Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Corrina felicitari puiului de ziua lui! O sa treaca si burtica. Se pare ca este epidemie, la cati copii au facut enteroc.

Cristinescu al tau chiar are fetisoara de fetita cu ochisorii albastri si obrajorii lui dolofani. Sunt curioasa tati ce zice cand aude ca are "fetita".

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Am uitat sa mai spun ca nici acum nu ar vrea sa pape nimic in afara de tzitzi, asa ca il fortez un pic cu seringa de nurofen nu am alta alternativa, ca trebuie sa ii dau orez fiert, morcov fiert, etc sa se stranga la stomacel...
Intreba cineva cat costa aparatul acele antitantari de la chicco: in jur de 55 de lei. Bateria nu stiu cat tzine, nu am folosit.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

vreau si eu aparat de tintzari..unde l-ai gasit ?
insa eu l-as vrea pe cel de priza..dar daca nu se gaseste ..il iau si pe cel pe baterii .macar sa functioneze..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

si multumim de urari, la fel tuturor boboceilor.
Din pacate, de ziua lui, M. este bolnavior: enterocolita....pediatra a spus ca e epidemie. De cateva z ile ii scazuse pofta de mancare, apoi a facut febra mare - 39.6 - care nu scadea cu nimic, a trebuit sa il impachetez Apoi...diaree inca nu a scapat, e a 3-a zi, dar e inspre bine. nu suporta hidrasec, vomita de la el...asta e, scapam noi!
Nerantula, imi pare tare rau
Anca, pampers sleep and play e cu musetel, nu mai e cu aloe, tot aiurea, oricum. mie insa imi plac ca sunt mai subtiri...pe caldurile astea....
imi pare rau ca mai sunt bebelusi bolnaviori...

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

enterocolita asta ...face ravagii..se pare ..aveti grija de voi ...MULTA SANATATE

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Cit am slabit pina acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetelor, miine este prima sarbatorita de la noi ar fi bine sa schimbam la titlu. Sa fie ceva de sarbatoare, iuhuuu cresc puiutzi

Corrina refacere rapida puiului

Didididi papa super piticul

Lidia

nausica sunt super pozele, v ati simtit exelent acolo

CD asteptam vestile bune

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am modificat Oficial, maine incep zilele onomastice ale boboceilor !!!!!!!!!!!!!

Edit : daca va ganditi la alt nume , astept propuneri Il vom avea pana in octombrie ( de fapt pana pe 5 noiembrie )

Lidia aparatul la priza il au pe stoc la chic-bebe.

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Corrina muuuulta sanatate puiului

Dididi ce bine papati Pupici papaciosului

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

a mancat Mikushorul felul 1 supa cu carne si felul 2 orez evident cu carne dar nu prea uda pampersi asta inseamna ca e deshidratat neaparat trebuie sa iau saruri
Corrina sunt rele la gust, d-aia vomita Mihnea?

babytza ce frumos arata titlul

cum ne putem feri de enterocolita? in afara de alimentatie la care sigur cu totii avem grija sa fie ok

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
[Laura ai reusit sa filmezi gaza plimbareata?

Pozici
Mamica deMaya

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Cosmy ..am reusit sa o filmez ,voi pune filmul cat de curand

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Laura, cuscra voi ce faceti? sunteti pe la mama ta la curte? zburda nora mea p-acolo? Andy ce face? Ai zis o data ca in vara dati o fuga la bucuresti vezi ca n-am uitat

Mami de Mikul Robert Constantin

Roxi suntem bine,vrem sa fie cineva tot dupa noi..adica daca intind manutza sa fie cineva acolo,daca se poate mami,care sa ma prinda...suntem mai mult la maica-mea in curte,nici macar in curte ca e sufocant de cald,in casa ca e mai racoare...cu plecatul asteptam pe tati sa primeasca o delegatie inspre voi si atunci hop si noi

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Babymom si-mi pare rau ca n-am auzit emisiunea...am fost plecati in Hu.Am fugit de caldura..la ei bate vantul ff tare,ne-am racorit.

Laura, ma bucur ca sunteti bine si ca ati fost la distractie. Emisiunea vei putea sa o asculti doar joia viitoare; atunci va fi difuzata.
Unde ati fost la unguri, la strand? Ati dormit acolo? Spune-mi te rog daca ati gasit cazare buna.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Oooo super ca n-am pierdut emisiunea...am vrut sa mergem la Hajdu ca am mai fost si ne-a placut tare mult,da ieri ne-a dezarmat caldura asa ca am ramas in Debrecen prin mall-uri ca era mai racoare.Data trecuta cand am fost la Hajdu am stat de dim pana seara,asa ca nu te pot ajuta cu cazare.Vreti sa mergeti pe mai multe zile?

Alexia
Andrei

Mergi la inceput