Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza'

am intrat sa-i zic lu atb ca la bistrita ieri a fost urat si azi e soareeee asa ca poate iesim azi la verde, sotul este liber cica e sarbatoare si astia acuma dau liber la orice sarbatoare....

violeta multumesc de voturi! da...cu aa si eu am fost surprinsa chiar acum de dimineatza ii spuneam sotului ca initial eu numisem pozele astf si adminii mi-au pus aa probabil de la initialele numelui meu...habar nu am, oricum nu conteaza

acuma am si eu ocupatie cu ratustele astea

baietii au fost matinali astazi...asa ca am o cafea scurta.

mona, ingrozitor ce povestesti tu acolo, imi pare rau de asa parintii...am si eu o prietena a carui sot a avut o copilarie de groaza...eu il admir sincer pe omul asta, cum si-a refacut viata dupa astfel de cosmaruri...

va si revin, acum aud un pui mic care scartzaie...

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetele!
Va mutumesc tuturor pt raspunsurile cu bautul din canita cu cioc! Chiar m-am linistit, ma gandeam ca numai ea nu poate sa bea asa. O sa incerc si varianta cu paiul, la ea nu ma gandisem ca mi se pare mai grea decat cea cu ciocul,dar o sa vedem.

Tecky spor la calcat si la impachetat pt mare!
Mona intr-adevar suna tare rau ce povestesti tu din copilaria ta, imi pare rau...

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

neata...

Noi suntem la strabunici azi ( bunicii mei )..

AM vazut si eu in sfarsit aseara toate pozele ( sau cel putin asa sper), am last si comentariile de rigoare la ele...

CApri, foarte frumoasa Ilincuta cu noua ei tunsoare. Dar cum ai reusit sa o tunzi?? Mihaita nu sta locului o clipa ..

Mona, imi pare rau. EU nu inteleg de ce astfel de oameni mai fac copii, daca tot sunt egoisti si nu vor sa se implice deloc in cresterea si educatia copiilor.

Vio, la mine tot scade nr de voturi si , de aceea , ma gandeam ca probabil ai un nr anume de voturi ce treubiesc intrunite.Votat si azi

Atb, sa se plimbe sanatos NIck cu tricicleta!

Maitreyi, sa va fie d ebine plimbareala..

Misha, unde mergeti la mare?

Noi vrem sa mai evadam 1 sapt in august , dar de data asta la munte si am avea 3 optiuni: Sirnea, Bazna sau Durau. Sa vedem la care ne vom opri...

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,

Ce bine e sa pot scrie si la ore din astea, asa "matinale":). Astazi avem decernarea diplomelor, asa ca mai am o ora de huzureala si tzop pe forum. Da' las' ca o iau de la capat de maine:)

In primul rand, La multi ani Ilincutelor noastre si tuturor celor ce-si searbeaza ziua numelui astazi!

Adriana felicitari, sarcina usoara si un bebelus sanatos tun!

Felicitari Ankule pt certificate, bravo!

Mona multa sanatate lui Codi! Cu nunta, huh, daca nu aveti o camera unde sa-i poti lasa dormind, supravegheati de cineva de incredere, nu vad cum sa poti sta toata noaptea la nunta! Sunt convinsa ca vei gasi cea mai buna solutie pt voi. Noi avem pantalonasi si scurti si 3 sferturi si nu mi se pare deplasat deloc sa-l lasi si in body maieu (T a cazut sambata in fantana arteziana, in fund, si drept urmare, pana s-a uscat, a stat in pampers si tricou simplu, pe terasa, pe faleza. Aia e). Intre intepaturi stiu ca e o perioada de 30 zile, parca!

De baut, T bea dintr-un biberon nuk cu manere si tetina max sau dintr-o canuta gerber, cu ciocul de silicon si 3 gaurele. Se mai uda, da. Si iubeste sa bea direct din pahar/cana dar inca nu stapaneste tehnica perfect si mai dam si pe noi.

Capri, in Ro nu stiu daca exista un centru de image recovery dar stiu ca, in functie de gravitatea damage-ului, poti recupera cate ceva cu un softulet (cei de la sundisk au asa ceva si D a zis ca noi avem un asa soft si vi-l putem da voua, daca vreti).

Apa eu nu i-am fiert-o/incalzit-o niciodata ci a baut dorna alba direct din sticla, si simpla si la facutul laptelui. Iaurtul i-l dau de la frigider, da, si n-a patit nimic vreodata (eu cred ca oricum copiii nu racesc de la apa rece sau curent, asa cum nici femeile nu racesc la ovare de la stat pe gresie dar nah, mostenirile "e" grele).

Tricicleta avem si noi, nu neaparat cea mai draguta dar aia e. Ii place de placut, are si melodii (dar cine-i pune baterie:)).....dar prefera tot carutul, ceea ce ma bucura, caci si eu il prefer pe el decat sa imping de-un batz. (nah, stiu, sunt mai comoda).

Zau, am citit tot dar sunt convinsa ca nu am si retinut tot! Insa am vazut pozici si nu ma mai satur sa admir pepenasii! Am vazut-o pe Sofi asa de finuta la mare, simtindu-se bine in nisip; am vazut-o pe nepoata'mea pe care o iubesc din tot sufletul; am vazut pe Matei cel zambitor si luminos, la relaxare in barca; am vazut pe Ioana cea draga si minunata, in prima ei vacanta la mare, bucuroasa foc; am vazut Alexandra alergand mingea, plimbandu-se la palat si facand schimb de hainute intre generatii, foarte simpatica; am vazut Ilincuta tunsa si e supeeeeerba si vazut Sara, la petrecerea ei de 1 anisor, cu un tort foooarte hazliu iar ea, o aniversata absolut minunata! Frumosi frumosi!

Ma retrag! Va doresc o zi frumoasa!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari ATB, va doresc sa aveti un copilas sanatos...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Salutare!
Nu prea apuc sa scriu...uof,si parca nici nu fac cine stie ce nici prin casa ,mai avem asa de multe de facut...

Mona eu de obicei daca e foarte cald ii dau un costumas intreg,dar fara maneci si picioare,ci arata mai degraba a body.Si zau ca nu vad de ce nu ai putea sa-l duci doar in body...
Eu am patit-o cu iaurtul dat direct din frigider,si de atunci bag si eu 5-10 secunde la microunde,sau scot cu juma de ora inainte sa-i dau,ca a afacut rosu in gat,de mai sa ajungem si noi la antibiotice.Baita ii fac cu geamul deschis daca e cald.
Ce povestesti tu acolo de mama ta .Horror

Mada modelul asta nr 3 imi place cel mai mult.E mai deosebit parca.si mie imi plac toate sa fie simple,dar rochia de mireasa trebuie sa iasa in evidenta,trebuie sa te simti in ea ca o printesa.Singurul obiect vestimentar care din punctul meu de vedere e ok si chiar indicat sa aiba volanase,si pietricele cum scrii tu,ca sa sclipeasca usor ,e rochia de mireasa.Succes in cautari,orice ai alege o sa fii o mireasa exceptionala

Capri sper sa reusiti sa recuperati pozele . Ilincuta frumoasa cu freza noua

Anna,Timea bea foarte putina apa mai nou,incerc s-o dezobisnuiesc de biberon,macar cu ceaiul.Ca lapte nu cred ca ar bea din altceva dimineata si seara.Am incercat cu canita,dar nici nu a deschis pliscul.Apa mai bea cate-o gura cu paiul,direct din sticla sau din pahar,dar repet,foarte putina

Tecky noi se pare ca mergem la mare in 30(nimic sigur) ,asa ca la fix ne ratam...

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani de Sf. Ilie !
La multi ani Ilincutelor de Ioana si Clabur!
La multi ani si Ilincutei mele!

Multumim de urari si pentru ca ne-ati laudat in poze .

Sun, felicitari pentru diploma ! Multumesc mult ca te-ai oferit sa ne ajuti cu recuperarea de poze. Acum s-a dus sotul sa cumpere un card identic si cica sa incerce un baiat care se pricepe sa schimbe cipul din ala stricat in asta nou. Daca ajunge la concluzia ca are nevoie de soft, te sun pe mobil, ok?

pup you all,

In concursul cu ratzuste ne puteti vedea www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=3" target="_blank">aici, pozele cap1 si cap2

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

mai multe poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Ola pepenime, a trecut o tona de vreme de cind nu am mai intrat pe aici. Imi cer scuze ca nu am intrat sa urez sarbatoritilor/sarbatoritelor la multi ani. Am trecut prin o gramada de evenimente in ultima vreme, unu la mina vacanta in Grecia, pe urma jobul meu pierdut s-a regasit, mi s-a propus o alta pozitie in cadrul firmei, am renegociat si salariul, nu e fix ce mi-as fi dorit insa faptul ca imi permite in continuare sa lucrez doar 3 zile pe saptamina pe un salariu mai mare si pe un program 8-17 (fata de 9-19 cum lucreaza restul colegilor) m-a facut sa accept alte neajunsuri.
Asa ca acuma sint in perioada de adaptare cu noua pozitie, in plus, ca in orice alta vara, avem non-stop vizite din Ro, asa ca din nou sint limitata cu timpul. Insa am reusit sa recuperez o parte din capitolele pierdute si vad ca sint o gramada de noutati.
[d]diana, adriana, felicitari!!!!!! Sarcini usoare si bebei sanatosi, cuminti si papaciosi va doresc. Vreau si eu, de fapt sper sa v-o iau pe urme in curind, si noi incercam de zor pentru bebe2, dar eu n-am sperante sa iasa prea usor, ca si la Mara am avut nevoie de o gramada de exercitiu

In rest sintem bine, Mara creste si infloreste, e cuminte, in vacanta ne-am simtit extraordinar, de mincat maninca mult mai bine acum, singura problema e ca nu prea pune pe ea in ritmul in care mi-ar place mie. Are la 11 luni in jur de 8.500 kg, ceea ce mi se pare cam putin fata de cit citesc pe aici. Insa cit timp ea e vioaie, maninca (aproape) tot ce ii pun in farfurie si are o dieta echilibrata, incerc sa nu ma mai agit cu kilogramele ei.

mada, sa va fie de bine vacanta, am vazut si eu rochiile, eu votez cu ultima rochita, imi place mai mult, prima mi se pare prea simpla, insa imi dau seama ca totul e chestie de gusturi. Mai cauti sau ai ramas la cele 2 modele? Si eu mi-am luat rochia de mireasa din elvetia, cred c-am probat cel putin 20 de modele, mi-a placut la nebunie sa le tot incerc.

bautul din frigider: si eu ii dau Marei iaurtul direct din frigider, sint zen la chestiile astea, am aceeasi parere ca si sunu referitor la raceli, curent, etc, etc. Chiar ma distreaza, mama e acuma aici si vede curent atunci cind sint ambele usi la masina deschise, desi afara sint treij’ de grade. Inca mai am de educat pe partea asta. Apropo, sun, tot vroiam sa te intreb, ce-ai facut pina la urma cu masterul de la praga, ai renuntat la idee?

mona, distractie placuta la nunta, mi se pare absurda cererea fratelui tau, iar ce ai povestit de mama ta e infiorator, imi pare rau. Oricum, eu n-as lasa copiii nedormiti o noapte intreaga numai ca sa faca frumos in poza de familie si sint convinsa ca o sa iei decizia cea mai buna pentru ei.

narci, inca esti in Ro? Cit timp mai stai acolo? Imi pare rau ca s-a lasat cu scandal la ziua lui anais, sper sa treci peste neplaceri si sa te bucuri in continuare de vacanta.

vicky, mersi de mesaj , l-am citit cu intirziere. Cum te descurci la servici? Cind pleaca Maya in ro?

siby, am vazut pozele voastre din vacanta, sinteti o familie foarte frumoasa, vladi e frumos ca o papusa, iar tu arati ca o pustioaica, nici nu s-ar zice ca esti mama de 2 copii. Mi-a placut la nebunie poza cu ana la sin, e pur si simplu MINUNATA. As vrea si eu o poza din asta, insa mi-e jena sa merg la un fotograf profesionist pentru asa ceva, iar sotul meu n-ar putea sa surprinda veci asa de frumos ipostaza asta.

anko, felicitari pentru acte, sa inteleg ca se apropie plecarea. Cu apartamentul ce faceti, il vindeti? Aveti sanse sa-l vindeti la un pret rezonabil cu criza asta? Apropo, cum merge piata imobiliara in Ro? Ca ne cam gindim sa luam si noi ceva prin bucuresti sau cluj, dar nu stim daca preturile chiar au scazut sau e numai abureala de presa. Cum se vad lucrurile de acasa?

Am votat si eu pozele de ana, caprioara, narci[/b], bafta fetelor.
Cam atit am retinut deocamdata, mai viu cind mai apuc. Pupici si o zi frumoasa tuturor

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

la multi ani Ilincutelor! sa cresteti mari, frumoase, destepte!!!!!!!!!!

turtu, medicul cu care ai nascut tu e roman? dr cu care l-am nascut pe david e la voi acolo si ma gandeam ca poate am gasit acul in carul cu fan

am pus poze de la ziua ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Va scriu tot de pe santier, da' mai avem cateva retusuri si terminam, apoi sa te tii veselie cu curatenia! macar o sa stam si noi comozi dupa aia...

De ieri e fratele meu si cumanta mea la noi, iar Miruna nu-l suporta pe el deloc! Urla cand il vede sau cand il aude! E super maraita si se tine numai de pantalonii mei, nici nu mai mananca cum trebuie...si nu stiu de ce, ca in rest e sociabila, cu muncitorii se distreaza de numa, chiar nu stiu, mai ales ca la ultimele lui vizite nu a facut asa...

Oricum, la noi se impune o vizita la pediatra inainte de vaccin, ca parca nu e totul in regula, si sa o consulte putin. O fi si de la dinti, ca-i ies 2 masele, febra nu are, dar mai tuseste (rar) si nu mananca prea bine. Cred ca a inhalat praf, nu a stat in conditii super igienice in ultimele saptamani...

Azi am de gand sa-i fac prima omleta cu ou intreg, sper sa-i placa! Ma duc sa mai citesc din urma cat apuc si poate reusesc sa vad si niste poze, ca de pus, slabe sanse ca nu am gasit inca incarcatorul...

O zi buna sa aveti!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput