Sapunuri naturale
Raspunsuri - Pagina 4
ingeras2 spune:
Fetelor(Dierna,Raluca si cele care au o parere asemanatoare)stiti ca si mine ca pe forum exista un topic mult mai vechi si care eu cred ca este sursa de inspiratie al acestuia,unde facem schimb de pareri,retete si altele referitoare la creme,sapunuri si alte cosmeticale facute in casa.Postand aici nu faceti decat sa tineti subiectul in fata,la vedere,in timp ce adevaratul subiect moare.Haideti s-o lasam pe Creatza sa-si vada linistita de productia proprie pe ultima pagina a forumului
,caci dc ar fi fost interesata sa faca schimb de pareri ar fi postat la topicul vechi..Aici unicul schimb de pareri e lansare si preluarea comenzii.Nu merita nici timpul si nici efortul nostru.Pana la urma,fiecare pasare pe graiul ei piere si ar fi cazul si pe aici.Opss,am fost si spirituala!![]()
Dierna,te asteptam la untul de shea ca-ti simtim lipsa,iar sfturile tale sunt de un real folos.
alina023 spune:
Stiti ce nu inteleg eu, ingeras & co? Presupunand ca acest subiect a fost deschis strict si numai pentru reclama, DAR tinand cont ca (,) Creata este membra activa a forumului de ceva timp si se presupune ca suntem o familie (sau numai cateva din membre presupun asta?) cu ce va deranjeaza ca a venit si a spus aici ca-si deschide o afacere? Sunteti concurente cu ea cumva? Aveti afaceri cu sapunuri sau alte produse de gen? V-a furat din spatiul vostru de forum? Ati platit vreo reclama pe site si vi se pare nedrept fata de voi? Care-s nemultumirile de fapt?
Salvarea planetei vs folosirea uleiului de palmier...e hilar, zau asa! La ce cantitati "industriale" de ulei de palmier foloseste Creata....cred ca ar putea sa-si faca propria plantatie si s-ar aproviziona linistita (deocamdata!
).
Sincer, rautatile gratuite si ironiile deloc fine mi se pare absolut deplasate si nelalocul lor!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
eu_logoped spune:
salut,
sa fim serioase, folosim produse care fac rau planetei in fiecare zi si care in plus ne fac rau si noua!!!
cred ca sapunul asta e bun si n-ar fi un capat de lume daca l-as folosi.
m-as simti mai confortanbil in pielea mea.
adevaratii ecologisti renunta la masina, la imbracaminte/incaltamainte din piele, la mobila din lemn, la pungile de plastic, la pet-uri si probabil multe altele despre care habar n-am... cred ca si la fumat.
asa ca nu am pretentii de ecologista. imi doresc doar sa-mi pastrez bunul-simt si sa nu devin o "consumista".
am mai folosit sapunuri naturale, cu cafea si as fi interesata de un produs similar - ma scuteste de gomajul cu cafea pe care il aplic pe corp si cafeaua e anticelulitica (ura!). sunt minunate cele obtinute prin presare la rece (scuze da nu am avut rabdare sa citesc toate info despre sapunurile tale, sunt obtinute la fel?) si chiar am simtit diferenta... pe pielea mea!!!
asa ca felicitari pentru atelier, creata2008, succes!
Andreea
creata2008 spune:
Da, pe 15 octombrie chiar lansam doua game noi. Una dintre ele este cu cafea, scortisoara si unt de cacao. Si, intr-adevar, cafeaua atenueaza celulita si este foarte buna pentru piele, ten, dar si pentru par.
Ce vroiam sa mentionez... ca s-a pus problema de cercetare si experimente, dar si de educatie sau experienta ca si chimist.
DA, ingeras, ai dreptate, ai nevoie de experienta si studii legate de chimie, atunci cand te apuci sa produci cosmetice ce contin chimicale.
NU ai nevoie de aceste studii cand produci sapunuri numai din uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si adaos-uri de plante, flori sau fructe. Asa cum producem noi!
