Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)
Raspunsuri - Pagina 18
bujo spune:
Ce tare, acu am vazut pozele nu nor-mea si vad ca are aceeasi atractie pt beri nedesfacute ca Filip. Nu degeaba sunt luati.
bujo mami de Filip
AnnaBaby spune:
Mama Boti, ce lista completa si organizata ai intocmit! Chiar ai carat toate alea dupa tine?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ElizaClara Diana noi am fost cu masina si am dormit o noapte la bunica sotului, la Rosiori. Daca hotaram sa mai mergem inca o data vom dormi o noapte la Pitesti si la intoarcere tot in zona respectiva. Noi plecam in asa fel incat sa prindem cele 2 reprize de somn ale copilului si i-am luat ceva jucarii noi, a stat cumintel in masina, l-am mai luat in brate, l-am mai lasat sa stea pe bancheta, sa se fataie si nu am avut probleme. Filip a implinit 11 luni astazi, e doar putin mai mare decat Andrei. Nu v-ati gandit si la Croatia? Noi acum nu stim daca sa mergem tot la Marea Neagra sau sa incercam Croatia. Gally parca l-ai descris pe Filip cu plictiseala la masa. Nu stiam ce sa mai fac sa manance copilul, am incercat sa ii dam mancare afara, tinandu-l in carucior si lasandu-i si jucarii cu care sa se joace. Acum sta in scaunul de masa sa mance o parte din masa, iar apoi il las pe jos si ii mai dau cateva lingurite. Lui Filip nu i-am mai dat lapte la pranz decat ca si completare daca nu manca ce aveam pregatit. Poti sa incerci sa ii pui niste cereale in biberon, apoi eventual sa ii dai cereale cu lingurita si sa se obisnuiasca cu o idea de masa solida. Nu prea am idei, poate mamicile mai experimentate au solutii mai bune. Eliza, mami de Filip David |
Eliza merci de informatii si noi planuim sa mergem tot cu masina dar sa plecam spre seara si sa mergem noaptea cand speram ca doarme
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
moni_or spune:
SARA DE DR-ANCA
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!
TECKY, distractie placuta in concediu!
PICA, si Luca are orar asemanator, eu am chemat de la 18 invitatii, nu poti sa-i chemi atunci? Ca nu mai e nici asa cald, iar copiii care au un somn de dupa-masa si l-au facut, e numai bine. Ca oricum, nu e nunta sa tina pana dimineata...
SUN, si la noi picioarele sunt delicioase, chiar si cand sunt in sandale!(bine, in general pantofii sunt mult mai gustosi decat mancarea pt. Luca). Luca a inceput destul de tarziu sa-si bage picioarele in gura si eu tot asteptam, ca citeam aici pe forum si vedeam poze cu bebei cu picioare in gura si al meu nimic. Ei, acum recupereaza pt. cat nu si le-a bagat cand era mic. Da mie mi se pare tare distractiv si acum ![]()
Ma duc sa ma delectez cu poze, ca inteleg ca sunt multe noi.
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
iriss27 spune:
Salutare la toata gasca pepenoasa!
Am o idee de party mai nastrusnica pt aniversarea de 1 an a lui Dav, vreau sa il imbrac in BONDAREL, am gasit antenute si aripi si cred ca o sa transform un body, o sa ii pun niste dungi negre. Problema mea e ca nu gasesc pe nicaieri obiecte de petrecere cu tema ablnineasca. Daca gasiti pe undeva, va rog din suflet sa-mi ziceti si mie. Ma gandeam ca poate gasesc servetele si restul sa le iau galbene si gata ... Dar nu am gasit absolut deloc 
Aveti vreo idee pe unde sa umblu sa gasesc ceva in tema??
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
boticelina spune:
Sunisor sunt la Tulcea tot weekendul, ii iau motul finutului meu
Dar voi n-aveti drum pe-acolo? Va fac invitati de onoare
Plecam sambata dimineata si stam si duminica ca vreau sa ducem pruncii la acvariul ala nou si misto 
AnnaB da, am luat tot ce-i acolo mai putin lighenasul ca totusi mergeam in case de oameni nu la hotel si m-am gandit ca oi gasi io un lighenas pe-acolo... Dar in spital a fost de aur lighenasul... Oricum io sunt genul care pot sa-ti impachetez un sifonier intr-o geanta de voiaj, vreau sa zic ca nici nu erau extrem de mari bagajele. Erau grele insa ![]()
Iriss am io niste clipsuri cu albinute si ciupercute, daca vrei ti le trimit, le fac poza sa vezi daca te coafeaza... Am mai vazut in carrefour fata de masa de hartie (la sul) cu albinute si floricele, parca si niste baloane in forma de albinuta, din alea umplute cu heliu... Ai mai putea sa faci niste aperitive dragute pe tema flori/albine, cred ca pe culinar e un topic cu sandvisuri si aperitive haoiase pentru copii. Oricum, important e sa prinda ideea, nu tre sa fie tot bondaros...
