Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Cosmy, merci de link. M-am mai uitat si eu pe diverse site-uri, dar ma interesa o parerea "de la locul faptei", ca sa zic asa, adica cine a fost unde si cum a fost, cu bune si cu rele. Ca din atatea pensiuni... mi-e greu sa iau o decizie.

Am mai citit din urma, dar n-am acum timp sa raspund. Ma duc sa termin curatenia, ca vreau s-o zbughim iar in Felix dupa ce se trezeste Dragos si apare si sotul meu de la cabinet.
Am ramas datoare cu cateva raspunsuri. Mai pe seara, asa...

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Cosmy, cum faci budincile la cuptor??

Dya, intelesai:)
si Razvan are cu cien semana, ca tac-su are 1.90...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

mai, dar de Ada mai stie cineva ceva??

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Claudina uite cum fac budinca:

Cu mar am fiert putin un pahar de orez(pana incepe sa se umfle)l-am scurs de apa si l-am pun intr-n castronel cu lapte, am curatat cateva mere si le-am taiat rondele (eu la inceput le radeam). Am uns un vas de iena cu putin unt si am asezat un strat de orez cu lapte si unul de mere cu scortisoara si coaja de lamaie, apoi inca un strat de orez . Am dat la cuptor pana s-a rumenit putin. Poti pune orezul direct in vas, adaugi laptele si merele si dai la cuptor, fara sa-l fierbi

A sosit prietena mea, dar o sa continui cu retete cand mai am timp.

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ramo felicitari pentru dintzoc

Cosmy i-am dat rosie cruda din gradina, cu placere o strangea in mana, sugea zeama si musca din ea

Super reteta de budinca

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aparat de tantari i-am pus in sfarsit baterie ca tot uitam si vreau sa spun ca sunt multumita de el. NU are piciul nicio muscatura si nici noi si am camera foarte mare. Bateria nu stiu cat tine, ca ziua il mai opresc si abia am pus-o de vreo 4 zile. Si imi place ca e mic si il pot lua si in carut seara daca vreau.

Nikoliciu e bine ca intrebati de ea. Am reusit dimineata sa vorbesc cu ea. E la munte la bunici si nu prea are timp sa scrie.

Dya wow masele

Alexa, Laura, Angelyna

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Exista puseu de crestere la 11 luni? Dupa greva foamei de saptamana trecuta, Mihai are cam de luni urmatorul program de masa: 8 fructe 200g, 12 legume 200g,16 cereale 180g, 19 lapte 200g, 22 lapte 200g, 1 lapte 200g, 5 lapte 200g. Si nu ii este sete, ca intai incercam sa ii dam apa si refuza, dupa care se pune pe un plans...Asa ca facem lapte. Si vorba Ancai, are setata burtica pe 200g, rar depaseste ratia si atunci numai la lapte.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

si multumim de urari, la fel tuturor boboceilor.
Din pacate, de ziua lui, M. este bolnavior: enterocolita....pediatra a spus ca e epidemie. De cateva z ile ii scazuse pofta de mancare, apoi a facut febra mare - 39.6 - care nu scadea cu nimic, a trebuit sa il impachetez Apoi...diaree inca nu a scapat, e a 3-a zi, dar e inspre bine. nu suporta hidrasec, vomita de la el...asta e, scapam noi!
Nerantula, imi pare tare rau
Anca, pampers sleep and play e cu musetel, nu mai e cu aloe, tot aiurea, oricum. mie insa imi plac ca sunt mai subtiri...pe caldurile astea....
imi pare rau ca mai sunt bebelusi bolnaviori...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Am uitat sa mai spun ca nici acum nu ar vrea sa pape nimic in afara de tzitzi, asa ca il fortez un pic cu seringa de nurofen nu am alta alternativa, ca trebuie sa ii dau orez fiert, morcov fiert, etc sa se stranga la stomacel...
Intreba cineva cat costa aparatul acele antitantari de la chicco: in jur de 55 de lei. Bateria nu stiu cat tzine, nu am folosit.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput