Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (157)
Raspunsuri - Pagina 7
luminita2008 spune:
khristin, nocom, cristineescu, lidia, andy_g, paula, babymom, laureta, CD, nausica, ratonel, ramona, angelynna, alexa, multumesc pentru ganduri bune.
laureta, ai o mingiuca pe cinste!
nausica, te pup, ce bine ca ati reusit sa evadati din Bucurestiul asta poluat si uscat de canicula... noi ne-am topit aici de 2 zile, de altfel, ai vazut cum a fost azi...
claudinna, multa sanatate lui Razvan, sa ne tii la curent. cred ca e cazul sa ajungeti luni si la Bucuresti....
nerantula, curaj!
dya, multumesc mult.
corrina, sanatate multa lui Mihnea!! si tine-te bine de regim, asta e cel mai important.
distractie placuta celor care pleaca in concedii sau mini-vacante. va doresc sa fie totul asa cum ati planuit.
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Piersicutza spune:
Multumim tuturor de urari pentru cele 9 luni ale lui Anna dar si pentru concediu placut. Oferim sampanie si tort la toata lumea .
La multe lunite pentru toti cei nascuti intr-o zi de 17.
Sper sa avem vreme buna ca asta ne binedispune cel mai mult. Ca tot m-ati intrebat mai multe, mergem in Austria undeva la munte (facem doar 3 ore pana acolo), cazarea e la un hotel cu wellness si tot ce trebuie pentru copil, abia astept. Austriecii sunt foarte bune gazde. Odata ce ai trecut pe la ei, iti tot trimit brosuri acasa cu oferte speciale in fiecare an. De la unii primim si felicitari de ziua nasterii.
I-am tot cautat Annei un colac special asa cum are la cursul de inot, dar nu am gasit. Cu un astfel de colac putea sa stea singura in apa si nu trebuie s-o tina mereu cineva in brate si in plus mai are si impresia ca inoata singura.
Lumi bine ai revenit printre noi.
Piolica weekend placut in romanticul Paris.
Nocom concediu placut si voua!!!
Babymom eu ma minunez ce de ingrediente pui in reteta aceea. De fapt am vazut ca mai toate dati la copii tot felul de legume. Eu pana acum nu i-am dat deloc Annei ceapa, ardei, rosie. Acum ca tot a trecut de 9 luni, cred ca ma pun si eu pe gatit serios sa vedem daca am succese. Dar neaparat trebuie sa fac rost de niste pufuleti, aici nu se gasesc.
Nerantula imi place cum gandesti si cum incerci sa te impaci cu ideea.
Nu-mi vine sa cred ca maine sarbatoreste deja primul bebelus. ce repede trece si ce frumoase sunt clipele cu ei impreuna. Sa-i vezi cum se dezvolta si cum iti zambesc...ce minune e un copil in viata unei familii.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
andy.p spune:
Si ptr ca doarme gaza mai scriu un pic
Lumimulti,multi ici tie si hunilor,ma bucur ca ai scris.
Dya sunteti mari,va ies si maselutele,bravo
Corrina multa sanatate puiului
Roxi ma bucur ca sunteti mai bine si ca mananca Mikul
Roxana super titlul..nu-mi vine sa cred ca deja sarbatorim un bobocel....intreba cineva de ClaudiaH,ea scrie la mamici cu 2 copii parca
didi asa da ,ce papacios ai tu acolo,bravo
Nausica ff frumoase pozele.
Lidia sper ca sunteti mai bine
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
claudinna spune:
va multumesc tuturor pt gandurile bune!
cu Razvan am rezolvat asha: am sunat o dr oftalmolog din Craiova, care a avt rabdarea sa asculte povestea de la un capat la altul si mi-a zis ca nu e cazul sa ma duc cu el acolo, ca e intr-adevar conjunctivita atopica si ce pot face este sa intrerup orice tratament cu chimicale...ca deja au fost cam multe picaturi si sa-l sterg la ochisori cu ser fiziologic cand este cazul si sa-i pun niste picaturi cu extract de albastrele, la fel, cand este cazul
vad ca azi nu s-a mai frecat deloc la ochi, dar acu vine seara...
oricum, peste vreo saptamana plecam iar la Calimanesti, sa schimbam mediul, sa vedem daca intr-adevar face alergie la ceva din casa sau din gradina...
Corrina, multa sanatate puiului!
ma speriati rau cu enterocolitele astea!
eu am avut exact cand am dat ex pt post...si voiau aia la spital sa ma interneze
m-am dus la examen cu punga de grisine si ceaiul de menta la mine, nu vedeam nimic in fata ochilor, de fapt vedeam, dar in ceata, de deshidratare
ce o fi si cu puisorii astia, asha mici si sa treaca prin asta
Cosmy, mi se pare super reteta!! multumesc mult!
Ange, zici ca a papat noru-mea rosie singura??!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Corrina spune:
Didididi multumim; asa zicea si pediatra mea, ca e epidemie..si nici nu prea ai cum sa ii pazesti...
Lidia eu am vrut tot aparatul de priza, dar nu il aveau. Daca ajungeti la mare, poti incerca la reprezentanta Chicco de aici, ziceau ca trebuie sa il aduca si pe acela. Adresa este aici, la fel si nr de tel: www.chicco.ro/magazine/constanta-2.html" target="_blank"> magazin Cta Multa sanatate si tie si puiutului. Doamne, e ingrozitor sa faca febra asa mare si sa nu stii ce sa ii dai sa scada.... Sper sa scape Iza macar...
laureta, babytza, andy.p, claudinna multumesc mult!
CD27, Hidrasecul asta...sunt pliculete de cate 1 g si el trebuia sa ia 2 plicuri de 3 ori pe zi. Gustul e....IAC! Am incercat asa: dizolvate in multa apa si atunci sunt super amare; dizolvate in putina apa - si atunci sunt dulci lesioase si super amare - de la combinatia asta a si vomitat (si ce ma mai straduisem sa il fac sa inghita ceva, ceva...); si in sfarsit, amestecate in mancarica modifica total gustul acestia - amarascc mancarea - si M. o refuza...cerc vicios...Multa sanatate si voua!
luminita2008 multumesc frumos, asa o sa fac, tinem amandoi regim, eu ca ii dau sa suga, el sa nu mai aiba scaune moi. Salutam hunii!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
cristineescu spune:
Corrina, incearca sa tii si tu regimul ca sa treaca in laptik. Multa sanatate.
Dididi, tati e amuzat dar sta linistit ca stie el mai bine ce are baiatul lui in pantalonasi.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, in luna a 9-a
Nausica spune:
Am rezolvat problema cu titulatura.
Cipanu vrea sa mearga.
Scriu mai multe dimineata, ca acum ne bagam la un film.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
CD27 spune:
am venit de la dr suntem bine nu se mai aude haraiala in piept tinem regim inca vreo cateva zile la fel si aerosoli
merci Corrina, in cazul asta nu mai iau saruri ca le iau degeaba
Mami de Mikul Robert Constantin
babytza spune:
Lumi multi multi pupicei pentru tine in mod special
Claudia H scrie la mamici cu doi pitici. Ma gandeam poate ii facem o surpriza sa ii uram si acolo LMA pentru printesica
Revin , e masa gata
Babytza si puiiValentina David
Poze
_giulianna_ spune:
Salutare!
Multumim celor care ne-au urat, azi am facut 11 lunite!
Uram si noi multe lunite sarbatoritilor de azi
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Ticker mami