Pica mie imi place tricicleta mai mult. Si masina e cool si va avea sigur succes dar nu acum. Frate-meu le-a luat copiilor scutere electrice acum 2 ani (nepotica avea 2,5 ani) si inca mai sunt iubite si calarite. Si am mai vazut la un copchil in cartier un trike super fain, o sa caut link sa-ti arat, stai ca pe un chopper pe el si taticul copilului a zis ca-i si mai usor si mai fun de pedalat la el decat la o tricicleta clasica...
Diana de ce nu va duceti la mare cu trenul? Intentionati sa va plimbati mult? Ca io tre sa zic ca oricat m-ar ingrozi pe mine trenurile, a fost super ok pt copil. Am avut pat, a dormit ca acasa, am putut sa tropaim prin tren daca se mai plictisea... Voi sunteti si cuplu, luati o cuseta doar pt voi si va doare la basca...
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
Sunny, Aidel isi ia destul de des picioarele in brate, dar efectiv in gura destul de rar ii ajung. Poate prin nas uneori...
Bujo, vazut poze cu Filip pasionat de bere
. Baiat mare, ce mai! Si ce tort frumos! 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Ralu79 spune:
Ola ola!
La multi ani Sara! Sa ai o copilarie fericita!
Doamne Moni prin ce sperietura ati trecut! Bine ca e bine puiul. Pupam mergaciosul cucuiat
Boti- imi pare tare rau ca e Garga bolnavioara
fetele
Tecky- concediu placut
Sun-
ca m-ai bagat in seama![]()
Ma duc sa vad ce poze indecente a pus Boti pe-acolo![]()
Pupicei tuturor
dara_d spune:
Am revenit din concediu am pus cateva poze pe picassa restul mai incolo cadn o sa am timp, a fost superb, denisa s-a simtit bestial , a papat si a facut baie si plimbari pe nisip,i-a placut in grecia, apoi am fost la munte in bulgaria la borovets si a fosr bine ca s-a racorit dupa caldura de la mare.S-a comportat mai bine decat ne asteptam, avem un copil minunat si indragostit de mare.
I-am serbat ziua in grecia am avut tort si sampanie , o sa pun poze.
Acum nu am timp ca suntem in pregatiri de petrecere de 1 an si rupt turta, care va fi pe 1 aug asa ca nu cred ca pot recupera tot ce s-a scris si nu am timp sa intru prea des.
PUPICI MULTI DE LA NOI SI SA STITI CA NU V-AM UITAT PEPENASI SI MAMICI.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
dr_anca spune:
Buna seara!
Multumesc de urari fetelor
cu foc!
Azi am tot stat dupa Sara ca ne-a facut o surpriza cam neplacuta: febra. Si ideea e ca scade cam o ora sdupa Nurofen si apoi iar o ia
Maine aveam programare la vaccin care va ramane control de 1 an si nu stiu ce ma fac cu vaccinul ca e ultima sapt. a dr ca intra in concediul de maternitate. A picat cam prost pentru noi sarcina ei 
Ma gandeam ca incheiem frumos socotelile ca vreau sa o mut pe Sara la alt medic ca dr naste in sept. mai sta macar 2 luni acasa si se face iarna cand revine
Cam aiurea sa fac vaccin la dr noua fara sa o cunosc sper sa gasesc o solutie maine.
Pica noi venim in perioada 19-22 sept. si cum sotul meu va fi ocupat chiar ar fi frumos sa ne vedem la o "barfa" mica. Eu i-as invita tot asa pe la 17.30 pana sosesc se trezeste si Sebi. La noi au sosit la 17 ca Sara cam pana atunci doarme dar sambata s-a trezit mai devreme si am asteptat sa sosesca invitatii impreuna.
Am reusit sa scriu si eu povestea nasterii dupa un an alaturi de cel mai minunat copil care putea sa mi-l daruiasca Dumnezeu, ca doar e al meu 
toata
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008