, sa ne faca un diagnostic. Sper din tot sufletul sa le putem recupera.
Dara, bine ati revenit
!
Teck, concediu placut
!
Mai nene, dar urlaaaaa in continu de 1 ora, si nu o pot potoli
. Trimit ca nu mai pot sta.
pup you all,
In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
estrella80 spune:
Seara buna!!
Intru rapid sa urez La multi ani!!!! pepenasilor carora nu le-am putut spune la timpul potrivit dar si celor care sunt nascuti in saptamana asta, intrucat noi plecam maine dimineata la mare. Am vazut ca si Tecky merge cu Raluca, ca si Anka e deja acolo, dar din pacate eu nu mai am net acolo si nici nu am numarul ei ca poate ne vedeam, faceam o scurta intalneala la mare. Oricum, am numarul Ankai si o voi suna pe ea.
si sa va gasesc cu bine la intoarcere!!
Caprioara spune:
Mai nene, acum am reusit sa o adorm. Sa va zic cum: i-am pus la laptop Muppets
. Intai Manahmanah si s-a oprit din urlat, apoi altele, si dupa vreo 6 cantecele a adormit
.
Dia, vad va si voi aveti probleme in seara asta. A adormit fata?
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
monalac spune:
am reusit sa citesc tot,dar nu prea am tp sa scriu..hai sa vedem ce am retinut
aa,mai intai sa va zic de codrin,e ok,n a mai facut febra si nici scaune dese n a mai avut,deci am facut bine ca nu i am dat antibioticul.la stomac l am reglat cu enterolactis,e m mai bun decat biotics.cea mai buna mi se pare ecoflorina,dar nu stiu daca ii pot da la varsta asta,dar la cris face minuni.
a invatat sa l strige pe cris''nene'' si pe cumnata mea'ana'.
TIBERICA,BINE AI REVENIT!MAI POVESTESTE NE DESPRE KARI!
DIDI ,am vazut o pe aida in poze,e o dulceata.si codrin face la fel,cand il cert se duce si se da cu capul,azi eram afara si s a asezat in 4 labe pe ciment ca sa dea cu capul de asfalt.cris n a facut niciodata asa,codrin e mai razboinic
am vazut o in poze si pe THEA DE SUN,printesa lui tati,CU BATUL MAGIC..e o papusica si in unele poze mi se pare ca seamana putin cu codrin.sun,felicitari pt atestat!
KIMMY,am vazut o pe timeea grasunica,frumusica si dulcica!ma bucur ca plecati la mare si stai linistita ca nu te judeca nimeni,ca nu de asta suntem aici
si mie mi a reprosat mama ca ma plang ca n am bani,dar ca am fost la mare,dar ea nu poate sa inteleaga ca m am dus pt copii,din moment ce ea s a pus intotdeauna pe ea pe primul loc.o sa detaliez eu cand am tp.
CAPRI,am vazut o pe ilinca tunsa,e o dulceata.si matei la fel,cum s a descurcat in cls 1?
TURTU,ma bucur ca ai reprimit slujba si ca poti sta si cu mara.e bine ca mananca,codrin a devenit f mofturos.mai pune ne poze.
DARA,Bine ai revenit!am vazut poze cu denisa si cu voi,sunteti o familie frumoasa!
TECKY,distractie placuta la mare!si timp frumos!
mai sunt m de scris,am vazut toate pozele,dar se foieste codi,cred ca vrea lapte.
violeta29 spune:
Salutare!Mai intai La multi ani Ilincutelor pentru ieri, si La multi ani tuturor celor ce poarta numele sfantului Ilie.La multi ani Sara, sa cresti mare si frumoasa!

Noi am avut ieri si azi doua zile pliiine de peripetii.Ieri Alexandra a reusit sa cada cu tot cu tricicleta
Ne-am oprit si noi sa ne racorim cu o braga si am parcat tricicleta chiar in fata noastra.Ei bine cat am intins mana dupa pahar, copilul asta al meu care are mancarici in fund a vazut o sacosa taaaare interesanta in mana la o tanti care era la rand la braga si s-a intins dupa ea ,dupa ce mai intai a dat ambele picioare pe o parte a tricicletei ca sa ajunga mai bine si uite asa s-a duc jos.Nu va spun ca mi-a stat inima, imi tremurau si mainile si picioare, nici nu-mi amintesc cum am ridicat-o de jos, norocul meu a fost ca tricicleta s-a oprit in supotul unei mese care era mai inaltut putin si ea nu a patit absolut nimic datorita cercului ala de protectie.Ne-am speriat rau de tot si eu si sotul, de-acum trebuie s afim mai vigilenti ca uite asa doamne fereste dadea cu capul de asfalt si cine stie ce iesea din asta.Bine ca am scapat doar cu sperietura.
Nu mai spun ca am avut doua zile de cosmar, cu un copil ultra mega iritat , plangacios, mofturos,nedormicios, nemancacios
Pur si simplu m-a terminat.In seara asta am reusit cu chiu cu vai sa ma uit in gura ei si cu siguranta iese, sau a iesit deja o masea in partea de jos, si sper din tot sufletul ca asta a fost motivul ca altfel ma impusc.In seara asta parca s-a mai potolit putin , a papat si niste supa de rosii si o bucatica d epepene, asta dupa ce ieri si azi nu mancase decat lapte de la san si mozolise la un covrig.
Si fiindca au fost doua zile greleeee, in seara asta am avut si o bucurie:mai intai am castigat un bax(24 doze) de bergenbier, inca nu-mi revin din soc, e prima data in viata mea cand castig ceva, ca nici la loz in plic n-am bafta de obicei, iar in al doilea rand fratele meu, care tot activeaza pe un site de pariuri sportive a castigat de acolo patru premii constand in patru telefoane , si cum el nu foloseste atatea ne-a dat si noua doua.Sunt codate in orange din pacate iar noi avem abonamente la vodafone, dar le decodam ,nu-i bai.M-am bucurat ca un copil, parca a fost craciunul azi la mine!
SUN, felicitari pentru diploma
Si Alexandra inca isi suge degetele de la picioare![]()
TURTURICA, bine ai revenit, felicitari pentru noul job si spor la proiectul bebe 2
MONI_OR, doamne, ce sperietura ati tras, si tocmai la aniversare, offf.Felicitari pentru Luca cel mergaret
YAEL, distractie placuta!
BOTI, insanatosire grabnica gargaritei
TIBERICA, bine ai revenit
PICA, daca ii chemi de la 18 e prea tarziu?Sau daca i-ai scurta putin programul lui Sebi si i-ai chema de la 17?
TEKY, distractie placuta la mare
ELIZACLARA, felicitari pentru filip cel mergaret!Sa va fie d ebine concediul!
DARA, sa va fie de bine concediul
ESTRELLA, distractie placuta
DIA, off, si voi cu maselele?Pupici
CAPRIOARA, si la mine a fost jale mare cand mi-a venit CM-ul.Popate o fi si vreo masea ceva si la voi?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)