Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Boti sar`na pentru raspunsul promt si complet.Tare haios ai descris continutul bagajului tau

Pica exact la fel are si Timea programul de somn,si ma bucur ca l-ai impartasit,ca deja ma cam panicasem ca doarme prea mult a mea .Greu de multumit toata lumea,chiar nu stiu ce sa zic,eu as fi tentata sa zic sa vina de la 5-6...,ca pe la 12 ar fi prea cald chiar de ai amenaja umbrele si piscinuta

Tiberica wellcome back ,mai zi cate ceva de Karinuta ,nu pui ceva poze sa o vedem si noi cat de mare s-a facut?

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Pica mie imi place tricicleta,si se pare ca o poate folosi destul de mult timp

Tecky distractie placuta la mare,sa aveti parte de vreme frumoasa,si sa-i placa la Ralu balaceala .Si eu deja abia asteeeept sa o vad fugind prin nisip pe Timi

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

La multi ani pepenasilor care au aniversat un anisor in ultimile doua saptamani!

Noi ne-am intors de la mare de cateva zile si deja ne gandim sa mergem din nou! La mare ne-am intalnit din intamplare cu Pica si Sebi. Cred ca Pica a fost destul de socata sa ma auda intreband: el e Sebi, nu?

Filip a facut primii pasi acum 2 saptamani, iar de 2 zile a inceput sa mearga destul de binisor. La mare a fost destul de cumintel, nu prea a mancat, dar cel putin a dormit foarte bine. Ne facea program de stat in camera de la ora 8 seara, iar acasa adoarme mult mai tarziu.

Am si eu o intrebare, mai e vreun pepenas care sa manance doar piure bine pasat? Lui Filip trebuie sa ii fac si acum piure-uri la blender, altfel nu mananca. Ce ii dau in manuta, molfaie si in mare mare scuipa, nu e interesat sa mance bucatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Moni, Sun, Capri, Biri, multumim pentru aprecieri si raspunsuri

Am pus si eu in sfarsit poze noi! Dupa ce mi-am facut timp sa le mai sortez, ca avem multe rau.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

ELIZA CLARA fetita mea refuza fructele daca nu le blenduiesc, in rest mananca biscuiti, covrigi fara probleme. Legumele le mananca pasate, astea ii plac.

Este vreun pepenas care bea lapte si la pranz?
La noi meniul e c-am asa:
5-6: 200-230 ml lapte
10-11: fructe cu iaurt/cereale+rontaie un biscuitel sau covrig
12-13: 150-180 ml lapte
16-17:legume cu carne/ou/peste
19:iaurtel simplu sau cu cereale(nu intotdeauna)
21-22: 180-210 ml lapte
Mananca numai daca are o ocupatie interesanta, daca nu-i convine ceva zboara totul in jurul ei.Si se plictiseste teribil de repede,mereu trebuie sa schimb,deja nu m-ai am idei.

Vreau sa inlocuiec laptele de la pranz cu altceva, dar nu vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

PICA tricicleta imi place mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElizaClara

La multi ani pepenasilor care au aniversat un anisor in ultimile doua saptamani!

Noi ne-am intors de la mare de cateva zile si deja ne gandim sa mergem din nou! La mare ne-am intalnit din intamplare cu Pica si Sebi. Cred ca Pica a fost destul de socata sa ma auda intreband: el e Sebi, nu?

Filip a facut primii pasi acum 2 saptamani, iar de 2 zile a inceput sa mearga destul de binisor. La mare a fost destul de cumintel, nu prea a mancat, dar cel putin a dormit foarte bine. Ne facea program de stat in camera de la ora 8 seara, iar acasa adoarme mult mai tarziu.

Am si eu o intrebare, mai e vreun pepenas care sa manance doar piure bine pasat? Lui Filip trebuie sa ii fac si acum piure-uri la blender, altfel nu mananca. Ce ii dau in manuta, molfaie si in mare mare scuipa, nu e interesat sa mance bucatele.

Eliza, mami de Filip David

Scuze ca ma bag asa , dar citind la voi am vazut ca ati fost la mare si noi mergem peste 3 sapt si mi-e groaza de drumul lung de la Timisoara.Voi cum ati mers?Cu masina?Cum a fost pentru Filip?
Si apropo de intrebare si Andrei papa inca totul pasat si are si el 10 luni jumate nu stiu exact cat are Filip.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Diana noi am fost cu masina si am dormit o noapte la bunica sotului, la Rosiori. Daca hotaram sa mai mergem inca o data vom dormi o noapte la Pitesti si la intoarcere tot in zona respectiva. Noi plecam in asa fel incat sa prindem cele 2 reprize de somn ale copilului si i-am luat ceva jucarii noi, a stat cumintel in masina, l-am mai luat in brate, l-am mai lasat sa stea pe bancheta, sa se fataie si nu am avut probleme. Filip a implinit 11 luni astazi, e doar putin mai mare decat Andrei. Nu v-ati gandit si la Croatia? Noi acum nu stim daca sa mergem tot la Marea Neagra sau sa incercam Croatia.

Gally parca l-ai descris pe Filip cu plictiseala la masa. Nu stiam ce sa mai fac sa manance copilul, am incercat sa ii dam mancare afara, tinandu-l in carucior si lasandu-i si jucarii cu care sa se joace. Acum sta in scaunul de masa sa mance o parte din masa, iar apoi il las pe jos si ii mai dau cateva lingurite. Lui Filip nu i-am mai dat lapte la pranz decat ca si completare daca nu manca ce aveam pregatit. Poti sa incerci sa ii pui niste cereale in biberon, apoi eventual sa ii dai cereale cu lingurita si sa se obisnuiasca cu o idea de masa solida. Nu prea am idei, poate mamicile mai experimentate au solutii mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele

Bun revenit Boticelu si multa sanatate Gargaritei frumoase! Buna listuta si priceputa mamica esti, parol. Sambata sunteti prin Cta? (pot sa te sun adica?)

Bun revenit Tiberica! Ma bucur ca fetele sunt bine si ati petrecut frumos. Poze cu minunile tale nu ne arati si noua?

Iza aici nu cred ca te judeca nimeni. Este si normal si frumos sa mergeti in concediu. Si benefic pt toti 3, asa ca distractie frumoasa!

Dia mai aveti putin, felicitari pt bucatarie. Abia astept sa mai vad poze cu Mirunica, careia ii spun bravo pt inceputul de "sa mancam singurica".

Turtu, ieri am uitat sa-ti raspund (poate pt ca nu sunt neaparat in tema). Din cate stiu eu, apartamentele in blocurile vechi, au ajuns chiar si la 60% din pret; cele noi insa, nu stiu cum stau, desi am auzit ca si ele s-au mai ieftinit. Daca aveti lichiditati si dorinta de a investi, cred ca merita sa va interesati mai "apasat", mai ales anul acesta!

Birinoichisu, ai dreptate, MARE...cel putin in cazul nostru. Date fiind aceste neputinte, ne uitam asiduu dupa case in diverse orase ale Europei:). Ma bucur ca ai avut curajul sa te plangi la directiune...normalul este cel "reclamat" de tine! cat despre imitat, oooh da, inca de la varsta asta o fac (eu ii spun T " hai ma fugi de aici" cand ma cearta ea, drept urmare, "hai ma" este o expresie uzuala a ei). Poze cu cei doi smecherasi cand mai vedem si noi?

Pica e foarte frumoasa tricicleta, eu am vazut-o la copilul unor colegi. Cu masinuta as zice ca e cam devreme dar eu stiu...Iar la party poti face invitatiile pe la 4-5 si cred ca va incadrati cumva! Succes si distractie placuta!

Misha distractie suuuper placuta la mare si balaceala la max Ralucutei! Si apoi, relaxare placuta in 2, pentru voi!

Eliza ce faza tare, cu intalnirea:). Cu mancarea nu-ti face probleme, va veni si momentul in care va fi pregatit sa pape si bucatele. (se spune ca atunci incep si mofturile...uneori e asa, uneori nu). Anyway, Filip e un copil absolut ok, nu e nici o graba sa pape bucatici! Bravo pentru mersul biped si la inca o lunita pana la primul anisor!

Am si eu o intrebare. Copiii vostri isi mai baga picioarele:) in gura? A mea face lucrul asta de la 4 luni si 3 sapt si acum, la 13 luni +, inca baga toata laba piciorului in gurita si-si suge cu mare spor degetele. (evident, uneori, dar totusi).

Cu mersul si mancarea si dormitul si orice altceva, eu as spune sa nu va faceti griji. E perioada in care isi formeaza diverse automatisme. (fi'mea, desi merge f bine, are mii de momente cand vrea de manuta si basta. acu ce sa-i fac daca ea vrea sa ma stie acolo? stau acolo si-n genunchi si 13 mii de ore, daca asta e nevoia ei). Pepenasii nostri sunt niste copilasi absolut adorabili si absolut "in grafic" cu toate cele. (si graficul asta e suficient de relativ). Mie imi plac toti si nu ma mai satur sa-i privesc in poze!

Gally de ce nu incerci sa-i dai ceva solid in loc de lapte? Poate ceva usor, gen budincute cu lapte si stafide sau gris cu lapte, etc. O sa manance Xenia si fara distractie continua...sau asa sper!:)

Vazut Aidelul, nush daca pt ca am avut intalniri mai dese cu ea, dar mi-e realmente draga teribil de tare! Si e asa desteapta si rapida si zambareata si jucausa, hehe...;vazut si Xenia, tunsa cu breton asa, la plimbare pe la munte...tare e frumusica si ochioasa!

Va pup cu drag! O seara faina!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am pus si io poze, finally:D

bujo mami de Filip

Mergi la inceput