Pepenasi iulie-august 2008- IN SARBATOARE (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAPRI,ANA.multumesc pt lamuriri.
au inceput si scaunele diareice,deci e clar ceva viral...i am dat enterolactis si am incercat sa i dau suc din ala de la hipp,ors,dar nu l place.

CRISTINA,la mama in vocabular nu exista expresia'' a se sacrifica pt altii''.pe la 15 ani am descoperit cu stupoare cum ascundea ea dulciurile aduse de tata[de la vama]in camara,ca sa nu le gasesc eu si sa le manance numai ea.
ce sa mai zic?ca unul din copii l a lasat definitiv la soacra sa,desi avea 3 camere,dar cica ''daca ma ta marea a vrut sa l creasca''...ca si cum,daca maine vine cineva si mi spune ca vrea sa mi creasca unul dintre copii,eu i l dau de tot,ma duc si l vad 2 ore pe zi cand e mic,apoi din ce in ce mai rar....,apoi am mir ca a ramas baiatul repetent sau ca minte,sau ca at cand vine pe la mine imi fura bani din geanta...
ce sa mai zic?ca ne a ''expediat'' in tabara,in fiecare an,incepand din cls 1,de plangeam pe acolo in fiecare zi..si nu stiu daca ati fost vreodata in tabere din alea pionieresti,in care stateai cate 2 saptamani si n aveai unde sa te speli,tin minte ca intr o tabara ne a cazat in solare,ca pe vite si n aveam deloc apa curenta,iar la wc [era afara] erau viermi cu coada...
intr o tabara am avut un sg trening,2 saptamani,ca era atat de ocupata de garderoba ei,incat noua uita sa ne mai cumpere haine...in schimb ea avea un sifonier plin..
altadata am plecat intr o tabara cu unii de la tara,la vreo 15 km de oras si ne a spus sa coboram in statia de tren a alora,ca vine cu bunica meu cu masina sa ne ia...dar a uitat..,asa ca eu si fratele meu,cu rucsakurile in spate,am mers 15 km pe jos,pana acasa si am murit de frica,pt ca am mers pe camp...si era seara..aveam 14 ani...
o sa va mai povestesc 'aventuri din cripta'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna seara!

la multi ani sarbatoritilor, sa cresteti mari, frumosi, voiosi, norocosi!

mona, eu nu ii dau de la frigi ca mi-e teama sa nu raceasca, eu pe caldurile astea am tot baut rece si ma ustura in gat si am zacut pe mine cateva zile, poti eventual iaurtul sa-l pui intr-un recipient cu apa calda de la robinet. mi s-a zbarlit parul in cap cand am citit ce-ai zis tu acolo, e groaznic ca ramai marcat toata viata de o astfel de atitudine si mai rau este ca e vorba chiar de mama care te-a facut :(

eu nu suport oamenii neseriosi. cand am avut botezul niste fete cu care ies eu pe-afara au zis ca vin, le-am dt invitatie, toate bune si frumoase si ma trezesc ca imi zic ca nu mai vin, asta e, apoi o verisoara iar m-a suparat. cand a fost ziua mea s-a nimerit sa vina si matusa de la tara si le-am invitat si pe ele, nu au zis ca nu vin so m-am pregatit cu 4 portii in plus, m-au sunat seara la 7-8 sa-mi spuna la multi ani si ca nu au mai avut numarul meu de mobil, ca n-au fost acasa si bla bla. acumd e ziua ioanei ma suna mama, de la tara ca stau acolo vara, si-mi zice ca a intrebat-o matusa cand ii fac ziua ioanei si ca ar fi dat de inteles ca verisoara asteapta invitatie si i-am spus ca nu-mi trebuie, ca hai ca lasa si tu de la tine si de data asta ca alea alea, n-am vrut, pai frate daca nu ii face placere cum sa sun eu sa o invit, nu imi place sa ma milogesc si mai ales sa fiu luata de proasta, la fel si cu vecina n-am invitat-o, saptam trecuta am fost dadaca unui baietel si n-am invitat-o pe mama-sa la ziua ioanei ca sa nu se simta obligata pentru ca l-am tinut pe fi-su, insa ea s-a invitat singura, deci daca ii face placere omului se vede domne. eu nu sunt genul care pupa in fund si daca cineva ma calca pe coada prefer sa inchei orice relatie decat sa ma cert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Nicholas
Filip sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai frumos pe lumea asta