Eu nu am mentionat ca ne ducem la targuri sa facem cercetare, nu stiu de unde s-a inteles acest lucru. Noi am lansat pe 15 septembrie, dar in spate, inainte de lansare, exista sute si sute de ore de cercetare, testare si invatare.
Mai mult decat atat, nu am mentionat nicaieri numele laboratorului unde am facut si vom face toate analizele, deoarece nu cred ca este relevant. Clientii care cumpara si sunt oameni care nu au legaturi cu analize, chimie sau alte domenii conexe, nu cunosc cate laboratoare sunt in tara, care sunt bune si care nu. Si nici nu ii intereseaza. Pentru ei un nume al unui laborator este egal cu un nume al altui laborator.
Iar cat priveste avizul MS, am noutati pentru tine. Avizul MS nu costa nimic si se da oricui il cere. Numai ca tu te angajezi, atunci cand aplici pentru acest aviz, ca detii in spate, la punctul de lucru, toata documentatia aferenta, conform legislatiei romane in vigoare. Care, ca orice legislatie, este extrem de stufoasa. Pentru asta, noi avem angajat un avocat, care se ocupa de toate aceste probleme. De la analize, care sunt cele mai importante, pana la retete, metode fabricare si multe altele. In caz ca vine un organism in control, tu trebuie sa ai toate acele lucruri in ordine. Noi le avem. Nu am lansat pe piata niste produse fara sa fim "beton" pe parte legala. Asa ar trebui sa faca toti, dar, din pacate, nu o fac.
Acum sa revin la mesajul tau, Andreea.
Metoda de fabricare este cea a procesului la rece, pentru ca se pastreaza cel mai bine toate proprietatile benefice. Ale uleiurilor si adaos-urilor. Uleiurile esentiale sunt presate la rece si sunt achizitionate de la cel mai important producator romanesc.
Sapunurile sunt lasate la uscat minim 3 saptamani, de obicei in jur de 30-35 zile.
Multumim de urari! :)
| Citat: |
| citat din mesajul lui eu_logoped salut, sa fim serioase, folosim produse care fac rau planetei in fiecare zi si care in plus ne fac rau si noua!!! cred ca sapunul asta e bun si n-ar fi un capat de lume daca l-as folosi. m-as simti mai confortanbil in pielea mea. adevaratii ecologisti renunta la masina, la imbracaminte/incaltamainte din piele, la mobila din lemn, la pungile de plastic, la pet-uri si probabil multe altele despre care habar n-am... cred ca si la fumat. asa ca nu am pretentii de ecologista. imi doresc doar sa-mi pastrez bunul-simt si sa nu devin o "consumista". am mai folosit sapunuri naturale, cu cafea si as fi interesata de un produs similar - ma scuteste de gomajul cu cafea pe care il aplic pe corp si cafeaua e anticelulitica (ura!). sunt minunate cele obtinute prin presare la rece (scuze da nu am avut rabdare sa citesc toate info despre sapunurile tale, sunt obtinute la fel?) si chiar am simtit diferenta... pe pielea mea!!! asa ca felicitari pentru atelier, creata2008, succes! Andreea |
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze in studio - Mariuca la 11 luni
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
NOU!! Blog Director de Gradinarit
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:

| citat din mesajul lui alina023 Stiti ce nu inteleg eu, ingeras & co? Presupunand ca acest subiect a fost deschis strict si numai pentru reclama, DAR tinand cont ca (,) Creata este membra activa a forumului de ceva timp si se presupune ca suntem o familie (sau numai cateva din membre presupun asta?) cu ce va deranjeaza ca a venit si a spus aici ca-si deschide o afacere? Sunteti concurente cu ea cumva? Aveti afaceri cu sapunuri sau alte produse de gen? V-a furat din spatiul vostru de forum? Ati platit vreo reclama pe site si vi se pare nedrept fata de voi? Care-s nemultumirile de fapt? Salvarea planetei vs folosirea uleiului de palmier...e hilar, zau asa! La ce cantitati "industriale" de ulei de palmier foloseste Creata....cred ca ar putea sa-si faca propria plantatie si s-ar aproviziona linistita (deocamdata! Sincer, rautatile gratuite si ironiile deloc fine mi se pare absolut deplasate si nelalocul lor! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
Creata 1 cu Creata 2
www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi!
Poze Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danny1 spune:
numa magiunul de Topoloveni?
dar cu al lui mama cum ramane?
o asa veste proasta nu pot sa-i dau.
as rani-o profund.
acu,serios,ingerash2care e topicul cu acele cosmetice ca ma intereseaza.scz,dar nu l-am vazut.eu is mai zapa,de felul meu.
una peste alta,decat chimicalele pe car ele folosim zilnic si multora nici nu le pasa,cele naturale,chiar daca nu bio si asa mai departe,sunt un pas inainte.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Liliana82 spune:
| citat din mesajul lui creata2008 Eu am deschis acest topic din cu totul alte motive. NU este un topic ecologist sau cum mai vreti voi sa-i spuneti. Se numeste sapunuri naturale. Simplu. Am inteles parerile despre folosirea uleiului de palmier, eu m-am exprimat, cred ca e cazul sa mutati discutia despre acest ingredient la alt subiect. Pe mine ma intereseaza parerile voastre referitoare la sapunurile naturale. Daca folositi produse de acest fel, de ce le folositi, daca ati incerca o noua gama s.a.m.d. Nu vreau sa discutam despre firme, de-asta am dat doar blog-ul si nimic altceva. Pe blog vorbesc si despre ingrediente, despre chimicale etc. Nu am mai dat niciun alt mesaj legat de lansare sau firma, nu am in semnatura... Va astept in continuare parerile. Despre sapunuri naturale, repet. :) Nu astept sa disecati si acest mesaj. Creata 1 cu Creata 2 www.brideparade.ro" target="_blank">Bride Parade - Fii mireasa pentru inca o zi! Poze in studio - Mariuca la 11 luni Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca Blogul Creata la patrat Blogul Creata la cub NOU!! Blog Director de Gradinarit Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
eu folosesc sapunuri naturale .. ideea e ca sunt super.. Eu le-am cumparat dintr0un magazin arabesc , pe ele scria hand made. Cel cu petale de trandafrir ma fascinase de-a dreptul... pana cand am vazut ca se infunda cada de la petalele de pe el... si sa vezi atunci paguba... ca aicea "plumberu" costa mai mult ca dentistul.
Liliana82 spune:
creata felicitari pentru initiativa si pentru ce faceti.
iar legat de atitudinea " sa moara capra vecinului " sau ce mai spun unele doamne invidioase de pe forum nu cred ca ar trebui sa ti pese.Eu am observat pe pielea mea ca in romania daca ai tupeul sa ajungi un pic mai bine decat vecinul esteste considerata o adevarata ofensa..
creata2008 spune:

Iarta-ma ca rad, dar m-a amuzat scena in care mi te inchipuiam alegand petalele de trandifiri din cada.
Stiu ca englezii au o cultura bogata in ceea ce priveste folosirea sapunurilor naturale si nu numai. Lumea este educata in acest sens si exista multe magazine de acest fel. Chiar acum cateva zile citeam despre un magazin din Manchester, intr-o mica casuta de caramida! O afacere de familie... transformata intr-o pasiune.
| citat din mesajul lui Liliana82 eu folosesc sapunuri naturale .. ideea e ca sunt super.. Eu le-am cumparat dintr0un magazin arabesc , pe ele scria hand made. Cel cu petale de trandafrir ma fascinase de-a dreptul... pana cand am vazut ca se infunda cada de la petalele de pe el... si sa vezi atunci paguba... ca aicea "plumberu" costa mai mult ca dentistul. |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Blogul Creata la patrat
Blogul Creata la cub
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona