Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mona, ma bucur ca e mai bine baietul. Cica am terminat cu bine cls I . FB de sus pana jos . Dar cine mai stie daca e chiar asa? Acum vad ca se dau FB-urile astea, asa, la totzi . Asa ca nu stiu ce sa cred... Cat e de bun el la scoala, adica, in comparatie cu colegii. Stiu sigur doar ca e neastamparat .

Tiberica, bine ai revenit ! Poze???

Nu mai stiu cine m-a intrebat cum am tuns-o pe Ilinca, scuze . Dar raspund acum: dupa masa, ea fiind in scaunul de masa . Dar ce am facut eu nu e tuns, neica ! I-am taiat firele lungi de la ceafa si i-am scurtat si nivelat un pic bretonul, care era cam shui, de la taiatul motului. A ramas in varful capului cu o parte de par mai scurt. Asa s-a nimerit cand i-a luat nashul moatza . Dar nu-i bai, o sa creasca! Si nu se observa rau...

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pica, votez cu tricicleta . Petrecerea mi se pare ok sa o incepi pe la un 17:30.

pup you,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 136

Mergi la inceput