Atb felicitari pr cele doua liniute, sunt sigura ca ai in burtica un bebe, ce frumos, ti-am citit povestea nasterii, foarte frumoasa, mi-au dat lacrimile.
Mona eu nu ii dau niciodata Lui Miruna direct din frigider, apa o bea la temperatura camerei iar iaurtul il pun in apa calda. eu tot timpul am avut probleme cu gatul, si acum daca beau apa de la frigider nu-mi este bine, asa ca prefer sa o feresc si pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Multumim din suflet de urari!
Asa cum ne asteptam, azi au inceput ploile, care ne-au dat peste cap planurile de a merge la iarba verde, asa ca am continuat cheful de ieri acasa, de data asta cu bunicii, prima parte din zi, si apoi cu verisorii. O sa pun ceva poze mai incolo dar nu prea am facut poze frumoase, sunt facute asa, la repezeala, mi-e ciuda ca nu-mi dau seama pe moment cand sa fac pozele, eu ma trezesc abia dup-aia.
Si pentru ca vremea nu ne-a permis sa iesim afara, toata mancarea ce era pregatita pt picnic am facut-o acasa pe grill si pe gratar, bucataria mea s-a facut varza, ca noroc ca e mica, eu de anul trecut mi-am mutat aragazul in balcon, care are abia 2mp, si nu am chiar asa de mult de curatat, insa pe langa tot balconul stropit si geamuri si etc, mai am si toata vesela ce-a ramas dupa ultimii musafiri, fiindca tamana acu, in seara asta s-a gasit si neonul meu din bucatarie sa se arda. Toate mi-s acolo claie peste gramada, ma asteapta maine dimineata! Eu am un pitic, nu suport sa ma trezesc dimineata si sa-mi vad chiuveta plina de vase, parca imi strica toata ziua, oricand avem aniversari in familie si se aduna mai multe vase de spalat, oricat de tarziu ar pleca musafirii eu tot raman in noaptea aia sa le spal. Dar uite ca de data asta nu se poate. As putea spala cu lumina de pe hol, ca ajunge putin si in bucatarie, dar nu, decat sa le spal asa pe semi-intuneric si maine la lumina sa vad ca de fapt le-am aratat doar apa si sapunul, n-am ce face si le las pe toate pe maine + bucataria.
Nick a fost f cuminte azi, e asa de incantat cand are musafiri, se da in spectacol, tipa, chiuie de bucurie, e o dulceata de copilas. E combinatia perfecta intre un copil super activ dar in acelasi timp si cuminte, nu stiu cum sa va explic.
Printre altele a primit si o tricicleta. Voi ati iesit cu pepenasii cu tricicletele la plimbare? Parca am emotii, daca n-o sa-i placa? Daca o sa vrea sa se dea jos? Si totusi vreau sa profit de timpul frumos si sa-l scot si in tricicleta, ca e scurt sezonul de iesit cu ea afara, cand or incepe ploile e clar ca nu mai iesim decat in carucior.
Trimit mesajul asta sa nu-l pierd si revin.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

CRISTINAnumarul de voturi care il vezi acolo nu e cel real, nu prea pricep nici eu care-i faza.Cand accesez clasamentul apare nr real.
DR_ANCA, sincer, in locuri publice si mie imi e cam jena sa alaptez, dar la nevoie am facut-o si pe asta
ANA_A , votat si euInitial cautasem la an, nici nu ma gandisem sa ma uit la aa
ATB, si eu cred ca e bebe,chiar daca e mai pala liniutaCu tricicleta noi ne plimbam inca de pe la 8 luni.Acum iesim numai cu tricicleta fiindca in carut se ridica in picioare in timpul mersului si era prea riscant.Prima data cand am pus-o in ea a urlat cat o tineau plamanii, dar cu timpul s-a obisnuit.Sa o stapaneasca sanatos Nicholas
MONALAC, insanatosire grabnica lui codrin.Si eu ii dau Alexandrei de la frigider, tin si geamul deschis la baitza, eu cred ca daca e obisnuit asa e ok. Cat despre povestea cu nunta ,eu is mai rautacioasa la faze din astea, pai ori ma accepta asa cum sunt, ori sa fie sanatosi.Si in nici un caz nu as rupe de la gura copilului ca sa fiu eu eleganta, sa aiba frate-meu cu ce se mandri.Daca se mandreste, sa se mandreasca cu mine asa cum sunt, chiar si in blugi daca nu am altceva.
ANABABY, nici la noi canita cu cioc nu a avut prea mare succes, tot asa, cam varsa apa pe ea, tragea si mai greu.De ce nu incerci cu paiul?Mi se pare mult mai usor pentru ei.
MADA, tocmai de asta caut printre cunostinte, ca mi-e teama sa aduc pe cineva strain in casa,iar s atrimit fata la plimbare cu un strain nici atat n-as risca.Mi-a promis o colega ca o intreaba pe maica-sa, sa vedem daca va i de acord ca ea ar fi vrut ceva full time, dar nu ma tine buzunarul, desi mi-ar placea.
Rochita e absolut superba, imi place mai mult decat cealalta.
DANA, cred ca de vina e caldura insuportabila din ultima vreme.Si alexandra papa tare prost de vreo saptamana.
CAPRIOARA, sa va fie de bine tunsoarea

LA MULTI ANI PUILOR, SA CRESTETI MARI SI SA INSENINATI VIATA PARINTILOR!!!
Nicholas Cristian de atb
Filip de bujo

Daca va place poza noastra dati-ne si noua un vot aici va rugam http://www.dolcestar.ro/poza/686558 Multumim

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Annababy, Nicholas nu bea apa din canita cu cioc, fiidca cea pe care o avem noi are o supapa si trebuie sa traga cu putere ca sa miste supapa aia sa-i vina lichid in gurita, nu poate inca. Insa bea apa din sticla cu tuturas, bea foarte bine, dar la ultimele inghitituri, cand e deja satul, varsa apa din gura. Ii mai dau si din biberon dar numai noaptea cand sta culcat pe spate, fiindca atunci nu poate bea din sticla cu tuturas fiindca i-ar curge f tare si s-ar ineca.
Mada, DPN-ul ar fi 19.03.2010, insa astept sa merg si la ecograf sa vad ce zice si acolo. Eu nu-mi dau cu parerea la rochita, fiindca eu sunt cu rochitele gen printesa.
Monalac, eu i-am gasit lui Nicholas in Cora pantalonasi scurti deasupra genunchilor si cand mergem cu caruciorul ii dau aia, dar cand stiu ca mergem undeva unde-l dau jos din carut ii dau pantalonasi trei sfert fiindca el inca umbla in 4 labe si e vanat tot in genunchi. Si la intrebarea 2, eu ma feresc sa-i dau apa lui Nick direct din frigider, iaurt mai merge, dar apa i-o combin intotdeauna cu apa fiarta (si racita, dar la temperatura camerei) care o am tot timpul intr-un ibric pe aragaz. Sanatate printisorului!
Vazut Ilincuta, ce bine ii sade cu noua freza si bretonel, si parca i s-a mai deschis parul la culoare, nu? Superbe pozele cu floricica galbena!
Vio, multumim! Tricicleta noastra are niste melodii tare stridente, cred ca daca iesim in parc cu ea, o sa se uite urat la noi mamicile cu bebei in carucior. O sa-i lipesc banda scotch peste orificiile ale de unde se aude, fac eu ceva ca si pe mine ma calca pe nervi.
Multumesc fetelor care au citit povestea nasterii, n-am eu asa talent la povestit, si ar mai fi fost muuulte de povestit, dar m-am cam intins asa ca am mai scurtat-o.

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele va multumesc din suflet de urari, sunt asa prinsa cu lucru ca numa pe la ore din astea perverse ma culc si dimineata Filip ma ia de noua. Ce sa mai intru sa scriu.
Mona multumesc de mesaj.
La multi ani si din partea noastra lui Nicholoas ca e odata cu noi, , lui Anais, Ilincuta si tuturor pepenasilor care s-au mai serbat. Va rog sa nu va suparati pe mine ca nu i-am mentionat pe toti, sunt chioara de somn. Nici emoticonuri nu-s in stare sa bag.
Va pup dulce.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

mona, cam horror povestile tale din copilarie. Partial mama ta are acelasi caracter ca soacra mea, daca ei ii e bine ... atunci restul ce mai conteaza. Prefer sa nu detaliez
Eu am fost pe 4 iulie la o nunta a unui var. Mi-am propus sa stau toata noaptea. Precizez, am fost cu amandoi copiii si am plecat la pranz de aici, ca sa doarma ei in masina (nunta a fost la Slobozia). Am reusit sa il culc pe la 11 pe Dav, am gasit si o camaruta unde sa il bag si pe la 11 si ceva s-a trezit si s-a pus pe un urlat ... Yvo a cazut lata la 11 jumate si mai ca adormea la ta-su in brate. Deci, eu n-as fi rezistat cu ei pana la ziua. Muzica la restaurant era f tare.
Decat daca gasesti sa culci udneva copiii, cu o verisoara, o bunica ... o ruda de incredere, care sa-ti dea de 6 cand face vreunul ochii mari. In local, nu e chip sa stai cu ei. Sau sa aiba o camaruta f isolata, asta unde l-am dus eu nu era cine stie ce, si se tot duceau chelnarii la fumat acolo, tarziu am aflat si asta iar ei habar n-aveau ca e un bb acolo

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

La multi ani tuturor celor care serbeaza Sf. Ilie

Mona ma referam de 1 luna intre vaccinuri. Dar vrei sa-i faci si analize in perioada asta? nasol de ce povestesti tu acolo de mama ta dar dar una avem pe pamant asa ca trebuie iertata
Nunta nu se face la restaurant cu hotel , eventual sa inchiriezi o camera daca mirele nu se indura. noi am avut la nunta camera inchiriata unde au dormit copilasi si erau verificati mereu.
Anna Sara bea de la 5 luni din canita cu cioc de silicon si se tine etans ca si biberonul nu cate o dusca. daca e canita din aceia cu cioc din plastic e mai greu ca e cu supapa si trebuie supt cu forta. A mea pe la 6 luni sugea din ea dar acum nu mai stie cum si pune dintii asa ca nu poate face vid. Eu ii mai dau si cu paiul din pahar de al nostru sau din carafa limonada, ca mi-am luat un set de paie special pentru ea.

Maitreyi sa va fie de bine iesirea! Noi mergem in septembrie la Sinaia si de abia astept pentru ca avem si noi pozici in parcul din ala si m-a cuprins nerabdarea. De acum incolo in fiecare an vom merge cu tati care are treaba si am inceput de la 2 luni asa ca acum vom fi mari. Poate anul asta reusesc sa ajung la cocktailuri ca anul trecut nu m-a lasat.

Ma duc sa vad si eu tunsoarea Ilincutei si alte pozici cu pepenasi dar va las si pozicile noastre sa va delectati

http://picasaweb.google.com/Micuta.Sara/Petrecere1Anisor#

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Astept sa se trezeasca Ralu sa mergem la strabunica ei pe care nu am mai vazut-o de vreo luna.Miercuri plecam la mare si azi am de calcat,cred ca toata ziua si maine fac bagaje....Daca merge cineva la mare in perioada 22-28 poate ne intalnim.
Caprioara ii sta foarte bine Ilincutei cu noua freza,este o frumoasa,parca este o papusa.
Ma duc sa mai vad pozele noi.

Mergi la inceput